Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 12:57

Bambola, vidi na sljedecem pregledu s ginekologom za folnu i povracanje! Moja sestra ju u drugoj trudnoci uopce nije pila i naravno da je sve ok. A bome ni nase mame nisu znale za folnu  al dobro, ako ne smeta organizmu, ja sam za...
    Eee da smo prije ostale trudne mozda bi i popile kavu, ali u Splitu :) ja sam tamo manje vise svake godine pa mozda popijemo dogodine s bebacima :)
    P.S. I moj muz kaze da je beba sva zeznuta na mamu! :)

Damjana
    18. Kolovoz 2015. 14:03

Pupa2, mi isto nemam odnose. Jednom smo se kao nesto zaigrali i imali odnos,nakon toga sam imala krvarenje i nakon toga su prestale sve aktivnosti. Do kada ne znam ni ja,al me bas strah. A fali mi 🙈🙊
    Bambola kod koga si u St? Ja uz moju gin. idem i kod dr. Roje u rodiliste. Bas ugodan i dobar doktor.

Bambola
    18. Kolovoz 2015. 14:48

Daaa, Pupa bilo bi bas lijepo!
    Damjana, meni je soc. gin Vrcic Pervan, a privatno sam u Kosovicke!

poisonivy2604
    18. Kolovoz 2015. 18:00

Ovo je uzbudljiv tjedan s puno pregleda
    Pupa, tako obično ide, folna do 12. tjednaq, dalje neki prenatalni vitamini!
    Makar meni od početka samo vitamine preporučuju, samu folnu uopće nisam pila, ali sadrže ju i vitamini pa je to valjda ok!

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 18:06

Damjana, da da, i meni fali pa valjda zato imam cudne snove 😂 uh, stvarno cu morati popricati s ginekologinjom sutra. Bas me sad uhvatila nervoza pred pregled :)
    Javi nam kako je prosao tvoj danasnji pregled...
    Poisonivy, eto, to za folnu cu isto sutra provjeriti s ginekologinjom pa javim sta je rekla 😊

jagodica4
    18. Kolovoz 2015. 19:03

Hej cure, samo da vas pozdravim ! 
    Ja sam sva neka bez energije, samo bi ležala, ništa mi se ne da, nos me i dalje ubija tako da loše spavam i sve me to živcira poprilično. Moram se strpiti do pregleda u petak pa ću biti pametnija što napraviti da si malo olakšam tegobe.
    Nego cure, odakle ste ? Ja sam iz Zg, zapadni dio...

Čuvajte bebice !

Damjana
    18. Kolovoz 2015. 21:05

Bila sam na pregledu. Plod je tu,otkucaji su tu. Hematom je tu 😡 Piti Duphaston i mirovati. Trudnoca je 8+6 po uzv. Po zadnjoj m je 10+1. Razlika 8- 9 dana. Sto bi i po meni bilo tocno,jer znam kad su mi bili plodni dani. 
    Kad sam ga pitala sta su sve ta krvarenja i tamni tragovi, odgovor je bio: sve su to prijeteci pobacaji. U vecini slucajeva sve bude dobro,samo treba cekati da prodje krizno razdoblje. 
    Ne mogu reci da trenutno uzivam u trudnoci,svaki dan mi je novi izazov sa 100 pitanja i jako malo odgovora. Nastojim biti pozitiva i stvarno pozitivno razmisljati,ali... uvijek postoji taj ali.

Pupa2
    18. Kolovoz 2015. 21:33

Damjana, bitno da je s bebom sve u redu! Znam da nije ugodno imati hematom i stalno strahovati kad ides na wc, ali neka ti bude na pameti to da je tvoja beba dobro. Morat ces sad neko vrijeme mirovati... Srecom, nece ti to razdoblje trajati dugo. Mojoj sogorici je sredinom 4mj trudnoce ukinuo sve moguce terapije, a imala ih je bas dosta i stvarno je sve bilo u redu i kaze da je u drugom tromjesjecju uzivala! Iskreno se nadam da ce tebi biti isto... 
    Sve smo mi u nekom strahu, ali sve cemo prebroditi kad znamo da su bebe dobro. Ja isto zasad ne uzivam bas nesto, isto me strah svih tih iscjedaka i sa strahom idem na wc.., osim toga, stalno sam bezvoljna, malaksala, bez imalo energije i svaka hrana mi nakon pola sata izaziva svakakve smetnje. Ali, nadam se da ce proci!
    Jagodica, evo upravo sam pisala kako sam ja isto bez energije, nista mi se ne da, nemam volje ni za cim... Ja si sve nesto mislim kako ce to za tjedan dva prestati..,, bit ce frka ako ne prestane :D
    Ja sam iz Slavonije, tocnije iz Đakova...

Bambola
    19. Kolovoz 2015. 09:11

Damjana samo smireno. Bit ce to sve okej. Cure ja sam od sedam na nogama, naime probavne smetnje me probudile. Sinoc smo do 11 bili na nekom koncertu i naravno da sam malo chagala i zena od muzevog kolege me pita, ono inter nos, kakva sam sa zatvorom, a ja napuhana ko kakva zaba. Nadalje mi rekla kako je to nju bas mucilo. Mislim, pijem lgg svaki dan, ne jedem gluposti, al sam zastopana. Imate vi sta za preporucit? 
    Folna- meni je gin rekla kao da u prvom tromjesjecju uzimam cistu folnu jer je ona kao veci koncetrat. 
    I dalje sam battery low i ne da mi se spava, ljudi moji ja popodne vise ne kunjam, ja se samo ugasim! Ono odvalim spavat ko nekad usred noci. Mucnine i dalje postojane navecer. Uhvati me na valove. Sinoc sam pila vodu i prozvakala paket zvaka i svako pola sata morala malo sjest. Vec sam napisala da se navecer osjecam kao u periodu posli trovanja hranom kad mi je zeludac jos nadrazen. Al uza sve to nekako sam okej, ne znam, imam dojam da se sve to dogadja u mom tijelu, al sam duhom nekako hepi. Cak zaboravim na moje Cudo, samo plesem po stanu i zafrkajem muza. Nekako sve to me ne smeta ko prije kad bi nesto krivo pojela ili imala blagu virozu i ovako se osjecala. Meni se samo plese i cereka.

Bambola
    19. Kolovoz 2015. 09:23

I Pupa! Danas ocekujemo dimenzije bebe i detalje, javi i ako te slalo dalje na pretrage! Sve javi!

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.