Jutro cure...
Vidim da vas sve muči žgaravica, i tak će valjda do poroda, al ja sam se već počela pitat jel meni ta bol u želucu normalna. Kad mi je prazan želudac je relativno ok (osim ako ne ležim na lijevoj strani), kad pojedem bilo šta, boli me neizdrživo, sve mi se na leđa proširi, boli na dodir, spavanje na lijevom boku ne dolazi u obzir bez obzira što mi je prazan jer ga osjetim, imam osjećaj ko da mi je sve upaljeno...
Jel boli to nekoga tako il da se ja lagano zaputim nekom doktoru? Ginekologica nije odreagirala, kaže da će u narednim tjednima biti i gore :/ Glupo mi je ić doktoru, da mi ne kaže trudni ste, sve vam se pomaknulo, al stvarno se zapitam jel to više normalno...
Jutro drage moje, kako ste mi danas ? Sretno svima koje su na pregledu.
Kriszta ja idem kod dr svako 15 dana zadnje vrijeme. Vjerojatno je tvoja doktorica procijenila da je sve u redu s tvojom trudnoćom, ne vidim neki drugi razlog zbog kojeg te ne bi ranije naručila..
Ja sam pred nekih 15-ak dana imala dva dana tako jaku žgaravicu da sam cijelu noć prosjedila u krevetu, bilo je jako bolno i mislila sam da ću povraćati.. Poslije toga se smirilo,al zaista je neugodna, mene je peklo u plućima, takav mi je bio osjećaj..
Nakon tih epizoda navečer ne jedem kasno i obično mi taj večernji obrok bude jabuka plus bademi ili neko drugo suho voće.
I moj apetit se smanjio, jedem više puta na dan ali manje. Kilaža je tu negdje oko +5( na zadnjem pregledu +4,5, sad se nadam da smo došli do 5)..
Stigao je nalaz mog brisa na streptokok i uredan je..
Još uvijek pijem antibiotike zbog upale mokraćnih puteva. Nadam se da će iduća urinokultura biti sterilna..
Pusa !!!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Jutric...
Propustila sam danas vadenje krvi, bila sprijecena ali ok, budem sutra.
Kriszta od 37 tj je bitno pratiti zrelost plodne vode i ostalo ako je sa tobom, bebicom i trudnocom sve u redu. Onda se ide svakih tjedan do dva i ako dodes na termin, a nisi jos za rodit ides svaka 2 dana.
Ivchi87 imam isti problem vec duze. Doktorica ti je rekla isto sto i meni i dala mi savjet da jedem male obrokice, a sto je najgore ja jednostavno ni to malo ne mogu jesti kad zaboli. Doktoru je meni rekla da idem ako postane neizdrzivo.
Jutro svima :)
Vidim da neke od vas muči žgaravica... meni je prestala - do kad to ne znam.
Mene sad muči nesanica :) probudim se u jedno vrijeme i više nikak da zaspim... Pokušavam sve moguće i na kraju sam otišla jest :) , zaspala poslije 7 i dva sata spavala :)
Kak su vaše ritalice?
Moja navečer ima cirkuski show :)
Nema me par dana i onda toliko novosti!
Simal, iskrene čestitke!
Halila, jesi bolje, jel se svrbež smirio?
Mene je ovih dana opet neka viroza uhvatila, tako da sam vikend preležala i odmarala puno...
Kriszta, i meni je slično što se tiče pregleda, već sam pisala o tome, sad sam u 36. tjednu a naručena na pregled za više od dva tjedna, al valjda doktorica zna što radi... Nekad imam osjećaj da ću se porodit i prije tog pregleda
Meni je isto zadnjih dana sve nešto teško, sva sam troma i nikakva, trbuh ogroman...
Žgaravicu više nemam, otkad sam na "neslanoj" dijeti
Hvala cure moje,smirile ste me malo. Pa valjda onda gin smatra da nema potrebe,jer zasad je sve bilo u redu. Nikakvih komplikacija...sva sreća
Samo čovjek čuje svakakvih ružnih priča,pa nema mira...
Žgaravica i mene muči i baš moram pratiti kako,koliko i što jedem.
Večinom pazim,ali sad...kad je fina hrana,koju obožavam,ne mogu si pomoć,pa se poslije satima mučim . Neki dan sam finu pečenu prasetinu( malo masnu) sa francuskom salatom jela...ajme...Ne moram vam ni objasniti kako mi je bilo poslije ...ali se isplatilo!!!!!! heheheheh
Kriszta, ja nisam ni stigla do ctg-a, rodila prvu curku u srijedu, a u petak bila narucena na ctg u 38.tt. Naravno da je bilo potrebe, vjerovatno bi me poslala prije.
Sortiraj odgovore
Najstariji