Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Piki83
    06. Siječanj 2016. 18:58

Ahahahhaha, bas si me nasmijala... Pa naravno da mozemo na ti.

A sa imenom sam pukla od smijeha jer pojma nemam kako ce se zvati. Sram me budi.

Ni jedno mi se ne svida i ne pase neznam zasto. Tako je i sa malim bilo, za curicu sam imala 1000 imena, a za decka... Sad obrnuto.

• Piki83
    06. Siječanj 2016. 19:23

A kako ce se tvoja curka zvati?

• Piki83
    06. Siječanj 2016. 19:57

A preslatko...majena Evica

Damjana
    06. Siječanj 2016. 20:32

Cure, evo i mene nakon valjda 100 godina. Dobrodošle nove!
    Mi smo prošli još jednu hospitalizaciju, sve je super. Curica je bila bas mirna na uzv, pa su mjere točno na 29+3, uglavnom bebica je kako treba biti. Nije veća sto su očekivali zbog šećera i moga stomaka koji je ogroman 😁
    U Splitskom rodilištu po običaju totalna neorganiziranost, al valjda navikneš na to nakon 4. hospitalizacije. Obično po pola dana provedemo na stolici u dnevnom boravku dok se ne oslobodi krevet i onda te smjeste na odjel sa rodiljama.

• Piki83
    07. Siječanj 2016. 10:40

Jutric 
    Super da imate vec pripremljeno ime za svaki slucaj. Mi jednostavno nemamo pojma, dragi samo zeka sa nekim ludim imenima.
    Ono sto mene sad muci je neki ludi pritisak u cijelom trbuhu i ostra bol u rodnici koja se povremeno javi i bol u krizima, a bebu i dalje osjetim sa povremenim leptiricima, jos nista od konkretnijih udaraca. Ma optimisticna sam, bit ce sve ok.
    Poison bas mi je drago da je sve super.
    Damjana odlicne vijesti za tebe i bebanu. A bolnice ko bolnice, sve kao super pa na kraju razocaranje. Kazu da je i u Rijeci rodiliste super iako sam ja dozivjela katastrofu i nepristupacnost glupe smjene koja me zadesila.

simal
    07. Siječanj 2016. 13:09

Hej, meni je termin 7.3. ali s obzirom da je pišonja "napredan" 2 tjedna, već se je okrenuo za izlazak i da sam ja u pokretu i još uvijek radim, sve je moguće. 
    Inače mi je trudnoća OK, ne mogu se previše žaliti. Tako bar moj doktor kaže. :) Boli me jako zdjelica i veliki mi je pritisak dole kada hodam pretpostavljam da je zato što je mali nisko. U nekim trenucima me srce jako boli, da li je itko imao problema s tim? Čak mi je dr. dao normabele (koje inače ne pijem, smatram da mi to i nije baš najbolje za bebu).

P.S. jeste li spremne? Jeste li si kupile stvarčice i to? 
    Ja nemam apsolutno ništa i tako me je već postalo strah jer uopće nisam spremna! Koja kolica kupiti...ništa ne znam..

SIMAL

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.