Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Halila
    10. Veljača 2016. 21:12

Kod nas se ide od navršenog  37. tjedna svaki tjedan u bolnicu na pregled, a ako se prođe termin, onda i češće. Meni je to ok.
    Crna, sretno! Samo hrabro i opušteno, bit će sve ok! I Poison je to prošla, a evo je sad već skoro u terminu. 
    Još malo pa krećemo s prvim proljetnim bebicama i baš se veselim! 

poisonivy2604
    10. Veljača 2016. 21:52

Prvo čestitke na pregledima!
    Hvala sta mislite na nas cure 
    Crna, bit ce sve to super! Meni su rekli da cu sigurno roditi prijevremeno i u 28. tj sam primila te injekcije...a evo nas za vikend u 37. 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

NMareN
    11. Veljača 2016. 09:29

Crna samo hrabro i sve bude u redu .
    Bliže nam se termini i baš me zanima koja nam bebica bude došla prva .
    Jedva čekam kad iz dana u dan budu dolazile poruke o rođenju naših mrvica.

Ja to mogu, ja to hoću....

• iv-ka
    11. Veljača 2016. 10:40

Pozdrav cure, nisam se neko vrijeme javljala, malo sam bila zauzeta :D

Uglavnom, u međuvremenu sam obavila pregled i sve je u najboljem redu, čak me i doktorica pohvalila što nisam ništa dobila na težini (a meni je sve to malo neobično i sumnjivo da te doktor hvali za tako nešto u trudnoći ) i da neka samo tako nastavim... uglavnom, sljedeći pregled imam tek za četiri tjedna, što mi se nekako čini kasno budući da sam sad u 34. tjednu.

I šoping je obavljen, tako da sad samo još trebam roditi

Nadam se da ste sve dobro i šaljem vam veliki pozdrav!

Sunshine-ri
    11. Veljača 2016. 11:33

Crna sretno i da sto duze izdrzite 2 u 1! 😙

• Piki83
    11. Veljača 2016. 12:41

Crna drzi se i samo pozitivno😘
    Bas ste se neke opako priblizile. Awww jedva cekam da krenu mali mrvici.💞
    Jucer sam imala neku uzasnu bol u krizima koja se sirila na trbuh,mislila sam da cu se porodit prije roka i vremena ali srecom se smirilo nakon pola sata.
    Drago mi je da je na pregledima sve super proslo i da ste vi i bebaci odlicno. 
    I joooooj ma jednostavno jedva cekam bebace i onu prvu mamicu sa dobrim vjestima koja ce pokrenuti nas mali vlakic sa cetrdesetak vagonica.
    👶👶👶👶👶👶👶👶....😍💖

Halila
    11. Veljača 2016. 14:26

Hahaha, vlakić s četrdeset vagonića  preslatko! 
    Baš me zanima koja će bit prva.. Ninachh ili možda Poison?   Baš me veseli da smo pri kraju i da još sitno brojimo. 

Naravno, Doris, nismo te zaboravile! Nadam se da si dobro… 

• LillaRose
    11. Veljača 2016. 15:11

Pozdrav Mamice , drago mi je čitati da su pregledi dobro prošli i da malena zlata napreduju dobro.
    Crna bit će to sve super, junakinja si ti..
    Ja sam se jutros vratila iz bolnice nakon 24 sata hospitalizacije zbog gestacijskog dijabetesa. Sve je uredu. Bebica napreduje dobro, imamo 2 300 gr. Tlak i krv uredni,mokraća više-manje , ctg uredan, ja zatvorena..Idući put moram doći za 3 tjedna.
    Što se kilaže tiče ja sam na nepunih +5 od početka i doktori me zbog toga hvale (možda bi bilo koji kg više da nisam na dijeti već mjesecima). Uglavnom smišno mi je to kako sad propagiraju da trudnice dobiju što manje kila..
    Prave li vama često analizu mokraće, odnosno urinokulturu? Kod mene uvik dosta bakterija i leukocita a nalaz urinokulture uvijek dođe uredan. Nije mi baš to jasno...
    Uglavnom, u ponedjeljak opet imam pregled kod svoje gin..
    Ušli smo u finale, baš i mene zanima koja će od nas biti mamica prve proljetne bebice...

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

mama102
    11. Veljača 2016. 16:09

ej žene...mi danas bili na uzv...dečki su veliki...bar meni...1920 i 1840...a 30ti tjedan smo...sve je uredu na uzv, sljedeći tjedan pregled kod doktora pa ćemo vidjet šta on kaže...ja se osjećam dobro...više manje...ponekad mi bude užasno teško hodati...osjetim pritisak kao da ću se iste sekunde porodit i gegam se ko patka, a nekad je sve super...što se tiče spavanja i tu je svakako...zna mi se zaredat nekoliko noći za redom da ne mogu spavat i onda zvjerinjam po kući...jel vas muči nesanica???

...super što su svima pregledi dobro prošli...mame koje brojite sitno sitno jedva čekam da se počnete javljat sa sretnim vijestima i da konačno krene ta tablica s rođenim bebicama :))

mama10

Bellagio
    11. Veljača 2016. 16:39

Baš gledam koliko proljetnica nam se više ne javlja :-(
    Mi danas s pregleda. Došla sam 45 min ranije (i to da mi se jednom desi). Bebuškica ima moj profil (specifično udubljenje između čela i nosa) ginekologica kaže barbie profil. Cila sam ponosna. Nogati smo. I moja mora s kilama nije opravdana jer sam na +6, al ne mogu još uvijek od nadutosti i bolova u želucu. Otkrila maslinovo ulje - ujutro i naveče žlica; malo pomogne. Neću morati na carski, jije!
    Nego, žemske šta vi mislite o baby shower ideji? Meni je to bzv tj. djeluje mi kao da obavezujem ljude da mi kupuju...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.