Mene je znao ulovit strah tu i tamo.. zadnji put kad sam dobila uputnicu za rodilište jer onda sam znala da je to tu.. ali sad kako se bliži, sve više jedva čekam i ne bojim se uopće. Jedva čekam da upoznam svoju lutkicu malu i znam da ću za nju sve preživjeti.
Ipak pijem redovno čaj list maline hehe pa ako pomogne, super!
Ninachh, blaaago tebi.. mene zadnjih par dana sve snašlo, strija na striji, trbuh svrbi za izludit, kralježnica u defektu skroz, boli 0-24, noge naotečene non stop... ukratko rečeno, dosta mi je
Poison, ja isto tako kao ti... Kao da se taj skorasnji porod nece meni dogadjati nego nekom pedesetom! Stvarno ga ni ne zamisljam/ne razmisljam o njemu... Ja stalno razmisljam o svim ostalim stvarima, a za porod sam si rekla da necu da me bude strah, to ce jos najbrze proci... :)
Heej, ja nemam strah od poroda. Kao i pupa ne razmišljam o tome. Jednostavno to moram proći, također jedva čekam da rodim jer više ne mogu biti trudna. Ne mogu sjedit, ne mogu ležati, ne mogu hodati.
Ja se bojim onoga kasnije. Kako ću se brinuti o bebi, hoću li znati što trebam u kojem trenutku raditi i sl. Mislim, vjerujem da hoću, da to dođe prirodno ali ono... baš me je trta toga.
SIMAL
Heej, ja nemam strah od poroda. Kao i pupa ne razmišljam o tome. Jednostavno to moram proći, također jedva čekam da rodim jer više ne mogu biti trudna. Ne mogu sjedit, ne mogu ležati, ne mogu hodati.
Ja se bojim onoga kasnije. Kako ću se brinuti o bebi, hoću li znati što trebam u kojem trenutku raditi i sl. Mislim, vjerujem da hoću, da to dođe prirodno ali ono... baš me je trta toga.
SIMAL
Pozdrav cure, da i ja sam primjetila da nam se sve manje proljetnice javljaju .
Što se tiče urina meni ga nisu nijednom pregledali trakicama, mislim da kod nas gledaju dok se krene na kontrole u bolnicu a kreće se oko 37.t i to jednom tjedno,nakon 40.t mislim da svaka 2-3dana. Što se tiče strija, skolna sam im i imam i otprije,ali evo za sada nisam dobila ni jednu jedinu,od samog početka se mažem biobazom i sad već par tjedana bademovim uljem. Stignem još popucati ali možda mi se posreći pa ostanem bez njih iako su mi strije najmanji problem. Imam ih već po bokovima,bedrima,grudima,tako da ako i dobijem na trbuhu neka...
Baby shower,ok mi je to vidjeti na filmu ali kod nas to još ne pali,barem mi se cini,i mislim da nema ni potrebe,tako i tako ce nam svi nešto kupiti .
Meni se nekako ne žuri da rodim,lijepo mi je,dobro se osjećam i nije mi još tlaka ni teško tako da baš uzivam. Doduše kontrakcije imam cesto i zna biti neugodno baš,ali stvarno se nemogu požaliti na neke vece tegobe. Cura zadnja 2-3 dana baš dobrano lupka i fora nam je to .
Laku noc i lijepi san svima .
Ja to mogu, ja to hoću....
Poison ni ja se ne bojim poroda,ali vjerojatno zato što ni ne znam,što me čeka :)
Legica koja čeka drugo dijete,me isto to pitala..kaže ona,da se prvi put nije imala strah,a da sad ima i to jako. Eh sad..ona već zna,šta ju čeka..
Crna mislimo na tebe i javi nam svakako!
U ponedjeljak ponovno idem kod ginekologinje,pa me baš zanima kad će me naručiti za slijedeći put i kad ću morati ići u bolnicu na pregled.
Koliko ja znam,sad bi već trebala uzeti bris cerviksa.
Više puta ste spominjali,da pijete čaj list maline..za šta to pijete?
Inače kod nas su isto još babinje u trendu...sva sreća..ali isto tako se nadam,da neće nam početi prerano dolaziti :)))))
Jutro.
Kriszta, evo malo o caju od lista maline:
Malinu nazivaju i ženskom biljkom jer liječi mnoge tegobe ženskih organa.
Čaj od listova pomaže kod menstrualnih grčeva, jakih krvarenja i iscjetka.
Može se piti prije, tijekom i nakon poroda.
Redovno konzumiranje čaja od listova maline tijekom trudnoće jača i tonizira maternicu, sprečava pobačaj, pomaže tijekom poroda i sprečava jako krvarenje nakon poroda.
Nakon poroda ubrzava oporavak maternice i potiče stvaranje mlijeka.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Hej evo mene nove, mi cekamo pocetak 05 mjeseca da se upoznamo, moja prva curka i ja
Ludnica ovo za maline, nisam pojma imala
Pozdrav cure! Nemojte se opterećivati veličinom bebe. Sve mi bismo da je izmedju 3 i 3.5 kg zbog lakšeg poroda, ali kako da mi na to utjecemo? Meni su 5 dana prije nego sam rodila rekli da je 3300g, a kad je izašla bila je 3100g. Tako da nisu ni oni svemogući u tim procjenama. Bit će što će biti...
Meni je jako teško, jedva se gegam do igrališta s djetetom, bole me ledja, a trbuh kao da će eksplodirati. Ali sve ću izdržati samo da ostanemo 3u1 do 37. tt.
Do sljedećeg pregleda moram obaviti krvnu sliku i ogtt, al sve nekako odgadjam.
Jel pijete redovito prenatalne? Mene svaki put upozori da moram piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji