Bok svima :) prijavljujem da je malac danas bio 2300g, cerviks uredan i nema vise terapije, nema strogog mirovanja!! 🎉🎉🎉 nakon 10 tjedana lezanja napokon krecem u akciju!
A kako je poceo lupati to nije normalno - na desni bok ne smijem ni prismrditi jer me izlupa i ne prestaje dok se ne okrenem 😂
Sunshine - mi smo uzeli aton q (samo zato sto je laksi) pa da pozelim srecu kad cete skidati i vracati navlaku! Muz je izludio dok je navukao nazad original navlaku i jos ljetnu na sve to nakon pranja 😂😂
Pozdrav svima...
Mi smo spremni za bolnicu, spakirano je manje vise sve, a i doma je pripremljeno za bebu. Ja sam sve oprala, u ormaru/komodi je, nece se nista zaprasiti niti zaprljati.
Drago mi je sto su bebe dobro i napreduju.
NMareN, da, moj je s puna 32 tjedna imao 2200..
Netko je pitao koliko su bebe imale s 28-29 tjedana. Moj je imao 1100g. Taman je za 4 tjedna natukao koliko je dobio u 28 tjedana 😀
Moja kontrola je u ponedjeljak. Vidjet cemo jel se sta pokrece. Jos tjedan dana i ulazim u 9.mjesec...
Pricale ste o jastuku, ne planiram ga kupovati, a kamoli da dijete spava u njemu. Nama su na tecaju rekli da ne preporucuju spavanje u jastuku-bolje je dijete na tvrdu podlogu tj madrac. Al nije da zbog toga necu, ne znam nista o toj teoriji vec mi je to nekako bezveze.
Kile-ja sam na plus 11, od proslog pregleda dobila kilu i sitno.
Halila sta ti je doktor rekao za posteljicu, ti je nesto napisao? Ja sam bila na 31+1 i za posteljicu je napisao SM II..isto po onome sto sam procitala vec stari po malo..inace mi do sada na pregledima ne bi nista pisao o posteljici osim da li je sprijeda ili natrag..
Mune, nije ništa napisao za posteljicu, što mi je i čudno pa nisam ni sigurna koji je stupanj, al nije rekao da je baš zabrinjavajuće. Jedino je mislio da pušim, a prestala sam u 8. tjednu.
Neznam kako vi, ja ne idem na pregled do 22.2. i to više ne svom doktoru nego na odjel. Samo mi se čini da od 34. tjedna većina ima češće preglede, a ja opet moram čekat skoro mjesec dana.
Halila, ja idem sad u ponedjeljak, dakle u 36.tjednu jos kod svoje dr., i onda u 37.po nalaze i uputnicu..a onda od 38.idem u bolnicu i to samo zato sto sam se odlucila za Brod. Da idem roditi u Osijek, u bolnicu bih isla tek kad predem termin.
Ocito svaka bolnica ima svoja pravila...
Da, izgleda da je svagdje drugačije. Ja sam prošli tjedan dobila već uputnicu za rodilište, napravila bris za streptokok, nalaz je ok i sad čekam 22.2. za pregled.
Nikako da si torbu spakiram do kraja, a stvarno bi već trebala.
Pupa, ti već u 36. tjedan ulaziš.. ja ću za dva dana.. sad stvarno već odbrojavamo i baš me to veseli
@ilc kod mene je malecki bio prosle ili pretprosle sedmice miran pravo, dva dana samo stidljivo lupkanje... bila sam se prepala, ali kazu da je normalno, evobga sad opet lupka kao prije, I proteze se na sve strane ^^
Oh, pa vi ste bas blizu termina
Hm... meni je jos prije mjesec dana moja doktorica napisala za posteljicu II stepen, kao pocela stariti o.O
No, kad sam bila na 4d doktorica veli da nije, I da je posteljica sasvim ok :)
Sortiraj odgovore
Najstariji