Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    06. Veljača 2016. 09:10

Izdrzat cete! Mirujte da se ne pogorsa situacija.
    A za pojas razmisljam bas zbog setnje s malom i kuhanja. Razmisljam, ne moze naskoditi. Ako se koja sjeti, dajte pitajte sljedeci tjedan svog ginekologa posto sam ja zaporavila.

• viky96
    06. Veljača 2016. 13:12

Pozz drage moje,,evo i mene nakon dosta vremena...

Kako ste vi i vase bebice??

Mi smo dobro, vec veliki (1800g) i potvrđeno muško 
    Termin nam je 9.4.

Nadam se da ce ova dva mjeseca brzo proci jer jedva cekam primiti svoje maleno u naručje..
    Lijep pozzz 

kiki_ca
    06. Veljača 2016. 15:17

Helou, helou klokanice :)

Mene uhvati zgaravica od narandzi i soka od brusnice, ali soda bikarbona sve rjesava, bas je ucinkovita

Ja sam kupila pojas prije par mjeseci (praaavo je skup), no bebac se podigao prema gore pa ga ne koristim, ali valjat ce u devetom kad se spusti ponovo :D

Jucer sam kupila i sobno biciklo da malo pocnem jacati noge jer me od duzeg hodanja uhvati sve, a bajk mi ne skodi.

baby♡girl
    06. Veljača 2016. 18:48

Upadam kao padobranac 😅
    Sunshine mozes li mi reci jesi li zadovoljna s kolicima? Znam da ih nisi jos kvalitetno provozala, ali ono barem jesu li lagana, da li se brzo sklapaju/rasklapaju? Nema po netu bas puno komentara za icandy. Jesi li i as uzimala odmah ili? Hvala unaprijed 😆
    Pozdrav svim proljetnicama, sretno vaaam 😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Kriszta
    07. Veljača 2016. 09:27

Kikice smiješ voziti bicikl? Meni je doktor čim je potvrdio trudnoću ( u 7 tt) zabranio. I čini mi se da sam i nešto čitala o tome...a sad više nisam ni sto posto sigurna.

Piki u pravu si..nekad se i ja osjećam , kao da sam na ratnom polju. Borim se da me ljudi ne guraju,lupaju..ruke su mi uvijek ispred stomaka. Ali su me zato u Privrednoj u Os jako ugodno iznenadili. Nakon što sam izvukla broj,skužila sam da sam stota,gužva ogromna i sjela sam. Čekala sam 5 min i gužva nikako da se smanji. Onda sam se odlučila skinuti jaknu,jer sam skužila,da ću čekati sat,sat i pol. U roku par minuta došla do mene djelatnica ( mislim da je bila poslovođa) i rekla: Dođite sa mnom gospođo,vi bi trebali imati prednosti. Znam kako Vam je,a nitko za to nema razumijevanja..
    Ubacila me preko reda ODMAH. 

Znam da smo već spomenuli teško disanje,ali ja ne znam ,da li je to kod mene normalno ili ipak prečesto. Čim malo pojedem,malo popijem,stojim duže od 15-20 min, ne daj bože radim nešto...ostajem bez zraka,kao da se počnem gušiti ( naravno ništa preozbiljno)ali traje duže..i ni jedna poza mi ne odgovara,osim da sjednem i da spusim glavu..ne mogu stajati,ni ležati ( ni na boku) jel ima netko takvih problema?

ILoveCats
    07. Veljača 2016. 10:00

Hej svima...
    I ja razmišljam da kupim pojas, nisko je i već mi sad pritišće mjehur :) :)
    Što se tiče disanja.... meni se aktivirala astma i svako uzrujavanje kod mene se pojavi da ne mogu disati.
    Srećom dobila sam od muža inhalator pa se inhaliram, trebala bi svaki dan da sprječim nemogućnost disanja jer onda moram uzimati terapiju - Ventolin.

Sunshine-ri
    07. Veljača 2016. 11:33

Babygirl uzmi u obzir da smo ih zasad vozikali samo po stanu,posto frajer jos nije stigao. Ali zasad sve samo pozitivno. Prvo izgledom su mi prekrasna i cine mi se ful kvalitetna. Za tezinu ne znam sta da ti kazem,mislim da ni jedna od tih kolica nisu bas "lagana". Ali otvaranje/zatvarnje je odlicno napravljeno,prelagano i doslovno to radis s jednom rukom. Pogledaj si na youtube video o tim kolicima. Mi smo kupili sportski dio,kosaru i adaptere za autosjedalicu kada je bio onaj djecji sajam,jer su tad bila na popustu 20%. Na nasim forumima nema bas nekih iskustava,ali sve ovo sto sam nasla na stranim forumima su samo lijepe stvari. Autosjedalicu smo kupili prosli tjedan i to cybex cloud q,kod koje je posebno to sto kad se stavi na kolica ide u potpuno lezeci polozaj. Na Icandy kolica ti jos pase i maxi cosi sjedalica i mislim da jos ide i besafe,ali to nisam 100% sigurna,pa to provjeri. Ako imas jos koje pitanje,slobodno pitaj. 😙

• Piki83
    07. Veljača 2016. 11:42

Ojla mamice i bebice....
    Evo i mene napokon na jubilarnih 100.

Curke gledala sam sinoc taj pojas i nekako mi se ne cini udoban. (ja ko s marsa pala) Neznam cemu sluzi pojas.

Kriszta, ma i ja bila u Erste banci. Moja se curka iskobeljila po cijelom trbuhu, vise nisam znala hocu li se popiskiti,ukakiti ili cu rigoleto,a jos 120 brojeva prije mene (i onaj njihov erste redomat nicem ne sluzi). Srecom mi je neka teta dala broj jer si je bila dva uzela pa sam bila brzo,ali nitko se nebi pomaknul za sjest i jos kad sam vidjela striceka sa hodalicom da nitko nije mogal ga ubacit stvarno mi je bilo muka. Pa kakvi su to ljudi danas.

baby♡girl
    07. Veljača 2016. 13:08

Sunshine hvala na opsirnom odgovoru. Ja sam se na prvi pogled zagrijala za icandy. Isto sam ih gledala na sajmu, ali smo odlucili uzeti sad na ovom proljetnom posto sam bila skroz sitno trudna, a sad cemo uskoro nadam se i spol znati pa se baciti u kupovinu. Ali i dalje se ne snalazim na onom papiru/cjeniku. Uzela bi kosaru i sportski dio, a tamo jos dodatno pise i obloga, pa ne kuzim sto je to tocno. Da li si posebno naglasila za adaptere za as ili? Zimska vreca? Moja beba ce biti rodjena u 6 mj, i nisam sigurna treba li mi suncobran za kosaru? Jesi li uzimala i taj neki dodatni madrac/podlogu za kosaru? Torbu za kolica? Eto kao sto vidis puna sam pitanja. I lajkam as, odlicna je. Mi smo odlucili za stariju uzeti cybex, ali i jaje mi je prekrasno i nisam uopce znala da ide na icandy. Obzirom da su tamo spominjali maxi cosi i besafe. 
    Jos jednom hvala na odgovoru ❤

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.