Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    19. Kolovoz 2015. 09:53

Jutro cure .
    Damjana bas mi je drago da nebića lijepo napreduje, samo miruj po preporuci dr i sve ce biti u redu.
    Pupa sretno na pregledu, javi nam se cim budeš u prilici .
    Cure ja idem sutra na kontrolu i sva treperim već sad .

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    19. Kolovoz 2015. 10:44

Drage cure, evo meene!
    Moja beba je veeeelika beba od 3,89cm koja se mrda, mase nogicama i drzi ruke na obrazima ❤️ Ja sam totalno u drugom svijetu i deliriju!!!! Vidjela sam kraljeznicu, prstice, ruke, noge, udubine na kojima se razvijaju oci i sve... Mase nogicama ko prava!!!
    S bebom je sve super. Samo ja imam hematom mali koji je daleko od bebe pa nema brige za bebu, ali dobila sam jos jednu turu duphastona i moze mi se pojaviti sukrvica pa da se ne brinem! Ali nije nista rizicno ni opasno, sve je pod kontrolom. Nista se nisam jos udebljala sto je pozitivno! Hahahhaha
    Dobila sam slicicu i sad ju stalno gledam i ne mogu doci k sebi... Svima zelim da sto prije vidite svoju bebu! Stvarno sam se opet zaljubila...
    Bambola, i meni se stalno spava i ono ko da me netko istekao iz svega. Koma... Jucer cijeli dan gledala serije na kaucu, nisam mrdnula. Joj jutros povratila jer mi smrdio onaj klinac sto se stavi u wc skoljku.., usla u kupaonu i to mi tako zasmrdilo i rigala. Koma.... 
    Nego, na uzv pise 11+2 +/-8d tako da je to taman nekako kako treba biti s obzirom da znam kad sam imala O!
    Mare, sutra je tvoj dan!!! Drzim fige na naaajjace!!!! I sve ce to biti super!!!!! 
    Velika pusa svima!

Bambola
    19. Kolovoz 2015. 11:09

Ajme Pupa prekrasno!! Bas mi je drago!! Pa to je vec pravi bambino!! 
    I meni smrdi taj miris za skoljke. Sinoc je muz pio pivu na koncertu i kad bi me isa poljubit meni zeludac u grlo skoci! Ja sam prije doruckovala jaja i sir, sad jaja ne mogu pomirisat! Ma iskreno, od svih mirisa mi nije bas najbolje, al eto posebno jaja! Al o cemu ne prestajem pricat i mastat su sarme i kiseli kupus!

Pupa2
    19. Kolovoz 2015. 12:12

Joj Bambola, i meni smrdi pivo. Neki dan je muz isao s deckima na cugu i inace mi uopce ne smrdi to kad popije pivo-dva, al tu vecer mi je bas smrdilo :D a inace i sama volim popit pivo! Ma joj, ja sve jedem na kraju, u manjim kolicinama, ali nista me be privlaci i u nicem ne uzivam! A valjda ce se i to unormaliti!
    U zimu cemo bit prave trudnice pa cemo udarat po sarmi i kupusuuuuu :D

Sunshine-ri
    19. Kolovoz 2015. 14:33

Pozdrav cure...

Evo ja sam isto skroz bez energije,samo bi spavala i lezala,ali ne mogu bas jer moja curka trazi svoje. :)
    Tata nam je otisao prije par dana (radi vani), tako da smo sad nas dvije same ,a ja totalno bez energije. Jucer sam se natjerala da izadjemo malo prosetati i bas nam je bilo lijepo. Inace curka vec dosta govori da bi htjela bracu ili seku,ali jos joj nista nismo rekli dok ne prodje prvi pregled. Tome se muz i i ja najvise veselimo,da joj mozemo reci da mama ima bebu u trbuhu,jer znam da ce se ona tome jaaaako veseliti.

Meni je danas po zadnjoj menstruaciji 6 tjedana i 2 dana,ali znam da to nije tocno jer znam kada je bio odnos ,tako da mi je danas 4 tjedna i 2 dana. Namjeravam na pregled negdje pocetkom 9.mjeseca kada bude oko 6 i pol tjedana. Ne zelim ici prerano,jer imam neugodno iskustvo iz prve trudnoce kad su me skroz uplasili da nista od trudnoce,a na kraju je sve bilo super,samo je trebalo malo pricekati,ali sam tih tjedan dana bila sva u komi,tako da to ovaj put zelim izbjeci.

PUPA bas mi je drago za tebe,nema ljepseg osjecaja nego kad ugledas to malo bice na ekranu. Ja sam plakala kada sam prvi put cula srce.

Sretno svim curama koje imaju pregled danas.

Ja sam iz Rijeke.

Damjana
    19. Kolovoz 2015. 15:09

Super Pupa!! Bas mi je drago da je sve u redu i da se sve tako lipo vidi!! 
    Meni je isto hematom dalje i manji je. I trebao bi nestat sa napredovanjem trudnoce.
    Sunshine dobrodosla. 
    Ajme taj miris pive(odnosno sad mi je smrad) mi isto uzasno smeta. A jaja bi jela ujutro,na podne i navecer 😁 svako malo "osjetim" miris kajgane!!

Nessah
    19. Kolovoz 2015. 17:04

Cure samo da vas skicnem i pozdravim  Vidim da vam bebice lipo napreduju i sretna sam zbog vas jer kao da prozivljavam i svoju trudnocu koja je nazalost zavrsila spontanim. 
    Ja se oporavljam pomalo, krvarim ali pijem tablete pa bih trebala prestati krvariti uskoro, fizicki sam odlicno ali psihicki i emocionalno u komi. Treba jos puno vremena da rana zacijeli (emocionalna). No veseli me misao da mogu zatrudniti i to me najvise veseli u cijeloj ovoj tuzi. 
    Drago mi je da napredujete i zelim vam sve najbolje od 
    Vasa bivsa suPDF-asica 

poisonivy2604
    19. Kolovoz 2015. 17:37

Super vijesti Pupa

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    19. Kolovoz 2015. 18:32

Sunshine, nadam se da ce ti na pregledu sve biti ok i da cete uskoro razveseliti svoju curicu s najljepsim poklonom :) i bolje da ne ides ranije na kontrolu, nema smisla da te isprepadaju kao prvi puta. Beba nece nigdje pobjeci. A uskoro ce i 9.mjesec :)
    Nessah, bas mi je drago da si nam se javila... Nazalost, emocionalna rana vise boli nego fizicka, ali svemu treba vremena... Ja vjerujem da ces ti brzo opet ostati trudna i da ce sve biti ok! Samo budi pozitivna koliko god mozes... Neka ti u glavi bude da mozes ostati trudna i da je to stvarno pozitivna i olaksavajuca cinjenica.... Zelim vam svu srecu ovoga svijeta!!!!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.