book curke, dobrodošle :)
ja sam bila sa 5 tjedana i još mi nisu ništa vidjeli.. tak oko 6 tjedna se vidla gv.. tak da se strpi još malo :) znam kak ti je, i ja sam jedva čekala da odem..
ja imam 26 god...
jedva čekam svoj uzv sutra.. 8+1 nadam se da cemo vidjeti .. javim..
pupa2 drži se.. mene sad više ne muče mučnine...samo zatvor :/, ja sam odgulila prvu bračnu god hehe :P
puseki
Maja58 i ja sam sutra na uzv.. držim fige za malenog podstanara, da sve bude ok :*
Tanchy, mislim da ti je ipak prerano da odes... Ne mogu nista vidjeti, a samo se mozes nepotrebno sekirati. I ja sam imala sirasti iscjedak, nekad i sada iako sam na duphastonama, ali to je sve ok. Ja sam trenutno usla u 11.tt (10+2). Na prvi pregled sam isla sa 6+4 i vidjelo se sve i treperenje srca... Ali, nekome se ne vidi sa punih 7 tjedana srce pa onda bolje da ides sto kasnije (ukoliko ne krvaris ili nesto). Ja sam trebala ici na prvi pregled sa punih 8tt ali sam krvarila malo pa sam hitno isla ranije...
Jagodice, nema veze koliko imas godina, vazno je kako se osjecas :) a kao sto je netko rrkao, za djecu nikada nije kasno....
Maja58 i Fiolina, javite novosti s pregleda. Fiolina, cut ce se sigurno :)
Maja58, ja inace uzivam u vocu, ali od svega povracam, od apsolutno svakog voca. Do neki dan sam se gusila u kilama grozdja, ali sam sve do jednog ispovratila i vise ni to ne jedem. Ja sam na juhama, varivima i salatama! Iako, danas sam bez gadjenja pojela jednu sniclu :) vuhuuuu :)
Fiolina, evo moja prva godina braka samo sto nije, proletilo ko ludoooo!
Cure, drzite se, i vi sa simptomima i bez simptoma! Pogotovo koje cekate prvi ultrazvuk! Ja sam do prvog bila luda luda... Onda sam se smirila kad sam vidjela da je sve ok! A evo, sad ne mogu docekati srijedu i 2.uzv <3
P.S. Fiolina, cula sam da puno trudnica muci zatvor. Srecom s probavom jos nemam problema. Naprotiv, ja ko grlica! Ujutro makar 2puta
Razmislit cu onda jos da li da idem sutra :) Mada kod mene je rodica kada je ostala trudna kasnilo joj par dana i otisla ginekologu i sve bilo ok kaze cak se sve fino i vidjelo a bila je 5-6 sedmica :) Vidjet cu ujutru da li da odem ili ipak da jos sacekam :)
Tanchy
Nove cure dobrodosle ❤️
Gustam ko prase u hladnijem vremenu i kisi! Kod muza i mene su prijatelji iz Zg u posjeti i apsolutno cijeli dan igramo playstation i jedemo. Malo su mi se zadnjih dana tijekom dana smirile mucnine, navecer me uvati, al mislim da je to povezano i sa folnom koju popijem navecer ako me uhvati povratit da sam bar doma. Takodjer zadnjih dana patim od zatvora i napuhnuta sam, al mi je opet to draze od onog stalnog povracanja. Tanchy taj iscjedak ti je normalan i zaista se nemas zasto brinuti!
Tanchy,ako imako mozes izdrzat,sacekaj jos malo do uzv. Mozes se samo nepotrebno nasekirat,ako ti nista ne bude vidjela. Posebno ako slucajno imas duze cikluse? Kao sto meni nije. Pa 100 problema. Jedna od dijagnoza jednog ginekologa mi je bila: trudnoca bez ploda.
Ja sam neki dan napisala da nemam iscjedak i evo zadnjih par dana mi se pojavio. Bijelo-zuckasto. A nekada i malo tamnije. Kako sam imala ta krvarenja,svaki put protrnem kad osjetim.
Inace od simptoma: bolne grudi (al ne svaki dan jednako bolne,nekad ih ne mogu dotaknit) zgaravica,osjetim sve moguce mirise/smradove. Glad!!! Al tu imam problem,smijem imati samo 3 obroka dnevno,e to je vec pokora. Al izdrzim nekako.
Stomak mi je vec vidljiv 😡 inace mi je stomak tu i kad sam bila najmrsavija,al sad se vise ni ne trudim prikrit ga,kao dok nisam bila trudna 😊
Dobro jutro cure, još jednom svim novim curama zelim dobrodošlicu .
Tanchy pitala si me jesam li imala bolove,dok sam čekala M imala sam blage grčeveu donjem dijelu trbuha,s lijeve ili desne strane. VViše puta na dan. Inace menstrualne bolove imam tek kad dode M tako da sam već tu sumnjala da bi mogla biti trudnoća. Sad su se ti bolovi malo smanjili ali još ih imam. Prema prvom danu zadnje menge trudna sam 6+ 5.
Pupa hvala ti što si mi rekla da postoji mogućnost da bol u grudima nestane i da se ne bojim. Nije bol nestala ali se znatno smanjila.
Pričale ste o godinama, imam 27g, druga trudnoća i nadamo se našoj prvoj bebici .
Još samo 3 dana i idem na kontrolu,samo da ovaj put sve bude u redu.
Maja i Fiola sretno danas na kontroli,uzivajte u venama koje će te vidjeti, javite nam svoje doživljaje.
Ja to mogu, ja to hoću....
* Fiolina, mob mi izbacio drugačije i vidjela tek kad sam poslala
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji