Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    17. Kolovoz 2015. 09:05

Bambola, samo ti jedi! Nadoknadi ono sto nisi jela :) ja moram priznati da se popravljam u jelu, ali nije to to jos... Al bit ce bolje...
    Damjana, i meni se stomak vidi, mislim ja sam sad skoro 3mj trudna i nekako sam mislila da nece to jos. Kad obucem siru majicu onda je ok, al kak inace imam manje vise uze stvari, sto god da obucem mi se vidi. Rifle me pocinju sve vise zatezati. Nisu mi male koliko me zatezu kod stomaka dolje, taman tamk gdje ih kopcam :) 
    NMareN, ja sam se isto uplasila kad su mi u 6-7tt nestali simptomi bolnih grudi i to... Mislila sam da je sve gotovo. Medjutim, rekli su mi da je to normalno i da ce se to tako  ponavljati....
    Sretno curama danas, ja brojim tocno 48 sati do moga pregleda :) javite nam!!!

Tartaruga2
    17. Kolovoz 2015. 09:50

Pozdrav svim novim curama!!
    Joj, preporodila sam se s ovom kisom i osvjezenjem. Koje olaksanje!!
    Cini mi se da ce moje mucnine biti i dalje u vidu tezine na zelucu-grozan osjecaj. Ali ajde, kad pojedem bude manje-vise ok..
    Inace, ja imam 33 god , druga trudnoca..
    Htjela sam vas bas pitat za misljenje... Nasla sam na netu super trudnicku robu koja je inace dosta skuplja a trenutno su bas te stvari koje sam gledala na super snizenjima. Od prosle trudnoce imam jako malo toga-nekako sam se snalazila jer nazalost sam bila 99 % vremena kuci uz bolesnu mamu. Sada mi ipak treba, za posao, odvesti malenu u vrtic i sl. Ali me muce velicine i brojevi..Na toj stranici pise neka se slobodno narucuju brojevi koje se inace nose, jer su oni ionako na Maternity odjelu prilagodjeni trudnicama..Nisam pametna..

Bambola
    17. Kolovoz 2015. 10:09

Tartaruga, ne znam za trudnicke velicine, znam da mi ne svaka od prijateljica imala jedne trudnicke rebatinke i dosta tajica i sirih haljina. Sad, nas drobici vataju u zimu i meni su jedino na pameti papci koji se rasire i mislim da cu ovu zimu provest u nekakvim udobnijim cizmama, a od ostalog, pa ima lijepih vesti ono sismis kroja koje se su udobne, u zari i h&m, mislim da cu nesto tako kombinirat ne trudnicko jer je ta trudnicka roba neopravdano skupa!

• Tanchy
    17. Kolovoz 2015. 10:15

Drage moje ja sam ipak posjetila ginekologa i potvrdio mi je trudnocu  Za 7 dana idem opet da vadim nalaze i sve sto predstoji :)

Tanchy

Damjana
    17. Kolovoz 2015. 10:21

Jutro! I ja zelim dobrodoslicu novim trudnicama.
    Ja jos nisam gledala trudnicku robu,nadam se da cu stat u tajice i tunike koje imam 😀 
    Godina mi je 30 i druga trudnoca. Prva zavrsila miss. Ab. E sad imam pitanje iz rubrike babske price. Al kako mi se to svasta nesto izdesavalo,malo me vise strah. Dakle,bojate li kosu sad u trudnoci i ako jeste, jesu li boje kao inace il neke prirodne? 
    Kad sam bila prvi put trudna,ujna koja je dr. mi je rekla: nemoj sada bojati kosu.

jagodica4
    17. Kolovoz 2015. 10:33

Tanchy, super za pregled ! Mislim da zavaljena maternica ne predstavlja neki problem, osim što na početku trudnoće malo jače osjećaš bolove. Mislim da je fora u tome da je maternica malo više položena prema kičmi. Jedna moja frendica ima zavaljenu maternicu i koliko se sjećam ti bolovi su nestali s vremenom, odnosno kako je beba rasla tako je ispravljala maternicu. 

Mene već danima muči alergija...kišem nenormalno, curi mi nos i od svega toga ne mogu spavati. Čekam pregled u petak pa ću vidjeti hoće li mi gin dozvoliti da uzmem nešto protiv alergije.

Cure koje danas idu na pregled, sretno !

Pupa2
    17. Kolovoz 2015. 11:09

Prvo, tanchy, cestitam na potvrdjenoj trudnoci. Za takvu maternicu nikada nisam cula, ali kontam da imas tema tu na klokanici o tome pa si procitaj....
    Tartaruga, ja neki dan bila s mamom u h&m-u i vidim taj trudnicki odjel i padnem na guzicu kad sam vidjela da su trudnicke rifle preko 300 kn! To mi je malo preskupo s obzirom na kolicinu nosenja. Ja ne planiram nositi trudnicku robu.... Mozda si kupit jedne rifle cisto da imam za posao, ali vecinom tajice i tunike koje imam. To je sve rastezljivo, a ne planiram skrivati stomak. Radje cu si kad rodim nekad kasnije nakupovati nove robe ako se ova rastegne (a hoce) jer cu ipak to nosit duzi period, a taj trudnicki samo par mjeseci. Priustit cu si valjda jedne rifle.... Zbog posla, da ne idem stalno u tajicama i tunikama... Meni je lijepo vidjeti trudnicu :) i stomak i sve... Ipak su to nase bebice pa nek se vide :)
    Sjecam se da sma ja seki kupila rifle trudnicke u lidlu za 80kn i uzela joj broj koji inace nosi i bile joj malo velike! 
    Bambola, ja isto planiram neke udobne cizme! Mislim da ce nam se papci rasiriti, ali nikako kao trudnicama koje su sad negdje spremne za roditi. 
    Damjana, ja bojam kosu! Bila sam vec jednom i sad cu ici za koji tjedan, imam neke svatove. Citala sam istrazivanje u kojima pise da su to stvarno bapske price i da je to manja kolicina kemije koju stavljamo na sebe. Da se vise trebamo brinuti zbog mobitela i ostalih okolinskih uredjaja koji zrace... Ako cemo vec o stetnosti.... 
    Ne mislim da time stetim bebi ajme, jednako joj stetim ako pojedem neko smece koje sam znala pojesti.... Al dobro, sve je to individualno..
    Moja frizerka je trudna i zenska radi... Svaki dan je u dodiru s kemikalijama i svime.... Ako ona moze svaki dan, pa mogu i ja jednom u 2mj drzat farbu 30 min na glavi :)

Fiolina
    17. Kolovoz 2015. 11:10

evo mene drage moje 

bili smo na pregledu, vidi se plod, maleni moj miš  ali ne vidi se srce.. ne brinem, jer mi je moj doktor rekao da je po njemu tek sad  6tt. pošto sam ja bila na ivf-u to se lako da izračunati, ali ja ću računati kako on kaže. otvorio mi je trudničku knjižicu i baš smo mm i ja sretni  opet za dva tjedna na uzv..
    rekla mi je med. sestra da mogu slobodno piti donat mg pa cu i taj problem riješiti :)

Tanchy čestitam, uživaj sad...
    ja još ne gledam ništa od te odjeće.. i inače sam bucka, pa imam tunikice i tajice.. ne sjećam se kad sam zadnji put traperice obukla :) haljinice dok je ljeto, a za zimu još stignemo nabaviti..
    Damjana i ja sam to čula.. inače bojim kosu, ali sada mi ne pada na pamet.. boja je ionak slična mojoj..pa necu bar ovih prvih par mjeseci.. kasnije ak baš bude nužno!
    Pupa2 čestitam ti onda na prvoj godinici :))
    NMarenN nema frke :) ne brini za simptome, i mene nekad grudi bole više, nekad manje.. jedino kaj mi sve smrdi :) Nek je meni dr potvrdio moju bebu, a za simtome ćemo lako.. 

Ostalim curkama želim da vam što brže prođe vrijeme do pregleda i da vaše mrvice budu super.. svakako javite ,pa se čitamo :) 
    puse 

Pupa2
    17. Kolovoz 2015. 11:13

Joj opet ja zab napisat jos nesto. Podsjetila me jagodica s tabletama... Ja se jutros probudim na wc i jedva stanem na desnu nogu. Znaci toliko me boli ispod zgloba, s prednje strane stopala da je to strasno. A legla normalno spavati... I uzmem dip rilif i da cu ga namazat, sjetim se da sam trudna i procitam i pise da se bas ne smije u trudnoci, kao do 6.mj. Uzaaas me boli, al srecom ima neka super krema u ljekarnama, cekam da mi seka posalje naziv kreme, smije se koristiti u trudnoci i njoj je super koristila kad se pocela kociti tamo nekad kasnije... Pa ak vas bude zanimalo, napisem kad saznam....

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.