Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ninachh12
    07. Siječanj 2016. 21:57

E pa Simal onda daj Bože da ta 2 tjedna što prije prođu pa da uživaš u trudnoći kak se spada :D
    Pupa-i ja sam si posudila za nedaj Bože od šogorice Aventovu izdajalicu, sigurno si ju ne bih kupila prije poroda da ju ona nema. Ja ti na svu sreću imam necakinju i necaka od godinu dana pa robice imam da ne znam kud cu i gdje cu s njom tolikom pa nemam problema s kupovinom robice..ali razumijem te, ne bih muža poslala po robicu nema šanse, jedva sebi ode kupit kamoli bebi :P

Halila
    08. Siječanj 2016. 00:27

Dobro nam došle nove cure!

Vidim da komentirate kupovanje.. mi smo riješili kolica i krevetić, što se odjeće tiče, nešto sam dobila od prijateljice, al većinom su to ljetne stvari za koje ne znam hoće li joj biti ok ili će ih prerasti već do ljeta... Još ćemo nešto dobiti pa ću onda vidjeti što mi još treba. Za sad je popis poprilično velik. Navodno da treba imat 20 tetra pelena... ja ih do sada imam tek 5, a jedna je po 20,00 kn, što mi se čini stvarno pretjerano.   I stalno mislim kako imam vremena za shopping, ko da sam tek u 21. tjednu, a ne 31. Osim toga, bojim se da neću baš bit sposobna za hodanje po dučanima.. Jučer su krenule BH kontrakcije prvi put, a danas cijeli dan neki pritisak, bolovi u trbuhu, probadanja... ne znam.. nije mi baš svejedno.
    Osim toga, već par dana gledam trbuh i stalno mi se čini da je "manji" nego do sad, a znam da ne može biti... I danas mi mama veli da se spustio dolje.. i stvarno, niže je, nekako kao da "visi", nije više onako izbočen ko do sad.. Možda se ona okrenula pa zato? Uopće ne znam.... Jel koja od vas primjetila tak nešto? 
    Jedino što me smiruje je to što je beba aktivna ko i obično pa ne paničarim barem oko toga.. Sad me samo strah da će se požuriti, a ja još skoro ništa nisam pripremila.
    Jedino s čime nemam problema (trenutno) je spavanje... mogu spavat bilo gdje, bilo kada i bilo kako... čak mi ni onaj jastuk za trudnice/za dojenje ne treba više... nadam se da će tako ostati čim dulje, ako ne već do kraja.
    Što se seksa tiče... hahaha... a kaj vam je to? Mi apstiniramo odavno jer se muž boji i koliko god sam se trudila nisam ga uspjela nagovoriti... neku večer je ipak popustio, ali nije išlo nikako.. trbuh nam je smetao kako god se složili, onda je ona počela udarati iz sve snage i to je bilo to.. mood killer skroz Sad sam više i ja odustala od nagovaranja, iako mi volja još nije nestala, nažalost.

Malamimi
    08. Siječanj 2016. 08:37

Halila, treba ti tetra pelena sigurno 20. Zasto bi bile sve sarene... Kupi paket obicnih bijelih. Ja sam neke sarene kupila u lesnini, al davno je bilo. Kupite si i onih manjih gazica za pranje i kupanje i sterilne komprese za pupak. Ako niste kupile podlogu za previjanje, kupite si one jednokratne, meni su najbolje iz kauflanda bile. I stavite si koju u torbu za rodiliste. Kad mi je isla vizita i kad se moras skinuti, ja sam stavila ispod sebe da mi ne prodje sve po plahti  Ja nisam jednokratne gacice kupovala, otisla sam na plac i kupila sam onih pamucnih obicnih bapskih. Ne znam kako bi one jednokratne ista drzale. I nakupujte vatenih ulozaka tonu, ja sam ih stvarno puno u bolnici potrosila. Od pocetka stavljas po dva. Stavite i tetra pelena u torbu. Treba vam za bebicu, a ja sam koristila i kao oblog za natekle i vrele sise. I neku kremicu za bradavice, bit ce ispucale... 
    Ne znam kako ste se mislile pakirati, ja sam imala ruksak za u rodiliste koji sam nosila odmah sa sobom kad su krenuli trudovi. I drugu veliku torbu sa stvarima za boravak u bolnici koju mi je muz donio iz auta kad su me prebacili na odjel. 
    Ponesite si nesto za citati, meni je dobro doslo jer mi cimerice nisu bas bile pricljive, a malena je puno spavla.

Malamimi
    08. Siječanj 2016. 08:48

ILoveCats, kupit cemo Tako Jumper Duo 3u1. A tetre...ovisi kakve hoces... Ima ih u dm-u, mulleru, mozda ima i sarenih tamo to ne znam. Ako ides u Zagreb, u King Crosu imas bubamaru. Ja sam kupila davno u lesnini, a ostale preko interneta narucila.

kiki_ca
    08. Siječanj 2016. 09:58

Jutro klokanice
    Napisah ogroman post, I kliknuh na OCISTI :/
    Ugl. sam skoro sve nabavila, osim higijene za mene I bebu
    Nabavila sam I neke jednokratne bokserice tenine, I jos nekih tih stvarcica... nisam zbavila ciko uloske, ali rekla mi je prijateljica poslati 
    Iduci mjesec planiram prati I peglati svu robicu, mislim da ce mi tu najvise vremena otici jer jos nisam zbavila susilicu a sad vrijeme bas I nije prijatelj mokrom vesu :/

mama102
    08. Siječanj 2016. 10:18

ej curke...tetra pelene imate 1o kom bijelih za 99 kn i šarene od 109 kn do 139kn/10 kom...kod nas ih ima u svakoj dječjoj trgovini...one iz dm-a lola su isto super...bijele i nježno zelene su u paketu, guste su i čvrste...ja imam još od male nešto...planiram kupit još paket šarenih i paket bijelih... imate na facebooku mali anđeo butik svakakvih tetra, posteljina, ogradice i svašta nešta za bebice, pa vidite si za naručit...

...što se tiče odnosa s mužem kod mene ih nema... :) ljubimo se, mazimo, pazimo ali ništa više...ja nemam apsolutno nikakvu volju, a i blokada u glavi je totalna...on ne želi ništa jer ga je strah kao i mene za bebice i to je to...spavamo ko brat i seka, hehe...i tako nam je gotovo od samog početka, znalo nam se zalomit možda jednom mjesečno, ali od kad mi je trbuh vidljiv i dječica se ritaju ništa...i bolje tako...imamo cijeli život za to nakon što se porodim...

...što se tiče pakiranja stvari za bolnicu ja sam u prvoj trudnoći spakirala torbu u 34 tt...sa 33tt sam završila u bolnici na par dana i ništa mi nije bilo spremno, pa zovi mamu, pa objašnjavaj gdje šta stoji...ma...i onda kad sam došla kući spakirala sve i tak je stajalo u koferu...jedno 5 puta sam sve presložila i dodavala i vadila neke stvari van, al ajd...

...ja ću si kupit mrežaste gaćiće...u prvoj trudnoći su mi cimerice pokazale to i odma sam muža poslala da mi kupi...to vam je spas...samo skinete i bacite u smeće...obične ionako nećete moć oprat kad vam se sve to zakrvari i bacit ćete ih u smeće, a ove su kao da ih ni nemate, ništ ne stišće a služe svrsi...

...što se tiče uložaka ja sam kupovala vir 80 ono pakovanje bijelo s crvenim...i ponjela sam 4 paketa u bolnicu, a muž mi je donio još 3...dakle treba vam ih puuuuuunoo...netko je napisao za chicco uloške, gdje tih ima za kupit?

mama10

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.