Hvala Poison na opširnom opisu Zanimljivo! I kako doktori šute o tome..oni samo dijele lijekove.
Danas ću ja to odmah kupiti,kad već pijem čajeve tako puno,mogu i taj ubaciti :)
Malamimi ako znači redovno ,da nekad tu i tamo zaboravim jedan dan popiti,onda pijem redovno.
Dobro jutro/dobar dan!
Hvala vam Halila i Ninachh12, malo ste me umirile :D
Poisonivy, ma bit će sve u redu, vidjet ćeš, nemoj brinuti i misli pozitivno
Gdje ima tog čaja od lista maline za kupit? DM?
Mene ne brine toliko porod, nego ono poslije, hoću li biti dobra mama, hoću li biti dovoljno odgovorna i to...ali još se nekako pouzdajem u majku prirodu i hormone da odrade svoje
Strije sam dosad dobila samo po grudima, i to odmah na početku trudnoće dok se još nisam ni počela mackat kremama, ali su mi dosad već izblijedile. Inače se obilno mažem biobazom mama i to je to.
Malamimi, dobro si me podsjetila da moram popiti vitamine, jutros bi zaboravila :D
Jutro proljetnice, citam sad o čaju lista maline što ste pisale i malo sam zbunjena. Meni je receno da treba biti oprezan snjim pogotovo u početku jer može izazvati pobačaj i da ga se preporučuje piti tek od 35t da se nebi otvorile prije nego što treba... Mislim mi smo sad više manje sve tu negdje,ali me zateklo malo sad tako različita tumačenja. Planirala sam ga i ja početi piti ali tek od 35.t kako su mi rekli,neznam ni sama sada više....
Poroda me za sad nije strah,tj par puta me ulovila panika hocu li moći roditi i samo da se nešto ne zakomplicira,ali brzo me to prođe. Suprug ce biti samnom pa si nekako mislim da ce mi biti lakše.
Prenatalne vitamine pijem od samog početka trudnoce,ima dana kada zaboravim ali to je stvarno rijetko rijetko .
Ja to mogu, ja to hoću....
Ja isto vise-manje redovno pijem prenatalne vitamine...uz to mi prepisali i zeljezo i uzimam magnezij, jos uvijek utrogestan i normabel po potrebi..lijekova ko u priči dobro, vecinom su dodaci prehrani, ali ako kamo idem uvijek vucem hrpu tableta sa sobom.
Ne znam dal ima čaj u dm-u, ja sam kupila u prirodnoj ljekarni, a znaju imati i u obicnim ljekarnama.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Ima i na klokanici članak o tom čaju, kažu da je na početku trudnoće dobar protiv mučnina..
Ja ne znam, isto sam ga tek nedavno počela piti
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Hvala curke na podrški, ma nije metoga strah nit išta, nego me uhvatila malo panika tamo bit. Al dobro smirila sam se :) Evo curka danas 1700grama Poisonivy2604 znam kako ti je, ja od početka uzimam brdo toga... Sad sam spala na utrogestane 3x na dan, magnezij, od dietpharma penatal(kapsule omega3, i u drugim tabletama su folna,vitamin c, željezo, i unutra ima još nekih vitamina), i najnovije sirup legofer 2x na dan po 15ml da podebljam željezo jer nije baš dobro... U jednom trenutku sam 9 puta na dan morala nešto uzimat od antibiotika do vitamina i svačega, čovjek si mora alarm namjestit da popamti :)
Pozdrav drage zenice,
ja sam popila jednu kutiju centravita, negdje u drugom tomjesecju i vise nisam. Pijem zeljezo od 20-tog tjedna svaki dan i tablete za tlak od skoro pocetka trudnoce. Magnezij sam prestala kada sam usla u 33. tjedan. Kazu da se preporuca prestati ga piti izmedju 32-35 tjedna.
Planiram poceti s cajem od lista maline, sad sam usla u 34. tjedan pa mislim da cu sacekati 35. pa onda poceti.
Cure koje pijete caj, koliko cesto ga pijete?
Meni su ovaj tj rekli da pijem i dalje magnezij jer mi ctg ocitava neka stezanja/kontrakcije.
Ja pijem caj salicu do dvije dnevno, kako koji dan.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
Da, što se čaja tiče, na svakoj stranici drugačije piše.. ja sam ga počela pit od 33. tjedna mislim, po šalicu dnevno, a evo jučer sam popila dvije. Vidjela sam da ima cura koje su ga pile kroz cijelu trudnoću i sve je bilo super, al zbog različitih preporuka, ja se ne bi usudila. Babice ga preporučuju negdje od 32. tjedna, a neke čak tek od 36. pa je na tebi da sama odlučiš valjda. Meni je super čaj, jako fin. U ljekarni sam kupila.
Što se tiče vitamina, popila sam jednu kutiju elevita, pila sam željezo i magnezij tu i tamo. Prije mjesec dana tj. malo više, doktor je rekao da ne trebam više ništa piti, eventualno magnezij radi grčeva u nogama. Tako da sam sve izbacila i ok mi je.
Hej :)
Čaj od lista maline je najbolje kupiti u rimfuzi. :)
Pije se od 34 ili 36 tjedna.
Masaža međice može 34 ili 36 tjedan ... :) uposlite muževe jer teško je samoj sebi to napraviti , što se ulja tiče može ulje za masažu međice a može i neko bademovo, kokosovo...
Kak ste?
Ja sam umorna , tegobe i muke pokušavam riješiti s Bachovim kapima.... mogu reći da su mi pomogne kod migrena, stresa ...
Sortiraj odgovore
Najstariji