Sunshine, ma sto posto je sve u redu, vidis da je puno nas isto to proslo... A pozitivna stvar je sto se nije nastavilo. Neka tako i ostane :)
Joj da, ja u petak punim 12 tjedana i ulazim u 4.mj trudnoce! Bas bas se veselim samo da izadem iz tog kriticnog razdoblja... Mislim, znam da se uvijek moze dogoditi nesto, ali je manja vjerojatnost. Vec me sad svi maze i paze, nista mi ne daju da tesko radim (skuham i pospremam doma), sve ostalo drugi rade... Jos kad stomak krene bas rasti, uffff!
Minnie dobrodosla :) zelim ti ugodnu trudnocu i nek bude sve ok!
Joj danas mi je bas mucno,uzas...Ono,na rubu povracanja...
Mi smo se prije par mj preselili u Lovran. Muz radi u Ri ali cijeli 8.mj i pola 9. je morao na neki sluzbeni put u ITA. Inace mi je karton kod dr.Kresic ali nisam s njom zadovoljna pa sam sad isla kod dr.Jurice,privatno.Radila je prije u Mediku,sad ima svoju ordinaciju na Turnicu u zgradi Fine,pored Honde..
Pupa,sad se ipak malo lakse dise kad se prodje 12. tjedana.Ja jedva cekam pregled,nadam se da ce proc sve ok - tada cu i ja biti 11.-12. tjedan...
Dan cure,
Evo kod mene hvala bogu danas vise nema smedjeg iscjetka,ali grozim se svakog odlaska na wc. Znam dacje to dosta cestoi vecinu puta sve bude ok,ali opet nie ugodan osjecaj. Ja sutra idem kod gin pa cemo vidjeti sta on kaze.
Tartaruga ja prije par mjeseci bila kod Jurice na papi i nimalo mi se nije svidio njen pristup,bas je bila arogantna.
U kojem si ti sad tjednu? Znaci krenule mucnine,bas mi je zao,ali sve se to istrpi kada znas da je to za nase andjelice.
Pupa vidjet ces kako ce vrijeme proletit,sad ce pomalo buska pocet rasti i neces se ni okrenuti vec ces grlit i ljubit svoje zlato!
Minnie dobrodosla!
A mislim ono! Napisem cijelu storiju i kliknem OBRISI! Vidi se da sam sinoc bila na piru i da inace idem lec ko kokos i sad sam cijela smetena kad sam legla skoro pa jutros. Inace prijateljica mi se udavala i izasla sam na 2 lagana plesa,to je ozgledalo kao da imam metlu u ledjima i ukocena cijela. Bas se nisam mogla opustit.
Sunshine,ne brini,sve ce to biti u redu. Nakon sto sam imala ovih 100 problema i pricala sa ostalim zenama,izgleda da je danas to sa krvarenjima i iscjetkom postalo normalno. Sve ce to biti u redu.
Evo ja sam prvu trudnocu prosla bez ikakava iscjetka ili krvarenja, a plod je bio mrtav…
A sad svako malo nesto i sve u redu. Ovo malo cudo se ne da i srce kuca unatoc svemu.❤
Tartaruga, zao mi je zbog mucnina, ali i sama sam bila u tom stanju. Ja zadnja 3 dana super, mucnine se smirile, danas cak nista skoro, najela se ko prava za rucak! Jedino izbjegavam paraddajz, papriku i tako te neke stvari zbog zgaravice. Dok mi jednom ne prekipi i ne napucam se ko velika! Danas sam pojela cak sniclu i pol i bila mi je fina :) nadam se da je ovo kraj mucninama i da je onaj dan i noc kad sam se napatila bilo za zavrsnicu!
Damjana, i meni se cini da danas skoro svaka trudnoca prodje s nekim smedjim iscjetkom ili laganim krvarenjem. Prakticki svaka druga trudnica je na duphastonama :-/ tako da, sunshine, ne brini se, sve ce to biti ok, al odi doktoru radi svoga mira....
Uzivajte cure u svojim mukicama i nemukicama! Brzo ce nam proci :)
Sunshine, ja sam sada 10. tjedan..Ne znam kako da opisem te mucnine-nije mi bas za povracat,ali mi hrana stoji u grlu i apetit mi je nikakav..Ono, silim se pojesti jer mi je sva hrana odbojna..Jedino mi je danas dosao gust za kavu, sto sam bas ostala zacudena obzirom da inace UOPCE ne pijem kavu. Ono, popijem 3 godisnje, al doslovno..
Sunshine, ja sam s Juricom bas zadovoljna, pregled ni ne osjetim-inace, a bome ni sada u trudnoci..Bas mi je ok, spremna porazgovarat..Vidis kako je sve individualno..Kod kojeg si ti dr.??
Inace, brojim dane da mi se muz vrati, valjda me i hormoni pucaju pa se osjecam kao tinejderica bez decka..Ustvari mi najteze pada situacija zbog kcerkice, koja trazi i treba svoje a ja sam na 50% kapaciteta..Pa mi bude krivo..Ona bi u park, na more, u setnju-ono, akcija citav dan a ja bi najradije prelezala cijeli dan..Ali, ajde od kada vise nije 40stupnjeva, lakse mi je puuuno..
Sunshine, jel ti ide malena u vrtic??
Moja krece prvi puta sada, 7.9. i zbog toga sam isto u polu-depresiji..Bas se brinem kako ce sve te promjene savladat..Ono, vrtic, pa kada se taman privikne-brat ili sestra..Iskreno se nadam da ce sve proci ok..Jako je razumna, puno razgovaramo, ali opet nikad se ne zna.
Ma sva sam neka blj, blj, blj...Bas pravo drugo stanje...
Jutro cure! Sad sam super i najbolja, do veceras cu bit izmlacena! Ozbiljno! Vec sam pisala kako mi je do negdi 4,5 popodne skroz okej, kasnije je uzas! Vrtoglavica, mucnina, nekad povracanje. Ne znam je mi bolje kad povratim ili ne. Uglavnom, muz svaki dan pita- ocemo veceras u kino, na pice sa prijateljima, itd. i ja ujutro puna elana odgovorim-naravno. Nikad nigdi nismo isli 😆jednostano ne mogu, ko da me opali ona virozna malaksalost u kombinaciji sa zeludcem i svim tim radostima. Takoc da gledam serije i filmove i prolijevam se po kaucu! I mlatim kupine! Puno kupina!
Rijeka vidim prednjaci u nasem malom svemiru 😂
Jutrooo :)
Tartaruga, upravo sam takve mucnine o kakvima si ti pisala i ja imala. Nije neka klasicna mucnina, ali ta hrana koja stoji negdje neodredeno i odbojnost prema hrani, al velika. Sve mi se gadilo. Ali, pozitivna je stvar sto to prolazi :) ja sam od petka dobro, a od subote nisam imala mucnine. I danas sam ok..., vise nemam toliku odbojnost prema hrani, i to ide na bolje! Ja sretnaaaa! Sad kad pogledam unatrag, vrhunac mucnina je kod mene bio u 10.tt. Pocelo je nekako u 7.tt ali to je naspram ovog bilo bas blago... Ali 10.i11.tt ajmeeee! A sad kad pogledam, to je saml par tjedana muke. Iako se cini da traje citavu vjecnost.
Zelim vam da vam prodju brzo sve mukice, male i velike. Kolko cujem, uskoro dolaze nove :) kad se beba namjesti na zeludac pa boli, pa hemeroidi, oticanja i ostale cari :D al nema veze, svim tim mukama smo na korak blize do uzivanja s bebama!
Tko danas ide na pregled? Mislim da netko ide... Ili ovih dana!
Sortiraj odgovore
Najstariji