Fiolina, cestitaaaaaam! Ma uskoro ce i malo srce kucati! Samo ti vjeruj svome doktoru, da je nesto lose ne bi ti otvarao knjizicu!
pozz svima! evo napokon i ja dočekala pozitivan test!!
jako sam sretna zbog bebice,,ali me mučnine ubijajuuuuuuuu
doslovno sam sve isprobala,,,al ne prestaje,,,po citav dan mene tjera povraćati
dajte neki savjet,,,,na pregled jos nisam isla,,,ici cu za tjedan dana kad se vratim u domovinu,,
btw,,idem avionom,,jel isla koja od vas i kako ste to podnijele??
pozz
Viky, napokon i ti dosla tu :)
Za mucnine ti ne mogu pomoc jer meni nista nije pomoglo!
Putovala sam avionom u 6.tt i sve ok. Nazad sam povracala jer mi je bilo muka, ali ne od aviona vec ovako, stalno mi je bilo muka.
Fiolina, ja bila na pregledu sve super, samo sto nisam trudna 8 tjedana kako je ginekolog rekao vec 6+4 i sve u redu tako mi je rekao jedino sto nije okrenuo ekran meni da i ja vidim plod na ekranu :( dosla u petrovu u pola sedam medicinska sestra nije znala na komp a ispred mene 3 zene bile znaci od pola 8 do 8 i 15 sam cekala da ja dodjem na red i skoro 10 h oni mene ne prozivaju svi koji su bili iza mene u redu svi obavili pregled otisli kuci samo ja nikad doc na red i ja muzu govorim ja idem kuci necu vise ko budala cekat cijeli dan on otisao i pitao kada ja dolazim na red a oni njemu kazu da su izgubili moju uputnicu nisu znali gdje su ju ostavili uhhhh jos muz zurio i na posao
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Maja58 tako je i meni.. s tim da su meni u petrovoj rekli da bi mi danas bilo 10 tjedana..po zadnjoj m.. a po uzv je 6+1.. onda smo ti i ja tu sa terminom :) ja sutra idem i u petrovu.. jer su me naručili..tak da ću sutra još vidjet kaj oni kažu.. al ja se držim svog dr. i kaj je napisao u trudničku.. ne brini se kaj nisi vidjela bebu.. ako dr kaže da je ok, vjeruj!!! moj je meni i slikicu dao.. koliko sam skužila to na svakom pregledu daje..
a što se tiče TA u petrovoj ja sam isto prvi put čekala dugoo.. užasno ima puno žena, a ona ženska na šalteru je i zbunjena i spora.. sve u svemu koma..
nemoj se samo brinuti, bitno da je mrvica ok
Cure, super za preglede..Drago mi je da je sve ok..
Sto se tice trudnicke robe o kojoj sam pisala, vidjela sam npr. trudnicki vuneni kaput za 35 EURA, sto ispadne malo manje od 300kn. To stvarno nije puno. A za zimu cu trebat neku jaknu, obzirom da sam inace mrsavica i sve mi je dosta strukirano. Pa mislim si, da ga kasnije i prodam za 100kn. A puna cijena mu je 150Eur, tako da je to stvarno povoljno. Jedino me muce te velicine, nisam pametna..
Inace, roba je bezobrazno skupa, ali opet kad zamisljam u zimskom periodu ne mogu bas biti stalno u tajicama-hladno mi je..Za dempere manje-vise, ionako su u modi siroki sismisi, imam ih i od lani..
Viky, ja sam se izrigala u avionu, bila sam u wc-u i povracala. Kad nisam, bilo mi je muka i previjala sam se po sjedistu, ali na kraju sam nekako izgurala, let je trajao 2 i pol sata...
Maja58, ma nije vazno koliko si trudna, bitno je da jesi i da je sve u redu!
Tatrtaruga, kuzim sto hoces reci, ja sma isto mrsavica, ali ne znam hocu si kupovati nesto novo. Vidjet cu dokle guram u starom, guram :) ima supeeeer termo tajica :) ispod toga deblje najlonke i super! Onak ispod imaju mucicu onu finu i bas se cine tople. Sogorica ih je furala cijelu trudnocu (rodila je u 4.mj) tak da vjerujem da budem i ja uspjela u tajicama i nekim sirim hlacama....
Sortiraj odgovore
Najstariji