Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    07. Siječanj 2016. 17:55

Neki dan uzela ja paket onih chicco uložaka, spremam ih u ormar.. kaže on meni: šta je to, za čega će ti to... ja mu objasnim, kaže on meni ma daj, šta ti ulošci trebaju -.-
    toliko!

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 18:12

Simal, meni je isto prva trudnoća i beba je željena... Ali, manji period sam iskreno uživala u trudnoći... Cijelo vrijeme neki bolovi, pa u bolnici, a da ne spominjem mučnine. Vjerujem da će to sve biti ok i da ćemo se kao i svi ufurati i jedva čekam da mi moja mala štruca dođe... Ali, opet se sto puta pitam šta je meni to sve trebalo :D
    Kako je meni sve išlo bez bolova, mislila sam kak ću ja šopingirati i raditi do kraja. I eto, samo jednu večer me uhvatilo, završila u bolnici, na komplikacijama i sad razmišljam na koji način kupiti sve ostalo da prođe što bezbolnije :D

simal
    07. Siječanj 2016. 18:34

Pupa2 žao mi je što ti je tako. Vjerujem da će na kraju sve proći dobro. 
    Ma ja bi bila trudna još bar 4 mjeseca, baš me je strah toga kada beba dođe.

SIMAL

Malamimi
    07. Siječanj 2016. 18:39

Drzite se cure, sto god da kazem vec ste cule i nije utjeha. Izdrzite i olaksajte same sebi, iskoristite muzeve da vam pomognu oko kucnih poslova. A iskoristite ih i da vas maze. Meni moj udovoljava, a kad se upustimo izmislja nove poze. 
    Sto se kolica tice... Ovisi kakva vam se svidjaju. Meni je za te mrvice nezamislivo da nema kosara pa bilo ljeto ili zima. Jos ako su niska pa kao da su mi na podu... Isto tako moraju biti okrenuti prema meni u svakom trenutku. S prvim djetetom je uvijek teze, svi vas bombardiraju savjetima. Samo nemojte unaprijed puno kupovati stvari za koje ne znate hoce li vam trebati.

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 18:40

Simal, ma meni je još ok, ima cura i ovdje koje miruju cijelu trudnoću i svašta se nešto dogodilo. Ja sam ok! Samo me strah stalno da se nešto ne dogodi jer je to sve kod mene bilo iz čista mira i odjednom. Zato kažem da bi rađe sve sredila što prije... 
    ja bi s jedne strane bila isto još trudna, da se psihički pripremim, a opet, što dalje to je teže pa nekako mislim da je dovoljno. A nikad ne možeš biti do kraja spreman!

Ninachh12
    07. Siječanj 2016. 19:19

Ahahaha Pupa, imam i ja sličnog doma, njemu je sve to čudno, šta mi to sve treba, samo kima glavom i kao "kuži on, kuži" :P
    Simal-Ja sam s nepuna tri mjeseca otišla na komplikacije radi prirode posla pa mi je nekako nezamislivo raditi u ovom stadiju, ali opet..možda radiš uredski posao pa je drugačije..ja nebih mogla skakutat po odjelu sada, mislim da bih pacijenta sterala s kreveta i sama si legla malo, ahah :P I meni je prva trudnoća pa znam kako je s tim strahovima i svime, ako imaš mogučnosti odi 45 dana prije na porodiljni, nemoj čekat zadnjih 28 dana, malo si daj odmora prije rođenja bebe. Naspavaj se i središ si sve do kraja. Bolje je kada sama sve kupiš i izabereš :)
    Slažem se s Malamimi-ne treba kupovati stvari za koje niste sigurne da ce trebati, poput izdajalica. Ako vam zatreba lako se pošalje muža po takvo nešto, a i što se maženja i paženja tiče apsolutno sam za to. Kad ce me maziti i paziti ako ne u ovom periodu :D

simal
    07. Siječanj 2016. 21:23

Ma da, uredski posao. Rad mi nije problem putovanje je jer je na drugom kraju ZG-a. Ali dobro još 2 tjedna i na porodiljnom sam. Ovaj tjedan sam zbog snijega radila od doma što je ok, zato sam sad i aktivna na forumu. 

SIMAL

Pupa2
    07. Siječanj 2016. 21:47

Ilovecats, nasla u konzumu, vjerovala ili ne! Ali u zg imas u king's cross-u u njihovoj trgovini....
    Ja ni ne namjeravam kupovati te neke dodatke, izdajalicu sam dobila u naslijede od seke, sigurno ne bi davala preko 400 kn za to a ne znas hoce ti trebati. al sto se robice tice, brate mili, nemam pojma sta i kolko treba, sve mi se to cini nesto malo! A da muza odem poslat po nesto, izgubio bi se. Osim toga, sve djecje trgovine su nam se zatvorile i moramo sjest u auto i za osijek po robicu. Tak da si barem to zelim osigurati.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.