Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    09. Veljača 2016. 09:29

Jutro :)
    NMaren , bebice variraju i tvoja stigne doseći "potrebnu" kilažu. Sve ovisi o tome kakve si ti građe, kakav je muž. Mislim da neke bebe nabiraju više druge manje ali da je sve to tu negde.
    Naša je imala s 28 tt skoro 1300 gr, i rekli su da je to ok, to ne znači da sad kad idem drugi tjedan ne bude rekel da je premalo to kaj ima :) :)

Ne znam kak je Vama, ali mene navečer napadne žgaravica i ne pušta :P , ona mi muž nosi mineralnu - lijenost :) <3 ,i usput mi naglasi " Trudna si, pa nebreš da t nikaj nije, budi sretna ti nisi povraćala i skoro da ti nikaj nije " :) :), naravno, on mene podsjeti da sam trudna - super od njega, ja to znam jako dobro pogtoovo kad se loptica okreće i kad se zapušem nakon 10 štengi :) ;)
    Ne znam kak vama, ali nije da mineralna pomaže puno ali pomogne... Možda je od hrane koju pojedem :P :P

Knjiznicarka
    09. Veljača 2016. 09:55

Ilovecats  isto je i kod mene. I ne samo zgaravica nego mi se usred noci sve digne ko da cu povratiti. Ali sad vec tjedan dana pojedem za veceru salicu mlijeka s müslijem ili obicnim pahuljicama i to mi je ok. I bas kako je Krista napisala, kruh ili bilo sto od dizanog tijesta mi uzasno smeta na vecer.

Kod mene je sve po starom. Cuvamo se doma i brojimo dane i tjedne do kraja. Prosli tjedan je poceo trudnicki tecaj pa se sad bas veselim da mogu malo izaci iz stana.

ILoveCats
    09. Veljača 2016. 09:59

Ja se čudim kak mi je nekaj a gle ono, trudna sam :)
    Pazim kaj jedem, ali zadnjih par dana je to očito "normalno" :)
    Koliko u početku nisam jela slatko sad se ubijam u čokoladama - dobila fine čokolade za rođendan :)

Mislim da i gin, malo pretjeruju s tim "prevelika" i "premala" beba ...
    Bitno da je ovak sve ok, a stignu one nabrati na težini :)

• LillaRose
    09. Veljača 2016. 11:09

Bok cure drage!
    Drago mi je čuti da sve bebice dobro napreduju i dobivaju na kilaži. Ja sam sutra na svom redovnom pregledu guk profila u bolnici pa će mi tamo obaviti pregled i uzv i jedva čekam vidjeti kolika je moja srećica sada.
    Zadnjih dana i ja patim od žgaravice. Iako ne jedem kasno navečer, primjetila sam da mi škodi bilo što mliječno, pa čak recimo jogurt +žitarice. Sinoć sam pojela samo jednu jabuku pa je noć prošla normalno.
    Jedem više puta dnevno po manje, ručak obilatiji a ostalo uglavnom bude voće ili jogurt. Zbog gestacijskog ne jedem slatko, a ne jedem isto tako ništa masno ni prženo. 
    Beba je sve aktivnija, udarci i okretanja sve jača. Pritisak na mjehur je nemoguć, stalno trčim u wc (nosim malo niže) . Imam dojam da će svaki čas izletiti vani. Smeta mi i kad puno sjedim ili hodam. Počele su me boliti i prepone. 
    Pusa svima 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

ILoveCats
    09. Veljača 2016. 11:52

Lila , ti još imaš malo i super da je sve ok :)
    Mi idemo u pon na pregled... Nadam se da je sve ok, danas mi trbuh tvrdi i nije aktivna kak jučer, očito mi se nabila naprijed ... a i valjda je do položaja kak spavam...
    :)
    Ima dana kad mala pleše po trbuhu , a danas je mirnija... očito ju budum morala našopati čokoladom :P

Sunshine-ri
    09. Veljača 2016. 15:48

Evo i nas 31+1😊

Nmaren mislim da se nemas zasto brinut dokle god doktor kaze da je sve u redu. Svi smo mi razliciti pa tako i bebe razlicito rastu,neke su vece ,neke manje,mislim da to ovisi o puno faktora.

Ne mogu vjerovat kako su neke od vas  blizu termina. Kao da smo jucer pocele tipkat,a sad samo sto nismo pocele docekivat bebice! 😍

Ninachh12
    09. Veljača 2016. 19:10

Cure buse su vam predivne  
    I ja bih stavila sliku, a kak? :P
    Zovem bolnicu cijeli dan, ne javljaju mi se. uf :S Moja sestra i šogorica su od 36 tjedna jednom tjedno u Petrovu morale na pregled, skroz uredne trudnoće su bile u pitanju pa sam zbunjena što mi je ginekolog rekao da s 38 idem. Moja sestra kaže da je njoj to bilo čisto maltretiranje, kilometarski red svaki put i da bi voljela da je ona s 38 tjedana mogla otić..

Sunshine-ri
    09. Veljača 2016. 19:22

Ninach kod nas u Ri nije takva praksa. Ja sam u prvoj trudnoci isla na pregled u bolnicu tek na dan termina.

A sliku stavis tako da odes na tinypic.com ,tamo uploadas sliku i onda kopiras onaj img code ovdje na forum. ☺

Pupa2
    09. Veljača 2016. 21:05

Ninach ti isto ides u Petrovu kao i one?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.