Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    17. Veljača 2016. 15:55

Ja sam paket chicco uložaka stavila u posebnu vrećicu pored torbe jer je pakiranje ogromno i nebi mi sve stalno inace u torbu, i kaže moja sestra da su vir super, ali tek kad dođete doma iz rodilišta jer ih u rodilištu treba previše, ovako su ti chiico nekako zgodniji za rodilište :)

Ja vozim auto makar me curka ponekad strašno gura i smeta, malo ja nju onda pogurnem i onda me pusti da vozim na miru :P :P

Knjiznjicarka-šta posebno platiti? Bris? Ja nisam to placala, i koliko ja znam, sve trudnice nevezano imaju li ili nemaju dopunsko ne placaju ništa što se tiče nje i bebe tokom cijele trudnoce.

• Kriszta
    17. Veljača 2016. 16:30

Ova informacija mi je dobro došla za uloške. Ja sam mislila kupiti vir 80,ali sva sreća da ima među nama mame kojima to nije prvi put,pa nam objasne neke stvari.
    Tako da ću i ja onda za bolnicu kupiti veće,a vir ću potrošiti kad budem došla kući.

Bris nisam ni ja plaćala,sve mi je bilo besplatno u trudnoći,svaki pregled.

crna123
    17. Veljača 2016. 16:50

Evo cure mene danas otpustili. Prvi dan krvna slika,ctg prva inekcija deksa, općenita pitanja... Drugi dan ujutro u 5:15 temperatura mjerenje,tlak i provjere samo otkucaje srca. Iza vizite opet deks ultrazvuk i doma. Na viziti me prvo htjeo ostavit do sutra na što sam ja rekla da nema smisla da još ležim 24 sata a gotova sam... Inekcija peče, boli mora se masirat iza uglavnom nije ko obična inekcija. O hrani da ni ne pričam koda si došao na djetu a ne tamo gdje su trudnice na čuvanju trudnoće... Ujutro dvije šnite kruha i dvije salamice i onaj sir trokut, ručak komadić kuhanog mesa pire i tri snite cikle(juha naravno u šalici) i večera u 6 juha... Ako nemaš nikoga da ti donese hranu zgorio si...doslovno... Nije me bilo strah poroda ali nakon što sam se naslušala tamo priča cura koje su već po 2 mjeseca panika me samo takva hvata da ni nepričam kako to sve izgleda i da se s drugog kata čuje na treći gdje je rađaona... Sve u svemu nadam se da će me sve doma uhvatit i da ću samo doć rodit tamo i gotovo... Pardon na malo dužem postu..

NMareN
    17. Veljača 2016. 17:12

Cure gdje ste nabavile te chicco uloške? gledala sam u dm,bipi,mileru nema ih, gdje ste ih vi kupile?
    Što se tiče piškenja u gacice,jao meni,eto to mogu reci. Znaci meni nije potrebno da npr kihnem,meni zna samo od sebe malo pobjeći,neki dan idem na wc,skinem gacice,hlače i samo krene, Kao da su svi mišići opustili. Nevjerojatno, a radim kegelove od samog početka trudnoce, i i+još uvijek idem na fitnes. Mislim nije to stalno ali ono dogodi se. Po noći idem piškiti 1-2 puta uglavnom,to je sada najnovije. Vjjerujem da cu kroz koji tjedan ici puno više puta. I da zadnja 2-3 dana mi cura očito pritišće mjehur pa imam svako malo potrebu ici na wc a kad ono par kapi.

Ja to mogu, ja to hoću....

Ninachh12
    17. Veljača 2016. 17:27

Nmaren-ja sam chicco uloške kupila u super konzumu, skroz ispod duda medu sterzilizatorima bocica sakriveno, jedno 15 min sam ih tražila, nigdje nije bilo ni cijene nit iceg, al ti budi pametnija i kad uđeš u konzum pitaj tete na pultu pa nek ti one odmah kažu :P
    Ja nemam problema s bježanjem mokraće   i svega se jednom, eventualno dva puta budim po noći da idem piškiti :)) 

Nekad preko zime sam bila prehlađena i morala sam ici po 12-13 puta po noći na wc i svaki put dvije tri kapi. Mislila sam da cu izluditi ako ce tako biti do kraja, ali na srecu nakon tjedan dana se smirilo :))

Aaislyn
    17. Veljača 2016. 17:31

Chicco uloške sam ja kupila u konzumu... Ali ja mislim da imaju samo u onim većim konzumima, a ne oni mini-mini.. Ili se može naručit preko chicco webshopa... Inače znaju imati i u dm-u, ali to se naravno tako rijetko nađe... I ako da, onda ti uloški stoje di su pelene a ne di su inače ulošci... Pakiranje je stvarno ogromno tako da ne trežiš nešto mini :)

Malamimi
    17. Veljača 2016. 18:34

Oho hocemo li to mi ipak dobiti onih 1000€

ILoveCats
    17. Veljača 2016. 18:37

Hej :)

Kak ste danas?
    Vidim da se naveliko pripremate.... ja planiram početi uskoro :) :)
    Ulošle chicco sam kupila, piđamu i tak to... treba sve to oprati, opeglati i naći torbu... Kakve torbe su najbolje? Jedna za mamu a jedna za bebu???

Malamimi
    17. Veljača 2016. 19:04

Eto slusam ministricu, kaze 7500 kn. Ajd bas da vidimo

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.