Dan cure..
I kod mog je tako bilo. Muz moze biti unutra s tobom tek kad pocne ultrazvuk preko trbuha,a koliko se sjecam mislim da to pocinje oko 12 tjedna. Ma brzo ce to doci.
Prvu trudnoću sam vodila kod privatnika tako da mi je muž išao na svaki ultrazvuk od početka trudnoće. Mislim da to sve ovisi o ginekologu, privatnici vjerojatno puštaju tate na ultrazvuk dok socijalni baš i ne..još ako im je gužva..
Cure, ja sam noćas sanjala svog bebija. Presvlačila sam ga i pričala s mužem o bebiju no nigdje u snu se nije pojavila informacija da li je cura ili dečko. Probudila sam se sa tisuću leptirića u trbuhu .
Uživajte u vikendu cure !
Ej cure evo meni ujutro kada sam bila na wcu i obrisala se bilo malo smedkastog iscjetka na papiru,ali stvarno malo. Tako mo bili i u prvoj trudnoci jedan dan i poslije vise nista. Nije mi bas ugodan osjecsj,ali zasad ne panicarim. Bit ce sta mora biti,ali se nadam da ce sve bit ok,jer na gacicama nije bilo niceg. Uglavnom zasad necu kod dok,jedino ako mi se pojaca ili ne daj boze postane crveno,onda cu kod gin. Nadam se da ce taj iscjedak proci brzo
Hmm, a vidjet cu sljedeci puta kod ginekologinje, sta ona kaze na to, ionako ce muz ici sa mnom, pa bio u cekaoni ili sa mnom unutra! Na sljedecem pregledu cu vec biti u 15.tt (😱)...
Sunshine, vjerojatno ti je to kao meni sto je bilo, maternica se cisti, stvara se svasta tamo dolje pa nije neuobicajno... Ali, ako ti se slucajno ponovi, odi kod doktora. Da nemas slucajno hematom ili nesto zbog cega treba piti lijekove ili malo mirovati. Ali, sigurna sam da ovo tvoje nije nista. Meni je 3x bilo tako pa sam nakon 3.puta osla, ali nisam ni mogla prije jer sam bila na putovanju... Zasad nema potrebe za panikom, ali vjerujem da ti nije ugodan osjecaj.., u svakom slucaju, ako se ponovi, onda odi...
NMareN, ti bi mogla onda isto nekako pocetkom 4.mj :) ma kad god, samo da dode to proljece :)
Cure, meni su mucnine popustile ova 2 dana! Jucer jela knedle, danas ribu i nisam povracala! I dalje me meso ne privlaci.... Nisam se tako dogovorila s bebom, ne svidja mi se to 😀 ali, valjda cemo i to uskoro pocet jesti! Ipak sam usla u 12.tjedaaaaaaaan!!!!
ej curke moje..nisam vam pisala.. bila par dana na moru, samo se jednom bućnula,,bilo me strah :)
Baš mi je drago za vaše bebice i da ste zadovoljne
Ja idem 31.8. opet na kontrolu.. pa ću i ja tada valjda dobiti termin jer još neznam. Što se tiče muža na uzv, moj dr. neda do 18 tjedna da muž ide, tek poslije toga.. ali on uvijek ide samnom i čeka vani i jedva dočeka da mu donesem slikicu naše bebice da je vidi
I dalje smo dobro, nemam nikakve mučnine ni povraćanja.. jedino me zatvor i dalje muči, unatoč donat mg i svačemu nečemu.. ali izgurati ćemo , samo da je bebica ok :)
I da, neznam jesam napisala.. ja sam iz Zg, Novi Zagreb...
Puse svima
Evo sad bila na wc. I opet nista na gacicama,a na papiru svjetlo svjetlo smedje. Mislim da cu u ponedjeljak na pregled. Vidim da se svugdje preporucuje na pregled pri pojavi smedjeg iscjetka. Poludit cu..
Fiolina, bas gledam gdje si nestaala :) jedva cekam da nam javis novosti s kontrole!
Sunshine, da, svugdje se preporucuje otici iako u 99% slucajeva nije nista opasno! Ja ti preporucam radi tvoga mira da odes.. Ja sam bila luda dok nisam otisla jer me bilo uzasno strah i stalno sam mislila o tome... Tako da, odi, sve ce to biti super, nije svjeza krv, nije opasno, ali nije ni najnormalnije da curi. Meni je bio sok kad mi je ta ginekologinja koja je bila na zamjeni rekla (prije nego me pregledala) da nijedno smedjarenje/krvarenje nije normalno i sve se moze smatrati prijetecim pobacajem... Meni se noge odsjekle.... A opet, moja ginekologinja mi je rekla da ima jako puno smedjih iscjedaka u trudnocama i da je u velikom postotku sve normalno! Ali, da svakako treba doci provjeriti. Tako da, sigurno ti nije nista, ali radi sebe i svoga mira i srca odi, bit ce ti lakse. Ja sam 7 dana u londonu razbijala glavu, brinula se, bas bas bila u komi... Dok nisam otisla i uvjerila se da je sve ok. I danas, sa strahom gledam u gacice kad idem na wc, ali nisam opterecena time kao onda.... Sretno i bez brige, sigurno je sve ok!!!
Hvala ti Pupa na rijecim utjehe,puno mi znaci. Proslu trudnocu mi je bio tako smwdkast iscjedak na 5+4 i onda sam isla na pregled u bolnicu i sve je bilo ok. Doktor nije vidio nikakve ostatke krvi ni hematome. Rekao je da ne vidi razloge tog iscjetka i dao bi dupahstone i rekao lagano mirovanje. Njih sam pila do 12 tjedna i vise nikad nisam imala iscjedak osim taj jedan dan i na kraju imala trudnocu za pozeljeti.
Sad ga vise nije bilo,nadam se da nece ni sutra. Stvarno je bezveze osjecaj.Jos mi ni muza nema,a nikome jos nismo rekli tako da sam bas neke bezveze volje. Daj boze da se ovome samo nasmijem za par tjedana.
Pupa draga ti izlazis iz onog najkriticnijeg perioda od 12 tjedana. Bravo za tebe i tvoju bebicu. Sad se lijepo opusti i uzivaj i neka te svi samo razmazuju i udovoljavaju tvojim trudnickim zeljama,zasluzila si!
Sunshine,i ja sam imala taj iscjedak-hvala Bogu sve je bilo ok.Dr me dosta umirila ,objasnila mi je da se to dogada jako cesto.Mislim da ti je to bilo-proslo,bit ce sve ok..Ako si zabrinuta,odi kod dr cisto da budes 100% na miru..
Inace,iz kojeg dijela Ri si??
I totalno te razumijem,i ja sam u zadnje vrijeme sama-muz mi je na putu..Bas mi to uzasno tesko pada..Jos 15-20 dana pa se vraca i ostaje...Jedva cekam!!
Minnie,dobrodosla!!
Sortiraj odgovore
Najstariji