Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Aaislyn
    17. Veljača 2016. 10:22

Evo, da se i ja malo raspričam, planiram vec dva tjedna, no nikako da se logiram pa da postam nešto  eto, mi 04.02. bile na kontroli (dok sam jos bila 33.tjedan) i gin je rekla da je moja cura malo naprednija od mene, da je ona po svemu (pregledala sve organe i sve) u 36.tjednu sa dužinom 45 cm i težinom 2.800. i da se spustila ful nisko.. to i osjecam u zadnje vrijeme jer mi radi takav pritisak da jedva hodam nekad. Također je rekla da to ne znaci da cu rodit prije, ali da budem spremna 

mama102
    17. Veljača 2016. 10:38

Ej zene. Ja citam svaku dan al nikako da naoisem nesto.
    Simal sretno ja sam s 4cm vec bila u radjaoni :)

Sto se tice odnosa tig kid nas nema jis od prosle godine, vec sam zaboravila kako je to...tko moze samo naprijed...

Sto se tice idlaska na wc postaje sve cesce. Bez dnevnih ulozaka ne mogu. Malo mi pobjegne ili imam iscjedak. Stalno nest.

Od zadnje kontrole sam smrsavila pola kg,nemam pojma kako jer sam iz dana u dan sve veca al dobro. Ne zalim se bitno da decki rastu. A rastu. Vec svaki ima po 2 kg :)

Vise ne koristimo utrogestan, jeei. Dosadile mi vise. Sad se nadam da sve bude ok i da cemo dogurat bar do 36 i onda mogu decki van ako bas budu nestrpljivi :)

Daj mi recite kak stojite s voznjom auta?. Ja lagano odustajem. Ne mogu vise. Trbuh mi smeta. Jos kad mi se pocnu ritat u voznji i pritiskat dolje, uf.

mama10

Malamimi
    17. Veljača 2016. 10:50

Ti nasi bebaci bas brzo rastu. Moji su doduse jos mrvice spram vasih. 
    Nego... Zagrepcanke... Ima li koja iskustvo s konzumovim drive in-om? Neda mi se lunjati po ducanu, a muz se sam pogubi u popisu i nepreglednim policama. Ovako ja poklikam na netu, a on preuzme kad ide s posla. 
    Znam, uljenila sam se sto se tice shoppinga...

Malamimi
    17. Veljača 2016. 10:54

Ej mama, neka ti njih sto duze unutra. Bit ce ti veci, snazniji i tebi lakse. Ja auto vozim kad sam sama, ali sve rijedje. Naime, kako sam imala vrtoglavice i trnule su mi ruke, ne usudim se s djetetom nikuda. Sto ti kazu, hoce li te hospitalizirati i kad?

poisonivy2604
    17. Veljača 2016. 10:58

Mi isto nemamo odnose vec od 10.mj..planiramo sve nadoknadit za koji mjesec hahahahaha moš mislit kako ce nam bebica dati 
    Spremamo se sve lagano..moja torba spremna odavno i na svaku kontrolu ide sa mnom...samo ubacim papuce i vitamine prije polaska...joj bas sam nestrpljiva..

Evo ako kome treba

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    17. Veljača 2016. 10:58

Mama, ja jos vozim :D ne cesto jer sam u samom centru pa mi za dosta stvari ne treba uopce auto, ali evo bas sam jucer vozila. Ne smeta mi stomak, ali kad se beba krene mrdati bas mi bude cudno!!!

Knjiznicarka
    17. Veljača 2016. 11:18

Citam vas i dalje redovito ali mi se neda prijavljivati i pisati :) skroz sam se uljenila od kad sam Doma.

Krista ja sam posebno kupila dvije podloge, jednu za sebe sad i jednu za malog kasnije. Jer mi je zao da ako mi vodenjak pukne u krevetu da mi se sve namoci :) a ponekad isto jedva dotrcim od kreveta do wca :)

Prije par stranica ste pricale o Normabelima, da ako trudovi prestanu nakon njih da su bili lazni. Jucer na tecaju nam je pricala da je ista stvar s Buscopan tabletama.

U pon sam bila na kontroli i sve je ok. Prsten ce mi vaditi za 2 tjedna kad i bris za streptokok. Ste vi to morale posebno platiti? Malac ima 2200 pa racunam da ce za tih mjesec dana kolko nam je preostalo sigurno doci barem do 3000 :)

Torbu sam skroz spakirala jucer, u biti je cekala vec negdje od listopada kad mi je receno da je nisko pa je bilo onako da pripremim jer muzu objasniti koja pidzama je ok za bolnicu a koja ne...

Simal drzim fige da sto brze i bezbolnije prode i bas sam uzbudena zbog nasih bebica :D

simal
    17. Veljača 2016. 12:38

Hej curke, ma kod mene još ništa. Boli me ali još ne kako bi trebalo i rekla sam si da se više neću opterećivati kada dođe, doći će. Skinula sam si sve knjige Gospodar prstenova, i to na engleskom tako da imam što raditi dok mali ne dođe, a on kako želi.

Što se tiče ovog što se je dogodilo u Vinkovcima je užasno i molim sve da nikada ne dozvole da se tako razgovaraju s njima. Ako vam ikada itko bude tako bezobrazan ili neš tražite drugog doktora. Moj M će ići sa mnom na porod jer on to želi i sada kada je ovo pročitao to želi još više (veliki zaštitinik ). Što mi je jako drago. Mi nećemo u tom trenutku biti svjesne i imati snage boriti se s doktorima ili ćemo pak biti previše osjetljive pa ćemo se pak na svaku vrijeđati (ima i takvih žena) tako da nam treba netko tko će nas štititi ili spuštati na zemlju.

Piki83 nadam se da si dobila uputnicu.

Mune nekako sam si ga i zamislila brzim i laganim. Znaš ono ako u nešto jako vjeruješ tako će ti i biti.

Pišanje nam vjerojatno nijednoj nije strano, noću najmanje 3 puta. To je ono što me budi noću.

A seks? U zadnje vrijeme je to za mene nepoznanica, iskreno mislim da ja više žudim za tim nego moj M. On se boji zbog bebe i mislim da se je pomirio s tim da ništa od toge neko vrijeme. 

Kriszta ovo s nepropusnom podlogom uopće nije loša ideja. Ja ću si staviti večeras onu jednokratnu podlogu za presvlačenje, imam cijeli paket pa ću ukrast malom. Za svaki slučaj ako mi vodenjak pukne dok spavam..

Malamimi ja sam ti naručivala hranu iz Konzuma dostavom i meni ti je to bilo super. Znalo se je desiti da nema neke namirnice ali jako rijetko. A jako su puno uložili novaca u to tako da sumnjam da će si dozvoliti velike propuste.

Kissi, kissi

P.S. ako završim u 2 dijela javim!!!

SIMAL

Sunshine-ri
    17. Veljača 2016. 12:46

Bas je uzbudljivo zadnjih dana dolazit na klokanicu jer se uvijek zapitam da li je stigla nasa prva proljetna mrvica 😄 

Malamimi  ja nemam iskustva s drive-inom od Konzuma,ali zato non stop narucujem od njih bas dostavu na vrata i prezadovoljna sam. Pogotovo za ove velike i teske stvari,bas se isplati jer je nakon 500kn besplatna dostava. 

Ja jos uvijek vozim i ne stvara mi to neku nelagodu,nego se vise bojim zbog velikog trbuha,air baga i slicnog,pa pokusavam izbjgavati voznju koliko mogu.
    Sinoc me prvi put ulovila bas postena zgaravica da sam mislila da cu se ispovracati,onda sam se dignula,popila malo gaziranog i legnula na poviseno. Ujutro u 7 se probudila sa takvim bolovima u vratu jer sam zaspala skoro pa sjedecki. Uglavnom,stalno neke trudnicke radosti. Hehehhe 😄
    Jucer si narucila jednu prekrasnu maramu za dojenje po mojoj zamisli,trebala bi stici za desetak dana tako da se bas veselim. 😆

Meni pregled za tjedan dana i jako mu se veselim jer me bas zanima koliko je frajer narastao. Tada cu biti 33+2  i radit ce mi prvi ctg.

Samo bi jos nadodala za torbu za rodiliste dulcolax i ostale tablete protiv bolova.

Saljem vibrice za prvu proljetnu bebicu,pa koja god ona bila! 😚

Uzivajte cure!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.