Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    08. Veljača 2016. 14:17

Kriszta, prvi put kad sam isla na trudnicki tecaj nisam placala, a mislim da se ni sad ne placa. Patronazna me nazvala nenadano za ovu neku grupu potpore dojenju, i to je besplatno. Zvuci zanimljivo samo kazem prvi put cujem za to. Kaze da dolaze mame s bebacima, trudnice i cak mi je spomenula da i malog dovedem da se navikne na bebaca. Jedino mi je krivo, a i dragom sto nece moci dolazit radi posla.

Ninachh12
    08. Veljača 2016. 14:49

Hej cure :)
    Evo i nas s pregleda, i to službeno zadnjeg kod ginekologa :D Danas ušla u 37. tjedan, bebac 2976 g. Sve uredno, i okrenula se glavicom dolje, nije više na zadak. Jupi :D Kaže meni moj ginekolog da odem na prvi pregled u bolnicu kad tocno budem 38 tjedana trudna, dakle 14 dana prije poroda, ja reko šta?! prvi pregled u bolnici bi po svim pravilima i normama trebao biti sa 36 tjedana. Sutra cu zvat bolnicu di idem rodit i saznat sve iz prve ruke..Bebac je aktivan cudo jedno, mlati kud god stigne, kad god stigne, ne bira mjesto ni vrijeme. Sad mi pomalo pocinje biti teško, pogotovo zbog grčeva u preponama..uff..eto..toliko od mene, drago mi je da ste sve dobro :D 

baby♡girl
    08. Veljača 2016. 15:23

Sunshine hvala na odgovoru 😊😊😊 
    NMareN divan trbuscic 

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

Malamimi
    08. Veljača 2016. 15:46

Ninachh, ja sam u 38. tt bila narucena u bolnicu na ctg. Znam da je bio petak, a ja rodila u srijedu i nikad tamo nisam dospjela. Nazovi pa pitaj kad da dodes...

Pupa2
    08. Veljača 2016. 17:27

Ninach, i ja isto idem tek s navrsenih 38.tjedana u bolnicu na pregled...
    I mi danas bili na pregledu, sve super, ja zatvorena, cerviks nije omeksao jos... Beba ima 2700.. Mi smo usli u 36.tjedan...
    Za dva tjedna kontrola, znaci u 38.tjednu i to zadnja kod moje dr i onda s navrsenih 38 idem u bolnicu na pregled... Ako ne rodim ranije...
    Pozdrav svima

poisonivy2604
    08. Veljača 2016. 19:12

Večer.
    Cure super za preglede i Ninach super da nije vise zadak! 
    NMareN, trbuscic je super. 
    Mi idemo sutra ujutro na kontrolu i vidjet cemo dal se mrva okrenula ili zeza, a bas me zanima i koliko je narasla! :)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• ines_m
    08. Veljača 2016. 19:48

Pozdrav zenice,
    i mi bili danas na pregledu,.nasa curka tezi 2133 g. Sve je u redu, osim sto se cerviks skratio za 1cm, ali kaze dr.da to nije nista opasno,malo vise mirovanja i bit ce ok.

Veeeliki pozz svima saljem!

Btw, di nam je Bambola???!!

NMareN
    08. Veljača 2016. 22:16

Sunshine i ostale curke hvala na pohvalama za bušku ,nabacite i vi svoje slikice. Cure kojima su dr rekli da miruju samo vi njih slusajte,bez obzira sto se vi dobro osjecate ipak oni valjda znaju. Bolje da mirujete i da ste mirne.
    Ines_m mi bili na kontroli sa 31t i beba je bila 1400g,to je razlika više od pola kg, dr mi nije rekao da je beba premala,malo sam se uplašila sad,nadam se da je sve ok s mojom curom

Ja to mogu, ja to hoću....

poisonivy2604
    09. Veljača 2016. 09:28

Jutro. 
    Evo mene s kontrole. Sve je ok..malo stezanja na ctg-u, cura zeza i jos je na zadak, velika je, 2700g  sljedeci tjedan mi uzimaju bris, za 2 skidaju šav. Danas me nisu pregledali vaginalno.

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.