Viky, tko jel mi sta rekao? U avionu je ljude bolilo briga, ja se zakljucala u wc. A dr kaze da je to kod nekih jednostavno tako, treba proci vrijeme... Nazalost, kod nekog mogu trajati dulje, kod nekog krace. Isto tako, nekom mogu biti jace nekom slabije.... Jednostavno trebas naci sto ti pase a sto ne... Seka je povracala obje trudnoce 3 mj i nakon toga kao nova!
A gle, nema tu nekog recepta.. Proci ce. Meni se konacno vraca apetiti i manje se gadim na hranu... Ali jos nije kao prije. Sa 6 tjedana mi je to sve krenulo, sad sam usla u 11. Ne mogu rec da mi je stalno bila muka, ali jednostavno mi se sve gadilo. Hvala Bogu nisam povracala toliko kao sto ti kazes da povracas... Ali sjeti se da si sretnica sto si trudna i da ces to izdrzati!!! Naoruzaj se nekim slanim krekerima....
ma već sam kupila i slane štapiće i krekere,,vodu,,,znam da ću rigati sto posto,,,al sta sad da radim
Fiolina cekaj jesi bila ti jutros u petrovoj? Mozda smo se i srele :) ja sutra trebam svom ginekologu odnijet ovo i ja sam dobila dvije slicice imam od prosle trudnoce slikicu u 6 tjednu ali tad stalo srce kucat a imam sad slicicu od ove trudnoce u 6+4 i plod uopste ni slican nije, ma samo neka nama bude sve ok sa bebicama, joj mene od povracanja i kiseline sve grlo boli jedino sto mogu jest su banane ostalo ja pojedem za 2 min povracanje i stalno tako bas me izmuci
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Fiolina cekaj jesi bila ti jutros u petrovoj? Mozda smo se i srele :) ja sutra trebam svom ginekologu odnijet ovo i ja sam dobila dvije slicice imam od prosle trudnoce slikicu u 6 tjednu ali tad stalo srce kucat a imam sad slicicu od ove trudnoce u 6+4 i plod uopste ni slican nije, ma samo neka nama bude sve ok sa bebicama, joj mene od povracanja i kiseline sve grlo boli jedino sto mogu jest su banane ostalo ja pojedem za 2 min povracanje i stalno tako bas me izmuci
Nisam danas bila, danas sam išla kod svog ginekologa, a sutra idem u petrovu. Ma svaka trudnoća je zasebna, samo nek sve bude ok, drugo je nevažno.. Neznam kak da si olakšaš mučnine, ja ih još nemam hvala Bogu, ali probaj ležati i mirovati, možda pomogne.. i kak cure pišu slani krekeri..
Ma draga mene sve grlo boli od povracanja i kiseline, napokon danas da sam uspjela jesti imala sam muku al nisam povratila nekako sam izgurala da ne povratim danas. :)
Drage moje hvala vam puno svima :) Za 7 dana vadjenje nalaza pa cemi doktor tada malo vise reci o trudnoci.A sto se tice zavaljene maternice to mi je i rekao da cu imati malo jace te kao menstrualne bolove koje vec i imam ali ne zalim se,kada je beba u pitanju sve se trpi :D pozdrav
Tanchy
Nove trudnice, dobro nam došle
a curke koje su bile na pregledima, baš super da je sve u redu
Što se tiče trudničke robe kupila sam si jednom prije na zimskom sniženju trudničke traperice i eto, ove zime će dobro poslužiti...već sada me smetaju jače lastike na hlačama, čak i trenirkama..
A da se naći na netu jeftinije trudničke robe, a dobre.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji