Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    simal
    15. Veljača 2016. 19:13

Trudovi su nepravilni, imala sam nekih 30 min svakih 5 min (tu sam se ponadala) a onda se je to pa je opet počelo svakih 30 - 45 min. Sad sam spavala jedno 2 sata i bolilo me je kad sam se ustajala ali sada trenutno ne. 

Najgore mi je što ovako može sad još 5 dana... Čak sam i povraćala danas i ponadala sam se da bi to moglo sad pokrenut bebu da ide van ali ništa...on ništa. 

SIMAL

Ninachh12
    15. Veljača 2016. 20:00

Joj Simal drži se, nadam se da se neces previše patiti. Sretnoo 

• Piki83
    15. Veljača 2016. 20:23

Poison vidjet cemo sto Stelica naredi, drzim palceve😉
    Simal povracanje ili proljev su ti znak da je krenulo. Ma mogla bi ti jaaaako brzo😀

simal
    15. Veljača 2016. 22:03

nadam se...

SIMAL

Malamimi
    16. Veljača 2016. 08:05

Joj Simal izdrzi. I ako je moguce sto dulje ostani doma, nemoj zuriti u bolnicu. Slusaj svoju bebicu. Jel izasao cep?

• LillaRose
    16. Veljača 2016. 11:35

Simal drži se, uskoro će bebač !!! 
    Mi smo jučer bili na kontroli kod moje gin, procijenila je bebu na 2 600 gr. , u bolnici su pred tjedan dana rekli 2 300 a valjda je tu negdje između, uglavnom najvažnije je  da dobro napredujemo.. Ja još uvijek na svoja + 4,5 kg, mislim da ću nakon poroda morati proraditi na tome da dobijem koje kilo..Kaže doktorica da nema tog stomačića ne bi se ni skužilo da si trudna. Al najvažnije od svega je to da bebica dobiva na težini. Posteljica i plodna voda su mi b.o., gin kaže da žene s dijabetesom znaju imati višak plodne vode al hvala Bogu kod nas nije tako. Iduća kontrola mi je za 12-ak dana u bolnici, a onda 7.3. kod moje gin. Jučer mi je radila i bris na streptokok, nalaz će biti u petak. Došao mi je i nalaz urinokulture i ovog puta mi je prepisan antibiotik Klavocin Bid, 2puta po 1, 10 dana. Nije mi drago što ga moram piti ali što ću sada...Jel neka od  vas pila kakav antibiotik u trudnoći i zašto? 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

• LillaRose
    16. Veljača 2016. 12:02

Hvala ti na odgovoru draga Kriszta.. Nadam se da će ta upala brzo proći, osim uzimanja antibiotika nastojat ću piti što više tekućine tako da se sve dobro ispere, posebno vodu i čaj od brusnice. 
    Vidim da smo tu negdje s terminom ..
    Nisam išla privatno na pregled, jer idem svako malo u bolnicu zbog izrade guk profila pa me tamo detaljno pregledaju a i kod moje soc gin koja je stvarno predivna. Moguće je da u njihovim aparatima dolazi do nekih manjih odstupanja, a i sada naše bebice dobivaju na težini ubrzano tako da je moguće da su se nabucili u par dana ..

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.