Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mune
    09. Veljača 2016. 21:40

Pozz evo i mene s pregleda..beba super, sve mjere stimaju, svi organi super..vidjeli smo i lice, preslatko 😍
    Ja moram mirovati jer je cerviks skracen na 2 cm, smeksana sam i prohodna za vrsak prsta..nadam se da ce beba ostati sto duze u busi..
    Ninach mislim da nema potrebe mjesec dana prije krenuti u bolnicu na preglede..u Rijeci se ide tek na dan termina prvi put..

• ines_m
    10. Veljača 2016. 07:12

Jutric buhtlice! :) Trbuscici su vam predivni! 
    Mene uhvatila neka nesanica, budna sam vec odavno, jako me love grceviu nogama, ima li jos netko takvih problema?

NmareN, mislim da nemas razloga za brigu, tek sada nase bebice dobivaju posteno na kilazi, vjerovatno ces to primjetiti vec na iducem pregledu ;) 
    Ja sam se bas iznenadila, moja curka je za 3 tjedna dobila oko 700g

Mune, i kod mene isti slucaj, cerviks je sada 2 cm i isto tako mi je dr rekao neka malo vise mirujem.

Cure koje imate problema sa zgaravicom, probajte si kupiti u ljekarnoj tablete za sisanje, rennie. Meni ih je dr preporucio i mogu vam reci da me spasavaju.

Poison, jako mi je drago da ste ti i tvoja bebica dobro i da ste sve izgurale sto se pred vama naslo, jos maloooo 

Svima koje nestrpljivo cekaju svoje preglede, sretnooo!!

• ines_m
    10. Veljača 2016. 07:15

Sto se tice regleda u bolnici i kod nas je tako da se prvi puta ide tek na dan termina...

NMareN
    10. Veljača 2016. 09:51

Hvala cure na ohrabrenju,znam da je sveka beba drugacija i da je glupo stavljati ih u neke tzv. kalupe koliko u kojem tjednu moraju imati grama. Malo me zbunilo to jer ni suprug ni ja nismo sad baš mrvice ali opet znam i da to nije kljucan faktor. Mislim vjerojatno ce mi biti lakše roditi ako bude malo lakša tako da super. Najbitnije mi je da lijepo napreduje i da sve bude oke snjom.
    Cure baš mi je drago da sve kontrole prolaze super, moja iduca je u 35.t i nakon toga kontrole u bolnici,kod nas se krece 37.-38.t. Očito je to drugacije u svakoj bolnici.
    Danas je dan za lješkarenje pa uzivajte .

Ja to mogu, ja to hoću....

Maya30
    10. Veljača 2016. 13:34

bok svima,

samo da vas pozdravim.... Ja sam bila na pregledu i sve je u redu, sinek je težak oko 1500 grama, sad mi je 30t+3. Uživajte vi koje ne radite, meni sve teže postaje, a još mjesec dana šljakanja. ;)

Maya

Halila
    10. Veljača 2016. 15:13

Pozdrav, cure! 
    Super da ste sve super i da pregledi sretno prolaze! 
    Ines, mene grčevi love, al kada hodam. Koliko znam, jedino magnezij pomaže.
    Što se tiče veličine beba, moja je stalno bila nešto teža nego bi trebala bit, a u 33. tjednu tek blizu gornje granice.. Bitno da je sve ok i da se lijepo razvijaju! 
    Ja imam groooozne strije po trbuhu i svrbi me da bi si kožu razderala.. mažem s biobazom, al pomaže samo kratkotrajno. Osim toga, sve živo me boli.. križa, zdjelica, prepone, kralježnica... noge naotečene ko balvani, kontrakcije sve češće, trbuh nisko da niže više ne može i čekam pregled 22.2. Nadam se da će se moja curica ipak odlučiti malo ranije jer stvarno sam već u komi.

crna123
    10. Veljača 2016. 18:32

Cure ja samo da se javim, nemam laptop pa teško pratim, u utorak idem u bolnicu na dva dana primit inekciju da se pluća razviju da ne bi došlo do prijevremenog poroda pošto je sve omekšano i cerviks je skraćen. Držite se!

Ninachh12
    10. Veljača 2016. 20:11

Pupa-ne, idem u Sisak u bolnicu pošto mi je bliža ta bolnica odkad sam se udala.

Crna-Držim fige da sve prođe okej, samo opušteno, nemoj se puno nervirati i javljaj novosti :))

Pupa2
    10. Veljača 2016. 20:33

Ninach, onda ti je to do bolnice. Svaka se razlikuje po nekim pravilima. Ja mogu birati 4 bolnice (sve su mi podjednako udaljene) i sve se razlikuju po tome kad trebam doci na kontrolu. U 2 se uopce ne ide, tek kad ides roditi ili ako prijedjes termin ides na provjeravanje plodne vode... U trecoj se ide s navrsenih 38.tjedana, a za cetvrtu ni ne znam... 
    Tako da ti je to sasvim normalno sto ne moras ici. Ako ti je tako ginekolog rekao-to je onda pravilo bolnice. Uostalom, ljepse ti je kod kuce dokle god ne moras :)
    Cure koje morate mirovati, mirujte, vec smo blizu termina sve, neke i preblizu :) brzo ce proci pa cemo trkati za mrvicama...

Kamikazee
    10. Veljača 2016. 21:10

Crna, sretno! Samo opusti guzu da sto manje boli bockica :) Ja prvu nisam ni osjetila, nakon druge mi se malo zavrtilo i poslije sve ok.
    Cimerica je imala valunge od obje i mala joj je bila poludila u trbuhu pa eto, da znas ako krene party ;)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.