Dobro jutro svima :)
Jagodica javi nam za pregled i jel ti stimao limun :) meni samo voda pase zasad!
Tartaruga, brzo ce 1.9.pa cemo cuti i tvoje sretne vijesti :)
Evo me, cure moje !
Konačno sam i ja vidjela svog bebolinca. Srčeko kuca i sve je ok. Kontrola za 4 tjedna.
Vejiki smo 1 cm i tjebamo se joditi 08.04.
Dobila sam hrpu uputnica za razne pretrage koje ću obaviti idući tjedan. Jedina stvar koja mi je malo poljuljala veselje je obavijest da zbog godina moram na amniocentezu što sam ja odmah odbila. Ne pada mi na pamet ići na to zato što nema šanse da bi u slučaju lošeg nalaza išla pobaciti.
Hoćete vi ići na kombinirani ? Ja još razmišljam o tome....
Pupa, nisam na kraju kupila limun hehe. Vaga je prevagnula na cedevitu limeta...to sad pijuckam i ok je.
Čuvajte se curke i mazite buše !
Jagodica, supeeeeer za srce i lijepi termin poroda imas :) taman u rano proljece :)
Meni dr nije nista govorila za kombinirani, rekla je da je to to sto se pretraga tice (krv, urin) do tamo negdje 20.tt kad cemo ponoviti i raditi jos neke...
Ali probir nije spominjala, ali ne bih ga ni radila! Iz istog razloga kao i ti...da dobijem lose rez ne bih isla na daljnje pretrage, nastavila bih normalno s trudnocom! Netko kaze da je cisto zbog psihickog mira i pripreme u slucaju losih nalaza, ali mislim da se na nista ne mozes pripremiti dovoljno.. Kakvo god bilo, voljet cu ga jednako i sve cemo uciti i raditi korak po korak, isto kao i kod zdravog djeteta... Nikako nemam iskustva kao majka pa ne vidim razloga za bilo kakvu "pripremu". Naravno, to je samo moje misljenje, postujem sve!
Bravo jagodica za tebe i tvog bebaca! Bas mi je drago da je sve super.
Evo kod mene bas nista novoga,jos nemam nikakvih posebnih simptoma osim lagano bolnoh grudi,pa se nadam da ce tako i ostati. Cekam da prodje jos desetak dana pa da obavimo taj prvi pregled,onda cu se vec lagano moci opustiti.
Ajme super Tartaruga, i ja imam curku,moja ce sad imat 4,5 godine. Bilo bi lijepo imat drustvo za setnjice. :)
MmareN i Jagodica baš super za vaše bebice i preglede
Što se tiče probira ja idem u ponedjeljak, slažem se također da nebi išla na dodatne pretrage u slučaju loših rezultata, a na pobačaj nebi pomislila ni u snu!
Idem jednostavno zato što se veselim opet vidjeti svoju bebicu na ultrazvuku (možda se čini ko glup razlog, ali razumijete me) i budući da će izvršiti detaljna mjerenja i sve lijepo prikazati, pitat ćemo da i budući tata ide s nama unutra i po prvi put vidi svoju bebicu.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy, hahhaha i ja bi samo zbog uzv-a isla :D
Htjela sam pitati to za muza/partnera, jel moze biti s tobom unutra dok traje uzv? Ja sam sad bila i muz me ostavio kod ginekologa i otisao se presvuci za posao i doc ce po mene za 20 min.. Kad sam mu ispricala sta sam sve vidjela na uzv-u uzasno je bio tuzan sto on nije vidio i sto se nije sjetio ostati pa da pitamo dr jel moze i on uci. Ne znam kakva je inace praksa? Jel smiju muzevi unutra, bar za vrijeme uzv-a? On se vec nabrijao da ce ici sljedeci puta sa mnom i da pitam dr jel smije on uci :D
Sunshine, nadam se da ti se nece pojaviti nikakvi drugi simptomi :) neka ostane ovako mirno!
Ja mislim da može. Sa mnom još nije bio, ali jedna moja frendica svoga svaki put vodi na uzv i kaže da joj ginekologica veli da i sljedeći put dovede supruga
Nadam se da će i moj ginekolog dopustiti, ne vidim razloga zašto nebi, pitat ćemo u ponedjeljak.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro cure,
Jagodica odlične vijesti si nam donijela,baš mi je drago da je bebac super .
Što se tiče pratnje kod moje doktorice je praksa da za vrijeme vaginalnog ultrazvuka suprug ne može doći,tek dok će ultrazvuk biti preko buske.
Cure ja još nisam dobila termin,možda mi kaže sad na idućoj kontroli.
Uzivajte u lijepom vikendu .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji