Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kamikazee
    17. Veljača 2016. 20:43

Ima ulozaka i u king crossu u chicco ducanu. Ja nisam bas imala percepciju koliki su pa sam narucila 2 paketa kao da za mengu kupujem, svekrva kupila, donijela, a ono - PELENE!! Ako mi ponestane pampersica dijete cu u to umotati 😂

Halila
    17. Veljača 2016. 21:05

Evo i nas s izvanrednog pregleda danas. Trebala sam idući tjedan, al zbog nekog glupog osipa sam išla danas pa smo obavili i ctg i pregled i ultrazvuk, nakon toga i dermatologa. Uglavnom, beba je ostala s glavicom dolje, doktorica se čudila koliko mi se trbuh već spustio, ctg je bio u redu, cerviks smekšan, uloživ za vrh prsta, beba je 2780 grama, taman baš, sve super. Radila sam jetrene probe, sumnjali su na kolestazu, na kraju nije, hvala bogu. Zato me poslala dermatologu, al od njega nikakva korist. Šalje me u Zagreb na neka testiranja, al je dr. gin. rekla da to nema smisla da me u tako visokoj trudnoći šeće po Zagrebu, a nema opasnosti za bebu. Tako da mogu samo trpiti taj groooozan svrbež i čekati porod. 
    I sad svaki tjedan na pregled, pa koliko stignem. 
    Što se tiče uložaka, ja sam kupila Vir... nadam se da će bit ok. 
    Po noći na wc idem jednom, maksimum dva puta tako da mi je to ok i još uvijek spavam bez problema. Nadam se da se to neće ni promijeniti do poroda, a onda ćemo vidjet tko će koliko spavati. 

Bellagio
    18. Veljača 2016. 10:04

Ah, sad će sigurno svi pohitati u rodilišta. Tko zna jel to vrijedi za ovu godinu.Po meni su potrebnije neke druge socijalne mjere - neka osiguraju mogućnosti skraćenog rada za majke s djecom, pravo na slobodan dan da možeš obaviti neki pregled ili neke druge obaveze, neka se zaštiti zaposlena majka.... ovo mene tišti.... a ne da se radi i prekovremeno (neplaćeno naravno), sa grčem u želucu strepiš ako se djete razboli, za dan bolovanja skinu s plaće puno.... :-(
    Za uloške - vrlo individualno ovisno koliko ćete krvariti. Vir mi imaju onu plastiku pa nisam njihov pristaša. Chicove sam imala cili pak i dilala po bolnici.

Knjiznicarka
    18. Veljača 2016. 10:07

Jutro! Joj to bi bilo super da stvarno dobijete te novce :)

Pitala sam za bris dal placate jer cu ja morati platiti nekih 20€ troskove laboratorija. Do sad nisam nis drugo placala pa me zacudilo.

Halila meni je od pocetka trudnoce izbio neki kao osip. Imam sitne crvene flekice po vratu i sad i po rukama. Ne svrbi ni nis. Kad sam pitala ginekologa rekeo da je to necista koza i da ce proci al pristici nisu nego kao da me netko iglom upiknuo i tak 1000 puta :) Dr. opce prakse rekla da ne zna kaj bi to bilo i rekla da idem dermatologu ali isto kao i ti ne hoda mi se sad dalje. Vidjet cu ako ne prode nakon poroda.

• Piki83
    18. Veljača 2016. 11:10

Ojla mameki....
    Ahahahahha, pucam od smijeha s tom njihovom pomoci. Djeciji doplatak katastrofa 280 kn, a ak lipu prelazis presao si milijune po njima. Porodiljni svasta 1600 kn za sta, ali ajde bar god.dana. Jednokratna pomoc u ri,bolje i bez nje 1500 kn da nemam ni za pelene pravo. A ovih 8000 sto obecavaju mislim da ce na to imati pravo samo jedan grad va nasoj drzavi. I sto je sramota da je bebina oprema katastrofalno skupa, a mame koje rade da moraju drhtati hoce li dobiti otkaz ili ne ako su dobile bebaca. Ma uzas. Iako mislim da se sve ovdje slazemo da smo nase mrvice napravili iz ljubavi, a ne za ovu njihovu mizeriju.
    Neg vir 80 su meni sasvim ok i pamucni su, ali cu si i ja jedan paket chicovih za start.
    Knjiznicarka i ja sam imala to kao 1000 uboda igle pa ko crtica bude od tih tockica. Dobila bila neku kremicu od koje mi je to odmah proslo, a bila kao alergija na sunce.
    Halila ako se osip krene sirit i svrbit sve vise odi ti u bolnicu neka to provjere.

ILoveCats
    18. Veljača 2016. 11:22

Nije to malo novaca a nije ni puno... Slažem se da bi neke druge mjere bile bolje ali...

Žene , imate vi kakve bolove u trbuhu? Meni je koma.... mirnija je engo inače ali rita :)
    ne znam da li je to od širenja ili kaj...al boli.... ja sam inače mala i mršava pa možda i jače osjetim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.