Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Malamimi
    07. Siječanj 2016. 14:00

Dobrodoslica svim novim curama. 
    Upravo smo se vratili s pregleda, sve je u najboljem redu. Jedan mi sjedi na mjehuru, a drugi je iznad njega. Jednaki su u milimetar i svi parametri odgovaraju 20.tt. Nizak mi je tlak i visok puls. Srce ponekad samo sto ne iskoci, al kaze samo bez umaranja i bilo kakvih tezih fizickih napora. Joj kad se sjetim da sam u prvoj trudnoci mjesec dana prije poroda jos radila. Sad mi je to nestvarno. 
    Nista kupila nisam, vecinu robice cu dobiti. Planiramo od ove place kupiti kolica. Pronasla sam u Banja Luci ono sto bi nas moglo zadovoljiti i izgledom i cijenom. Vidjeli smo ih u west gate-u na danima beba i svidjela su nam se. 
    Ja trenutno sve sto mogu kupiti preko interneta, kupim tako. Sjecam se koliko sam voljela lutati i gledati te baby stvari, sada je sve drugacije. 
    Mama, jeste li vi nabavili kolica?

Malamimi
    07. Siječanj 2016. 15:45

Tako Jumper Duo 3u1. Cijena je je 590€, a jos ce biti i povrat pdv-a iz BiH pa ce biti i manje. Mi smo i auto morali mijenjati pa nam je svaka kuna bitna.

mama102
    07. Siječanj 2016. 15:47

dobro došle nove cure... :)) lijepo je vidjet da se iz dana u dan tablica postaje sve duža...bit će bebica :))

...bila na pregledu sve ok...sljedeći tj. uzv...jedva čekam da ih vidim i da mi kažu jel su stvarno dva momka ili će bit kakve promjene...da znam dok je vrijeme... :)

...malamimi kupili smo kolica...peg perego book for two...zaljubila sam se u njih čim sam ih vidjela...lagana su...jedan uz drugog su kako sam htjela...idu skroz u ravan položaj  ne trebaju one košare, a i smatram ih nepotrebnim za ljeto...to mi je više za zimske bebe da se mogu lijepo utoplit u njima za izlazak van...kćer mi je do nekih 5 mj bila u toj košari i dobro ju je imat za zimu kad je beba mala...

...što se tiče kupovine...ja sam baš danas pisala popis stvari koje imam i koje još trebam kupit i moram priznat da mi je popis za kupovinu dosta dug ipak kupujem za dvoje + sebi neke stvarčice, hehe... :) nadam se da ću do početka trećeg mj sve kupit i da sam mirna...nakon toga slijedi pranje i peglanje...

mama10

ivchi87
    07. Siječanj 2016. 15:50

Pozdrav svim budućim mamama i ostalima koji prate, ja sam još jedna pridošlica na forum, neaktivno pratim proljetne bebače već duže pa da se i ja javim :). 

Čekam mušku bebicu, sa terminom 02.05. 2016., za sada uredna trudnoća uz grozne mučnine prva 4 mjeseca i tešku opsjednutost svim i svačim što bi bebi moglo naškodit - blaženstvo internet prostranstva. 

Ni ja još nemam ništa kupljenog, proučavam kolica do cca 3.500, 4.000 kn, za sad sa favoritom Graco Evo 3u1 koje često budu na sniženju u dućanima, ako neko zna za koje nek javi :)...

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 16:02

Dobrodosle sve!
    Sto se stvari za bebu tice, ja sam htjela do sada biti spremna, samo stvari za higijenu bebe i mene da mi ostanu, al ispalo je da mi fali jos dosta robice. Kolica i krevetic imamo... Moram jos kupiti posteljinu, dekice, rucnike i robicu. Za sebe isto par stvari... I stvarno, kao sto kaze mama, sve sto sam napisala na popis ispada stvarno dosta! A vec imam dosta. Tak da,,meni je osobno bolje ne ostavljati sve za zadnji mjesec jer to sve kosta. Ovako sam kupovala usput, a opet imam dosta toga.., i ovaj tjedan sam stalno u nekim bolovima pa tko zna kad cu moci u soping, al voljela bih sada dok su snizenja. I zelim tu glupu torbu za rodiliste spremiti. Stalno me pucaju neki filmovi sta akoooo!

Mune
    07. Siječanj 2016. 16:42

Dobro nam dosle nove cure ☺
    nama dani lete, jos malo i ulazim u trece tromjesecje i stvarno je fizicki sve teze i teze..trbuh raste,siri se i zateze 😄 za dva tjedna imam ponovno pregled da vidimo koliko je beba napredovala na tezini..nadam se da ce sada dosta dobiti i uskladiti taj trbuscic sa ostalim mjerama..sto se tice popisa, zasad ne nabavljam nista konkretno osim robice..a i svu opremu imam od sincica..mozda bi kupila jedino onu lezaljku koja vibrira, gledala sam Tiny tippy napper..al nema jos nikakvog snizenja pa cu malo pratiti..

NMareN
    07. Siječanj 2016. 16:51

Nove cure dobro nam došle .
    Malo cu skrenuti s teme o kupovini i pohvaliti se da smo se konačno muzic i ja danas malo poigrali . Dragi je dugo dugo bio jako baš u strahu da ne nasteti bebi,iako mu je dr reko da nema mjesta panici i evo konačno se danas opustio.

Ja to mogu, ja to hoću....

Ninachh12
    07. Siječanj 2016. 17:46

Simal-Ti si mi za sada najbliže terminu, ja sam dan ispred tebe :D I kao i ti nemam još upola stvari šta mi treba, kolica smo naručili neki dan, kindu i ormarić imamo, ali ostale sitnice se spremamo stalno da ćemo ici..a stalno nas nešto sprječava :/ 
    Ivchi 87-Neko vrijeme sam ih ja favorizirala, ali kada sam ih vidjela uživo sve mi propalo nekako u vodu :/ Matrijal mi prestrašan, jako grub i nekako mi uopće nisu lijepa uživo, a plus to naslonjač u sportskom dijelu se neda dići skroz u sjedeći položaj već dijete ostane u nagnutom unatrag položaju..To je moje iskustvo :) Inače..dobrodošla :))
    Pupa2-Točno tako mi je i samoj, stalno ju želim spremiti i kupiti ostatak stvarčica no nikako ne stignem, nemam vremena itd..uff, a nedaj Bože da moram ranije otić u bolnicu nastao bi kaos jer se moj muž nebi znao sam snaći :P

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 17:54

NMareN, bravo za muža, ja se s tim mogu samo pozdraviti jer je moj muž u totalnom strahu bez obzira na doktoricu koja je rekla da može... mi smo mogli od samog početka. a sad mene boli opet to nešto što ne znam šta je pa je sad tek u strahu. Da oprostite, usere se kad se uspušem kad idem na wc, a kamoli nešto drugo!
    Ninach, stvarno ne bih ostavila taj dio mužu jer kontam da će mi u bolnicu donijeti cijeli ormar. Sad kad sam bila u bolnici mi je donio hrpu stvari, bila sam 3 dana tamo a izašla sam sa stvarima za otprilike mjesec dana. I strah me što bi donio za obuć bebi pa onda bolje da to ja napravim. Ne zna on ni šta je bodi, šta su hlačice, šta je tutica, a kamoli da mu kažem da mi donese izdajalicu. :D

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.