Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    NMareN
    19. Kolovoz 2015. 22:27

Pupa pa to su prekrasne vijesti, bas mi je drago da je sve u redu i da bebolino lijepo napreduje .
    Nessah draga,znam kako ti je. Samo budi hrabra i sve ce doći na svoje. Imaš tu sreću da nisi morala na kiretazu pa ponovno možete planirati trudnoću cim vi budete spremni. Nažalost mene nije zaobišla kiretaza i za ponovno planiranje trudnoće morali smo čekati cca 6mj. Želim ti da se sto prije oporavka 
    Cure sutra idem na kontrolu,molim vas držite mi palčeve da sve bude u redu,prilično me strah. Sutra ce mi biti 7+1 pa se nadamo da ćemo čuti svoju mrvicu i da ce sve biti u redu. U

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    20. Kolovoz 2015. 08:29

NMareN, sretno na pregledu i obavezno nam se javi! Ma ja sam uvjerena da je to sve 5 :)
    Nego, ja sam nocas imala najgoru noc ikada.... Jucer jela filovanu papriku za rucak i poslije toga malo sladosa i navecer grozdje. Oko pola 10 osjetim ko da cu povracat i stvarno odem i malo nesto povratim i ostatak mi stane u jednjaku,,, stoji to tako, pece ko sam vrag... Osla u krevet i jedva stigla do wc-a kad je to krenulo... Povratila jedno 4 puta, imala osjecaj da rigam krv i vatru kolko je to peklo... I dalje mi stojala hrana u jednjaku i nekako sam uspjela tako zaspat s tim osjecajem vatre u grlu... Ujutro se probudila bez toga, ali i dalje stoji neki klinac u grlu... Previjala sam se po krevetu, toliko me peklo, proklinjala papriku i grozdje... Eto, jucer sam sogorici rekla kako mi nije muka kao prije i kako napredujem i onda cijelu noc imam sou... Valjda sam sad iskusila pravu zgaravicu :( uzasno... Nadam se da ce vas zaobici tako nesto...

Bambola
    20. Kolovoz 2015. 10:18

Pupa uzmi domace mrkve i glodji ono polako da cucas sok. To je super protiv zgaravice! Paprike i krastavci su bas teski. I inace, a kamoli sad!

Pupa2
    20. Kolovoz 2015. 10:29

Ajde probat bas to s mrkvom. Ovo je uzas stvarno... Nis ne mogu jesti, sad sam opet povracala nakon snite kruha i maslaca :/ ode malo odspavat, to mi jedino ide valjda...

NMareN
    20. Kolovoz 2015. 13:05

Cure dobar vam dan, meni je odličan . Mi vam imamo srceko  koje kuca, sve je u redu kaže dr,točno onako kak treba biti. Veeeeliki smo 1cm  i trudni 7t. Za dva tjedna idem ponovno na kontrolu. I dalje moram uzimati "čuvare trudnoće", preventivno. Tako sam sretna da je ovaj put sve u redu, jaaako jaaako bas. .
    Pupa bas mi je zao da imaš tako jake mučnine,meni pomažu žvakaće i ljuti bomboni. I super mi je blaga cedevita s mineralnom. Evo možda bi ti to padalo.
    Pozdrav trudnice i uživajte .

Pupa2
    20. Kolovoz 2015. 13:16

NMareN, supeeeeer, eto vidis da je sve u redu! Samo se ti cuvaj kao i do sada i sve ce to biti dobro!
    A sto se mucnina tice-nisu toliko mucnine koje sam prije imala koliko zastoj hrane negdje na putu do zeluca i stalno "vracanje" hrane bez imalo olaksanja... Zasad-nis ne pomaze, al dobro, valjda nece dugo....

jagodica4
    20. Kolovoz 2015. 13:53

Pupa i Mare super za preglede, drago mi je da sve sve ok. Meni je sutra pregled pa ću i ja konačno vidjeti svog bebolinca i , nadam se, čuti srčeko.

Mene je žgaravica u prvoj trudnoći ubijala i apsolutno ništa mi nije pomagalo. Počela je na početku trudnoće pa stala nakon par tjedana i onda ponovo krenula pred kraj trudnoće i znam da mi je to pred kraj bilo koma koma koma. U ovoj trudnoći me zaobišla za sad. Trenutno me muče povremene mučnine pogotovo kad nešto popijem. Sve mi je bljak za piti tak da muku mučim s tekučinom. Planiram otići do dućana po limun pa da probam s limunadom, možda će proći...

Puse svima, drage moje trudnice !

Tartaruga2
    20. Kolovoz 2015. 19:12

Cure, bas mi je drago da je sve ok s pregledima!!
    Ja od kada je zahladilo kao da sam nova zena..Nisam vise toliko umorna, premda i sada me trazi da malo prilegnem poslije rucka. Premda je to cesto nemoguce uz curicu koja trazi svoje..
    Ja sam isto iz Rijeke, Sunshine - mogle bi zajedno kolica gurati na proljece

Idem na pregled 1.9., ne mogu docekati...Samo da sve bude ok..
    Muz mi opet ide na put, opet curka i ja samujemo neko vrijeme i to mi bas tesko pada..Ali ajde, i to ce proci brzo nadam se...
    Pozdrav svima!!!

Bambola
    20. Kolovoz 2015. 19:32

Mare bas mi je drago za bebaca ❤️❤️❤️

NMareN
    21. Kolovoz 2015. 08:49

Cure dobro jutro!
    Hvala vam što se veseli te zajedno samom .
    Jagodica sretno danas,javi nam se dok si gotova. Jedva čekam da nam javis za srceko malo .
    Ugodan dan vam zelim svima.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.