Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    08. Veljača 2016. 08:28

Kriszta, hvala na odgovoru i razmisljanju. Pogledat cu ovih dana i vjerovatno kupiti taj pojas. Postalo je neizdrzivo stajati, moram si nekako olaksati. 
    A sto se ustupanja mjesta tice... To dozivljavam samo od starijih gospodja. I drzim se onog, kad ti neko ponudi uzmi, nece se sjetiti da te dva puta pita.

Minniee
    08. Veljača 2016. 08:38

Jutro cure,
    Evo da se i ja javim nakon 100 god. 
    Piki danas krećem na tečaj pa ću javiti da li se isplati ići ili ne jer sam čula da znaju biti takve gužve da im ljudi nemaju gdje sjesti pa se cure sruše i svašta nešto.. i pozdrav ostalim Fiumankama i onim koje se tako osjećaju. 
    Inače samo da kažem, politika Erste  je takva da trudnice, invalidi i žene sa bebicama imaju prednost pa ako vas djelatnica ne zamijeti slobodno same priđite preko reda na prvi slobodan šalter i kažite da ste trudne, neće vas odbiti.
    Već sam pisala da mi se termin pomaknuo na 6.4.ali sutra imam i pregled pa me baš zanima koliko je sad bebač velik. 
    Drago mi je da ste sve dobro, pogotovo poison i veselim se prvim proljetnim bebicama.
    Puse svima *

Minniee
    08. Veljača 2016. 08:45

P.s. Vidim da pišete za pojas, ja ga imam i meni je stvarno pomogao dok mi je posteljica bila na ušću i bebica skroz nisko pa su križa patila. Nisam ga svaki dan nosila,ali kad su me križa bolila stvarno mi je olaksao stajanje i ispravio držanje. Sad ga više ne nosim ali ako mi trbuh bude jako težak staviti ću ga, ja sam o pojasu samo dobro pročitala i već sam pisala o tome pa si prolistajte. Inače nisam ga kupila u ljekarni ni dala masne pare za njega, naručila sam ga na ebayu za 100kn.

ILoveCats
    08. Veljača 2016. 09:28

Jutro :)
    Ne znam kak vi , ali ja kad idem po stepenicama ja sam tak umorna i to mi je takav napor i izmuči me :)
    Samo bi si ležala i sjedila ... :)

kiki_ca
    08. Veljača 2016. 10:02

Jutric zene

Kiszta, pa kako me je doktorica narucila na kontrolu tek 29.2., a davno je bio 10. januar, nisam je I necu pitati za bajk, jer ona bi da ja samo lezim, da ne budem gladna I da se ne debljam -_- fkt je luda 

Iscitala sam net, I mislim da nece smetati voznja, osjecam malo jacine u nogama, I veseli me to, jer sam se bas bila "opustila"

NMareN
    08. Veljača 2016. 10:42

Jutro ženice, evo mi smo uglavnom dobro,imam manjih tegoba kao i vecina vas ali nije to tako strašno,žgaravica me mučila prije dvije noci ali recimo nije me danima,da ne kažem sigurno više od mjesec dana.Drugi dan sam popila malo sode,i to prvi puta u trudnoci i sad je ponovno sve ok. Dok idem po stepenicama i meni je malo teže ali ne sad toliko da se ne mogu kretati. Kontrakcije su i dalje prisutne i to mi ponekad zna biti malo neugodno,pogotovo navecer ali prode kroz par sekundi pa je dobro.
    Bicikl vozim i ja u teretani, i mislim da je najveci problem kod bicikla u trudnoci taj da se ne padne, e sad na samom kraju trudnoce vjerojatno se nista ne preporuca ali to zavisi od trudnoce do trudnoce i od zene do zene.
    One koje mogu neka vježbaju u svojim granicama i mogucnostima,i lagana setnja je vec super u odnosu na stalno lezanje. Naravno one cure koje moraju mirovati to se mora poštovati i vi ce te vjezbati kasnije .
    Stavila sam sliku e sad vidjet cemo hocete li vidjeti, .
    Uzivajte u suncanom danu i svojim trbuscicima.

Ja to mogu, ja to hoću....

• Piki83
    08. Veljača 2016. 13:25

Dancek curke...
    Suneshine-ri, ja sam pisala za erste. Nisam nikad isla za tim da imaju takav salter ali budem drugi put. Hvala za info. Znas kako je u Rijeci erste velika i jos kad su mirovine nikad na red.
    Upravo sam dobila poziv u grupu za potporu dojenja od patronazne. Je bila koja od vas i kako i sto tamo? Prvi put cujem za to i jos je rekla da ce me ona prijavit za tecaj sto mi je super.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.