Hahahahaha, mogle bi i oklade pocet nabacivat. Ninachh najtrudnija, a sve nesto ceka.
Ma ti si odlicno uspjela, a i tvojoj curki se jos nije dalo van. Sto i sama kazes u terminu si sto je predobro. Ah, prvi nam je stigao decko, a sada cekamo curu😁
Ahahah, poison ti si prije mene sto posto. Ova moja nema namjeru izaći skoro :P zabarikadirala se unutra i mačka uživa :D ahaha. Baš sam sretna zbog tebe, što je sve došlo na svoje i što hvala Bogu nisi morala ranije roditi. Sad komotno možeš svaki čas :D
Piki mislim da si ti čak u pravu, izaći ce točno na dan termina :D
Moja cura je tako aktivna, da uopće ne vjerujem da se dijete može toliko ritati unutra, posvuda je ima, posvuda udara. Ponekad zna zaboljeti, ali vecinom je preslatko. Baš ce mi to faliti kada rodim :D
Jutrooooooooooooooooooooooooo :) :) :)
Znam da je nekima već dan ali... ja sam opet imala INSOMNIA party... Probudila se nakon 4 h - piškanje i onda je još naša mačka legla među nas kaj nije napravila već jako dugo :). Onda sam išla mužu kuhati čaj jer je nekaj pokupil ... I nakon toga nikak zaspati, pa smo poslije 6h imali doručak , bile smo nas dve gladne a on se nije bunil pa je jel s nama... I kaj, nakon toga jedva zaspala i probudila se nakon 10 :) :)
Super je kaj si tak dugo dogurala to je odlično, još bude ispalo da se ne da van jer joj je tak lijepo unutra da ona ne bi išla van :)
Sad sam se najela i spremna sam za izležavanje,gledanje tv-a i tak to ...
Kak ste vi? Da li još nekog muči nesanica?
Simal drago mi je da je sve prošlo u redu i da nisi imala ružno iskustvo,konačno lijepa priča.
Poison ides na dogovor za carski samo zato što beba nije glavom prema dolje ii? U našem rodilistu beba na zadak nije indikacija za carski kažu. Moja malecka je do sada vec par puta bila glavicom dolje,neka tako i ostane.Iduci tjedan imamo kontrolu pa cemo vidjeti.
Ja to mogu, ja to hoću....
Simal, još jednom čestitke!
Ništa se ne brini, dečko će bit super, malo antibiotika i lampe, sve to dođe na svoje i brzo ćete kući....Ja sam s prvim bila 9 dana u bolnici, isto je primao antibiotik i bio pod lampom....najvjerojatnije je sve ok, oni samo malo teže podnesu porod....pogotovo muški :-)
A i dođe ti dobro to vrijeme da ti malo dođeš sebi od šavova i umora....gledaj s ljepše strane...
Ajmo, bebeeeeee, čekamo vaaaaas!
Piki, moja curka će bit Paula pa možeš dodati na listu kad stigneš :-)
Pusa svima
Ahaaaa, mislim da kod nas nije bitno koji je porod po redu,kazu da beba na zadak nije indikacija za porod,mislim meni to zvuci malo zastrasujuce ali oke. Valjda oni znaju , vjerujem im i nadam se da ce bejbi ostati glavicom prema dolje.
Ja to mogu, ja to hoću....
Poison moj prvi porod nije bil carski a mali je bil na zadak u zelenoj plodnoj vodi. Forsirali su prirodno. Tako da ti to ne igra ulogu. Os rodit kroz onu stvar il carski, ma sve je to prirodno😅. Najvaznije da naprave ono sto je najbolje za tebe i malecku da se sto manje mucite i brzo oporavite.
Ninachh, a to se tebi neda jos, a ne curki😄😄😄.
ILoveCats, pa i ni bas nesanica. Zaspin ja ko klada ali ak se probudim nakon dva sata ni cekicem me nebi uspavali. Sto je najbolje osjecam se naspavano. Sve su to pripreme za ono dizanje usred noci kad treba nahranit, presvuc i sl.☺🐈
mamasita4, Paulica dodana.😃
Izgleda da svaka bolnica ima svoju politiku. Vazno da budu bebice zive i zdrave i da one nama dođu. 😊😉
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji