Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    16. Kolovoz 2015. 11:49

Sunshine i Tanchy, dobrodosle i cestitke na bebama :)!
    Tanchy, ja sam ti prvih par tjedana imala te menstrualne bolove... Stalno sam mislila da cu procuriti.. Kad sam bila u 6.tt bili smo na godisnjem i bas su me ti grcevi i probadanja jako mucili. Ne u bubrezima, ali kao da cu procuriti. Poslije sma bila na kontroli i eto sve je bilo u redu. Tako da je to normalno dok nisu neki neizdrzivi bolovi....
    Iscjedak imam, nekad vise nekad manje, na pocetku je bio svakave boje, sada je bijeli nekad gusci nekad onak skoro pa proziran...
    NMareN, nemoj se zabrinuti ako te prestanu boljeti grudi i bradavice.... Mene su u pocetku bolile, pa prestale, ostala samo onak napetost neka kad ih pipnem. Medjutim zadnjih par dana opet bole. Volim spavat na trbuhu, al postaje mi sve teze od bolnih grudi i svega. Meni su rekli da je normalno da svi ti simptomi nestanu, ali da se i vrate za koji dan.
    Ja muku mucim sa zgaravicom. Jucer povracala ujutro, danas nisam, al sve se nekako borim s nekim odvratnim osjecajem u ustima, zelucu, jednjaku i svugdje :D cak nekad i volim kad povratim, makar se na tren rijesim kaosa u zelucu...a s ovom zgaravicom stojis na mjestu :(ja sam u 11.tt i iskreno, jedva cekam da predjem taj 12.tjedan i da iscekujem prestanak tih neugodnih simptoma.

Sunshine-ri
    16. Kolovoz 2015. 14:06

Hvala svima na dobrodoslici i cestitkama. Sto se tice simptoma,ja zasad imam samo lagano bolne grudi i pojacan iscjedak. U prvoj trudnoci nisam imala nikakvih simptoma,osim bolnih grudi,pa se nadam da bi i ova trudnoca mogla proci bez mucnina i ostalih "radosti".

Jagodica,dobrodosla i cestitke na trudnoci!
     Zene drage,ako nije tajna, koliko imate godina?

Pupa2
    16. Kolovoz 2015. 14:45

Jagodica, bas sam procitala tvoj post na tko planira i radi na bebi :) bas mi je drago da si i ti napokon trudnica! Trud se stvarno isplatio! Cestitam i dobrodosla! Mislim da nas sve pere takav filing, pogotovo nas kojima je prva trudnoca, a bome i od tvoje je proslo dugo pa je razumljivo :)
    Sunshine, nadam se da neces imati nikakve simptome koji ce te muciti. Ali, koliko god da me muce simptomi, ja uzivam jer je mala mrvica uzrok tome! Sto se godina tice, naravno da nije tajna! Meni je 25 prva trudnoca, uskoro godina dana bracnog staza :P :)

Sunshine-ri
    16. Kolovoz 2015. 15:06

Ma slazem se u potpunosti s tobom pupa. Svi ti simptomi  kad znas zbog cega su ,odmah su laksi za istrpit. Samo da je sve u redu s nasim mrvicama. 

Evo ja cu za par dana 27 godina.

Jos ni ne znam kad bi mi trebao biti termin ,jer zadnju menstruaciju sam imala 6.7,ali to nije bila "prava" menstruacija jer sam tada tek prestala piti pilule,a i ciklusi su mi u zadnje vrijeme bili po 45 dana. Ali zato znam datum odnosa koji je bio 4.8 pa se po tome nekako ravnam do pregleda dok ne vidim sta ce gin reci.

• Tanchy
    16. Kolovoz 2015. 15:28

Cestitam Jagodise i Sunshine :) Da uzivate u trudnoci i da sve prodje kako treba :) Ja imam 23 godine :) Sada da vas pitam po ovome racunanju na netu danas mi je 5 sedmica trudnoce :) Da li je rano da sutra posjetim ginekologa jer ja vise nmg da cekam :) Lijep pozdrav svima

Tanchy

jagodica4
    16. Kolovoz 2015. 15:50

Hvala cure na dobrodošlici. Meni je 36 godina  al neka vas to ne plaši ;) ..u glavi sam kao da mi je 20...
    Od simptoma za sad samo natečene grudi i lagani pritisak u trbuhu...mučnine bih voljela izbjeći jer ih ni u prvoj trudnoći nisam imala, ali ako i dođu nema veze...budem ja to sve podnjela...
    Tanchy, vjerujem da si nestrpljiva no mislim da ti ginekolog neće baš puno toga vidjeti na ultrazvuku ako si 5 tjedana trudna. Možda da ipak pričekaš tjedan dana pa onda na pregled. Ili ga nazovi pa će ti on najbolje reći !

Meni je pregled tek u petak kad bi po mojem računjanju trebala biti preko 7 tjedana pa ću valjda čuti i srćeko 

Maja58
    16. Kolovoz 2015. 18:37

Pupa  da ja sutra idem upoznati svog podstanara :) nikako mi neda jest sta god pojedem i povratim jedino banane mogu jesti i bijele sljive :)

》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.