Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    08. Siječanj 2016. 16:35

PROLJETNE BEBE 2016

1. Ninachh12 - 06.03. - cura
    2. simal - 07.03. - dečko
    3. Pupa2 - 12.03. - dečko
    4. Garavica - 13.03. - cura
    5. poisonivy2604 - 13.03. - cura
    6. Halila  - 14.03. - cura
    7. Kamikazee - 15.03. - dečko
    8. Damjana - 20.03. - cura
    9. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
    10. LillaRose - 24.03. - cura
    11. Bambola - 27.03. - dečko
    12. Lola29 - 01.04. - dečko
    13. ines_m - 02.04. - cura
    14. Mune - 06.04. - cura
    15. NMareN - 07.04. - cura
    16. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
    17. Minniee - 13.04. - dečko
    18. kiki_ca - 16.04. - dečko
    19. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
    20. Mamasita4 - 21.04. - cura
    21. ILoveCats - 22.04. - cura
    22. Bellagio - 15.05. - cura
    23. Piki83 - 17.05. - cura
    24. Malamimi - 20.05. - dečko i dečko
    25. Starim - 23.05. - 
    26. Sanjarka88 - 30.05. - 
    27. MamaAzra - 02.06. -
    28. viky96 - ? - dečko
    29. mpetrica - ? - dečko
    30. Miaa3 - ? - cura

Minniee
    08. Siječanj 2016. 18:51

Piki ja ću se ovaj mjesec prijaviti na tečaj u KBC RI pa ću ti znati reći.

Sunshine-ri
    08. Siječanj 2016. 18:56

I da jos sam imala Purelan kremu za bradavice koja mi je puno pomogla.

Piki ja nisam bila na tom tecaju i ne namjerava ici.
    Ja sam rodila u Rijeci 2011 i nemam nikakve zamjerke. Radjaone su sve nove,jako lijepo uredjeno.svaka zena je u svojoj prostoriji,svi u radjaoni super i pokusavaju ispostovati svaku zelju koliko mogu. 5.kat beba je 24 sata s tobom,3 puta na dan ih presvlace,ali ukoliko se beba pokaka i ti zoves presvuci ce odmah dijete. Ja stvarno nisam imala zamjerki.

• Piki83
    08. Siječanj 2016. 19:30

Minniee ljube hvala, ma isla bih samo da vidim kako je sada jer kad sam ja bila 2005 bilo je puno drugacije kako cujem.
    Suneshine-ri ako je tako onda super. Kad sam ja bila u predradaoni 20 kreveta ni zavjesom nisu zagradeni bili neg smo gledale jedna drugoj u pip. A onda neka soba u staklu gdje su mi vodenjak busili a ostali gledali kroz stakla ko kroz izlog i radaona di sam na onoj takozvanoj kobili rodila i jedan tata dosao tamo babici dati mobitel i tablete za svoju zenu a ja ko krava rasirena. Privatnost bila na nuli.
    A i ovo za bebaca ak je stalno s mamom ma odlicne vijesti. Ljubim, stvarno si me razveselila jer ne bih mogla podnjeti opet ono sto sam dozivjela.

ILoveCats
    08. Siječanj 2016. 21:04

Večer :)
    Evo da se pohvalimo, išli smo danas na 4 d i to je tak lepo :)
    Sve je ok, parametri su ok... Nije nam se htela lepo složiti al smo dobili neke slike , zato jer sam se namještala ona sad pleše ples -rekla sam ja mužu , sad čekaj dok navečer počne a inače počne navečer :) :)
    Bebolinka ima tatin nos - to sam prvo vidla i vele da čubice na njega a on ima tak lepa puna usta da bi bilo baš fora da princess pokupi to od tate :) Na mamu je već svojeglava, tvrdoglava i inatljiva <3

Mune
    08. Siječanj 2016. 21:48

Piki u kojem si ducanu vidjela sarene tetra pelene? :)
    Ja isto nemam nikakve zamjerke za rijecko rodiliste, meni je 2012. bilo stvarno sve u redu..i slazem se sa ovim popisom za rijecko rodiliste, jos bi dodala da se uzme i par tetra pelena kada bebu stavljate na krevet pored sebe..i obavezno nesto za pojesti, ja sam bila nenormalno gladna nakon poroda..

• Piki83
    08. Siječanj 2016. 22:11

Mune u Crikvenici neki mali ducancic sa djecijom robicom preko puta Konzuma.
    Ti bila nenormalno gladna,a ja zedna. Digla sve na noge u pola noci dok mi nisu dve boce caja donjeli.

Mune
    09. Siječanj 2016. 10:24

Hvala Piki! :)
    Da jako se iscrpi nakon poroda, jadne smo i zedne i gladne i umorne..ali i najsretnije! ❤

ILoveCats
    09. Siječanj 2016. 11:06

Da li ćete kupovati AS posebno? I koliko vam je ona zapravo bitna?

Garavica
    09. Siječanj 2016. 11:06

cao cure evo mene konačno sretna vam nova godina i sve naj naj osobito sve vezano uz vaše bebice.nove cure dobrodošledrago mi je da je sve ok na kontrolama što se stvari tiče još malo pa ću ici kupiti finis sto mi treba jer me muče noge bole me dosta mi otiču a nije ni čudno s obzirom na kilažu .hahaha.moja malena dosta nisko tako mi je trbuh niže i više i prema naprijed ponekad me hvataju grčevi bočno s desne ili  lijeve strane doktor kaže da je to zbog širenja ligamenata. ponekad imam osjećaj recimo nakon ustajanja pritisak na zdjelicu kao da će mi sve ispast van hahahaha e koja zna kako to sa robicom .?ako ja perem i ispeglam mjesec dana prije da li da ju možda spremim u nekakve kao vrećice da bude sterilne zbog prašine svega jer sam pročitala u knjizi da se pravih šest tjedana roba obavezno moram peglati pa nisam pametna..
    što se toga tiče ja sam imala jako veliku volju ići ali sam se nešto pograbila sa mužem odnosno pokazala sam mu par slika iz knjige nek video pa frajer pozelenio i završio na prozoru .skoro pa imala hitna posla tako da mislim da od toga ništa a dobro ima knjiga youtube a ne bum valjda ko tele ahhahah

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.