Simal lijepa prica, normalna..boli, ali prođe i nakon toga stvarno slijedi nesto najljepse..zelim da se mali junak sto prije oporavi i da idete doma uzivati.. :)
Cure koje imate preglede, sretno..ja imam sutra ujutro i jedva cekam da vidim kakvo je stanje jer mi se cini da mi se trbuh od danas jako spustio..al neka bebe jos unutra bar 3, 4 tjedna..
Vi sve imate osjećaje da cete ranije roditi, samo mene drži osjećaj da ću kasniti :P :P Meni se čini ko da je porod tjednima udaljen :P
Ja napisala post i nije prosao.
Simal cestitam ti od srca!!!juuuj tako slatko krenule smo lagano.jako mi je drago i vesela sam zbog tebe.bice sve ok bolje da ste pod nadzorom.
mi smo danas bile na bolnickom pregledu i otvoena sam za prst sta mi je drago jer sam se bojala da cu bit cement.doktor kaze pocelo se nesto dogadati polako kako treba.malena je kao za tjedan naprednija i mislimo da ce bit prije termina.jooj da i nas su izokretali na ctgu.iscrpilo me to jer mi je stvarno tesko se po onom tvrdom krevetu riktati.i poslje radili uzv i zena me bas stisnula sa onom glavom uzv a.na to je moja cura se uprla i guzom joj odbila ultrazvuk.kaze ona jooj kako se gura guzom.😅
sretno svima na pregledima drago mi je vidjeti da ste dobro sve.
p.s.meni je moj dr rekao da ctg ide iza 36 tog tj osim kod komplikacija nekih.i prvi puta sam ga radila u 37.tj.
moji me dave da moram mirovati ali ja bi bas sada stalno nesto negdje vrtila i isla hihihi...ja cu se ponsati kako se osjecam i tjt.u cetvrtak opet idemo na kontrolicu.
drzite se zenskice
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Simal, drago mi je da je sve proslo u redu. Stvarno ok i realna slika poroda i svega. Drago mi je sto su ti objasnili sve za dojenje, ti budi samo dosadna ako treba, neka ti sve pokazu da imas sto manje problema, a osim toga, tvoje je pravo da pitas!
Sto se zutice tice, ne brini se, puno djece ju dobije i sve to bude ok...
Ja sam isto bila na pregledu, ali ja nisam nista otvorena, zatvorena sam skroz, ctg uredan... Na uzv nisam danas isla, vjerujem da ce me u ponedjeljak u bolnici pregledati, tada mi je i ujedno prvi pregled u bolnici i bit cu 38+3! Valjda cu bar malo omeksati... :)
Simal super normalno si opisala porod .Malo si nas sve smirila kontam. Mene svakako, nakon svega što smo čule i čitale.
Drago mi je što ne dramatiziraš ,a što se tiče žutice i nečak moj imao..nije to ništa strašno,jedino što par dana morate duže ostati. Drži se tako dalje,mislimo na vas! Uživaj sa sinčekom :)
Simal i meni je nekako lakše nakon tvoje priče s poroda, lijepo si ti to opisala, realno..Od svega što sam pročitala i gledala ovih zadnjih dana nekako me uhvatila panika.Želim ti da vam ovih par dana što brže prođe pa da idete svojoj kući..
Kriszta di ćeš ti roditi? Koliko imaš godina, vidila sam da si negdje napisala da imaš više godina, pa pretpostavljam da si 30 +..?
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Simal, drago mi je da je sve dobro proslo. Sad sljedi uzivanje sa sincicem. Ovih par dana ce brzo proci. Smijemo li znati ime tvoje mrvice, mozda nekom bude prijedlog? Ipak nas pola jos pojma nema o imenu😚😀.
Ninachh, bas sam se nasmijala, najvise trudna, a jos cekas. Ma ja mislim da tvoj bebac nece ni ranit ni kasnit to je covjek koji stize na vrijeme😜😊.
Hej
Evo i nas sa kontrole, u petak će nas hospitalizirat, sljedeći tjedan skidanje šava i dogovor za carski jer je moja curka odlučila da se neće okrenut glavicom dolje.
Osim ako se prije nešto samo ne pokrene jer mi ctg očitava neke lagane nepravilne trudiće. Uzbuđenje na vrhuncu kod mene.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison, pa ti si super dogurala s obzirom na sav. Hmmmm, lagani i mepravilni trudici. Jel ti nama najavljujes da si sljedeca😀?
Dogurale smo, nitko nije mislio da cemo tako daleko, cak su i doktori rekli da je to sigurno prijevremeni porod, a evo nas u terminu vec. Ponosna sam. 😊
A ne znam, ako se Ninachh ne požuri možda bi i mogla biti ja sljedeća.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji