http://mojekrpice.hr/odjeca/trudnice
ja znam ovdje pogledati, nešto sam i naručivala (za sada ne trudničko) i prilično sam zadovoljna
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
a i na ebayu ima naravno, ne preskupo
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Dobar dan cure ,
Viky dobro nam došla .
Drago mi je da su svi jučerašnji pregledi odlično prosli i da su sve nebiće dobro. Čini mi se da danas nijedna od nas ne ide na kontrolu, nego opet od srijede. Možda sam i pobrkala .
Pričale ste o bojanju koje u trudnoći, ja je ne bojama ni inače tako da neznam sto vam reci. Znam da neke cure ni nokte ne pakiraju trudnoći, ali evo ja ih lakiram,ne mislim da bi to moglo nastetiti bebici.
Mučnine su prisutne,ne povraćaj,ali mi cesto zna biti muka i groooozan osjećaj u ustima. Otkrila sam da mi tad pase da operem zube ili da uzmem žvakaću,pase mi i ljuti bombon. Pa eto možda nekome pomogne .
Još dva dana i na kontroli sam, juuupi,jedva čekam.... Samo da sve bude u redu .
Ciceki me opet malo intenzivnije bole,.
Ugodan dan vam želim cure...
Ja to mogu, ja to hoću....
Ja idem danas na kontrolu. Al mislim da nisam to ni spominjala do sada. Jutros sam se probudila sa smedjim tragom na gacicama. Stvarno mi vise nije jasno sto je ovo?? Tjedan dana bude sve super i onda krv ili smedje na gacicama.
Nokte lakiram,a jucer sam u ljekarni uzela prirodnu boju za kosu,pa cu se sa tim obojati.
Mare, ja idem sutra, a ti preksutra :) jedva cekam, bas sam uzbudjena, nestrpljiva, nervozna, sretna i sve skupa!
Meni nisu pomagali ljuti bomboni, a zvake ne mogu ni staviti u usta. Inace sam bas puno koristila zvake, nekako iz navike, a otkad su mi krenule mucnine, nijednu ne mogu.
Damjana, joj, bas te zeza taj iscjedak... Nadam se da je sve u redu i da ce ti se konacno to smiriti. Zaboravila sam jel pijes kakve lijekove?
Bambola, htjela sam ti reci da sam citala sa mucnine mogu biti pojacane folnom kiselinom.... Ja npr jucer jela ujutro i zaboravila popiti duphastone i folnu, osla do skole, vratila se i do pola 2 zaboravila... I uopce mi nije bilo muka. Kad sam popila tablete (obje) opet malo kasnije krenuo onaj tupi osjecaj u zelucu! Sad cu vidjeti sta kaze sutra dr... Nadam se da necu piti vise duphastone, a za folnu cu ju pitati. Blizim se kraju prvog tromjesecja a negdje sam citala da se onda vise ne mora folna vec prenatali! Iskreno nemam pojma! Jel vi znate nesto o tome?
aha, ja pijem 3x1. A možda ti da sada neke vaginalete, ne znam... Ja nisam imala smeđi iscjedak otkad sam krenula s tabletama. Zato se nadam da ih više neću piti. Ali, zadnjih par dana mi je baš pojačan iscjedak i nekako je žućkasti pa ću joj to napomenuti. Baš nas mora svašta mučiti.... Ali, meni je najgore što se ja još uvijek bojim imati odnose... Nismo nikako probali i užasno me toga strah... Sutra ću razgovarati s doktoricom. Strah me samo da mi nešto ne curi nakon toga :/
Imala sam par dana blazenstva... Onda opet sinoc uzas i glava me bolila. Ma folna sigurno. Jucer sam jela oko pet rizu i piletinu i navecer popila folnu posli sladoleda, ajme kad je krenilo. Uvik me posli folne uhvati mucnina, uglavnom uspijem nekako sve zadrzat u sebi, al sinoc do dva sam se vracala povracat i od bespomoci muzu prosula da je dite uvik materino. Sta on? On je da gene, niti povraca, niti mu se vrti, nije stalno umoran, a to je tek pocetak 😝 ne znam sta bi vam rekla da pomogne ili odmogne. Smiri me hladan tus ili malo leda prislonit na vrat i rucne zglobove, al brate kad se ono brutalno digne zeludac nema pomoci. Jedva cekam vase novosti! Ja sam napokon kuci, iako trudnocu vodim u Splitu (za ubuduce da ljudi ne misle da sam nomad- iz Splita sam i muz i ja smo cesto kod mene, al kako on radi u Zadru, tu zivimo!) eto, ako vas put nanese, rado cu vam skuhat kavu ili caj 😂 ipak sa vama dijelim poprilicno informacija i strahova!
Sortiraj odgovore
Najstariji