Ja sam tamo u 2. tromjesecju pila Sumamed zbog Clamidije u brisu...
Meni danas uzeli bris za streptokok isto i bit ce za tj dana. Na kontroli je sve vise-manje ok bilo, moram u petak opet na ctg jer su bili dosta visoki otkucaji u jednom trenutku, ali nista strasno. Onda mi mozda odma skinu šav. I skinuli me sa utrogestana, veli doktorica da je sada svejedno, ako krenu trudovi krenu. Jos uvijek je zadak i ako tako ostane - carski.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Hej :) ;)
Ne znam kak vi, ali ovo vrijeme mi teško pada. Zapušem se samo tak, teško dišem, sve me boli i nikak da se namjestim. Gospođica je ok, namješta se sve u 16 . :)
Evo mi preduhitrile kisu i malo glumile pepu prase oko zgrade. Danas mi lakse setati nego sjediti, kako koji dan. Mogla bih nagovoriti muza da idemo kupiti stvari da kompletiram torbu za rodiliste.
Vase su vec sigurno spremne...
O daaaaa LillaRose tu smo negdje u terminu. Još malo,tko zna,možda ćemo i isti dan
Poison ti bi mogla onda ubrzo..već je 37.tj
Malamimi ja isto danas idem sa mužem u šoping ,jer ni moja torba nije spremna nikako za rodilište,puno toga mi još fali,a ovaj tjedan mislim svakako spremiti.
Dobar vam dan!
Ja sam uspjela izgurati cijelu trudnoću bez antibiotika, a inače sam baš sklona raznim infekcijama i upalama. Zato me sad već par dana neki osip zeza, krenulo po trbuhu i sad se širi na ruke i noge, svrbi za izludit, pogotovo po noći, a moj doktor na godišnjem pa ću sutra otić u bolnicu da provjere. Po tome što sam čitala i gledala slike, izgleda da je puppp.. vidjet ću sutra.
Jučer me cijelu večer frkalo, trbuh i leđa.. rekla bi lažnjaci.. Danas ništa više, al primjećujem da se moja curka smirila dosta zadnja dva-tri dana, tu i tamo se protegne, namjesti, a većinom je mirnija. Možda se priprema po malo.
Poison, ti bi onda mogla svaki dan rodit! Sad je sve na Steli.
Simal, ima novosti?
Dan cure, koliko vidim naše prve proljetne bebe mogle bi nam doći prije proljeća
. Sretno simal,poison,ninach… Bas me zanima tablica rodenja,kojim redoslijedom ćemo ići.
Moja torba također još nije spremna, imam spavaćice spremne,japanke,jednokratne gaćice JJoš trebam uloške,ručnik pripremiti,WC papir jednu rolu,gel za tuširanje,sredstvo za dezinfekciju ruku,tablete protiv bolova,jesam nešto izostavila cure? Ako jesam molim dobru Dušicu da mi napise sto još iako znam da smo već sto puta razglabale oko toga .
Nema nam puno proljetnica,neznam gdje su nestale....
Moja beba je jako jako aktivna,polako znaju biti i malo bolniji udarci ali nista još tako strasno. Znam imati pritisak u prsima i bol u lecima,listovima. Za sada je uglavnom sve OK i nemogu se požaliti.
Cure koje jošimaju odnose,a da su oko 30.t, malo cu biti direktna,nadam se da mi nnećete zamjeriti. Nakon svrsavanja,Jel osjetite kontrakcije i stvrdnjavanje trbuha? Par puta se to dogodilo,neznam Jel slučajnost ili zbog užitka ili nečeg trećeg,..
Ja to mogu, ja to hoću....
NMareN, ja sam dodala jos i vodu, gusti sok i nekakve kekse jer postajem vjestica kad sam gladna :) i domestos maramice i one jednokratne podloske za wc iz DMa - ali to je moja bolest i rezultat boravka u bolnici.
Negdje sam procitala da je ok ponijeti i one jednokratne podloge za previjanje za slucaj da prokrvarimo jer nece bas uvijek promijeniti posteljinu ili nemaju (pa sam se sjetila da stvarno je tako bilo i nakon operacije i na patologiji) tako da sam od malca to posudila nek se nadje.
A za njega sam odmah spakirala 3 tetra pelene, par pelena, vlazne maramice i blazinice - za svaki slucaj ako u bolnici ponestane da imam za pocetak.
I ja sam vec pocela dobivati postene udarce, nekad se tako visoko digne da kad sutne cica mi skoci 😂
A odnosi - to je normalno. I inace se to dogadja, ali maternica je sad puuuuno veca pa zato sad to jace osjetis :)
Mare, moguce da zbog uzitka, nadam se da nisu neugodne kontrakcije. Ja ih imam svako malo i bez odnosa i sa odnosima haha, al svega par sekundi i onda opet sve ok.
U torbu obavezno stavi nesto za papanje i za popiti. Ja cu melem za mackaranje, koju tetru za bebu, nepropusnu prostirku za ispod kod vizite. A sta god vidis da nisi ponijela, mogu ti donijeti.
Mare, moguce da zbog uzitka, nadam se da nisu neugodne kontrakcije. Ja ih imam svako malo i bez odnosa i sa odnosima haha, al svega par sekundi i onda opet sve ok.
U torbu obavezno stavi nesto za papanje i za popiti. Ja cu melem za mackaranje, koju tetru za bebu, nepropusnu prostirku za ispod kod vizite. A sta god vidis da nisi ponijela, mogu ti donijeti.
Eto Kamikazee jednako razmisljamo, a ja jos i duplo poslala. Kako ne znam ni sama
Sortiraj odgovore
Najstariji