Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ILoveCats
    08. Siječanj 2016. 10:55

Da li bi neka mama bila toliko dobra, rekla gdje se kupe chico ulošci i koja je cijena?
    Ako ih nema tu kod mene, da li bi neka bila dobra i kupila mi pa joj ja odma uplatim kunice??? :)
    Mama102, gdje ima tih tetra?? :)

mama102
    08. Siječanj 2016. 11:21

https://www.facebook.com/butik.maliandjeo/?fref=ts
    ...ja cu si naručit od njih ili kupit u nekom od dućana...kod nas imaju dječje trgovine  kretex, pancho, melita, e sad kako je u vašem gradu ne znam, al vjerovatno negdje ima tih tetra gdje prodaju dj. opremu i odjeću...

mama10

Ninachh12
    08. Siječanj 2016. 11:31

mama102-i ja cu si kupiti te jednokratne mrežaste gačice, kaže moja seka da su nju spasile, samo skidaš i bacaš, a ono kad moraš gace prati, pa sušiti i onda kad ih još prljave skupljaš dok muž ne dođe po njih nakupi se tu bakterija hrpu. Ovako bacaš i mir :) A i na trudničkom tečaju su ih nahvalili i rekli da je to najbolji izbor.
    Joooj sad sam skroz uzbuđena oko tih stvari, moram ic kupovatii :D :D

A kod nas je sa odnosima bilo okej do nedavno, najnormalnije (malo nježnije i rjeđe nego inače naravno) smo se upuštali u odnose bez straha. Ali pošto su sad zadnja 2 mjeseca (ja cu rodit za 2 mjeseca!! :P) ginekolog nam je preporučio da prestanemo, a i meni nije mi ko prije pa apstiniramo :) Moj savjet vama koje prakticirate, a ne znate koju pozu, nadam se da neću zvučati prosto, ali vi u doggy style na krevetu, a on stojeći iza je apsolutni vrh. U toj pozi je meni bilo zaista najugodnije i najbezbolnije :)

Chicco uloške imate u Mulleru i dmu :)

kiki_ca
    08. Siječanj 2016. 12:01

Mi nemamo problema sa stomak, nasli idealne poze I stvarno je sve isto kao I prije trudnoce, apstinencija ne dolazi u obzir lol
    Ja sam zbavila tenine neke gace sa uloskom o.O
    Naletila I kupila, kad sam raspakovala, kao gacice obicne I dole ogroman ulozak, oh strasno sta zena mora sve nositi na sebi :'(
    A I one mrezaste bokserice sam.kupila u mileru, 3 komada budu 2 eura
    A ciko nisam nasla, ali prijateljica je narucila online

Ima li jos sta da treba za DOLE poslije poroda

Zbavila sam evaq cepice sumece I kupit cu dulkolaks, vele da je ta kombinacija spas pruh 7 dana nakon poroda za normalnu stolicu :D

Pupa2
    08. Siječanj 2016. 13:07

Ja sam pisala za chicco uloske. Ne treba ih trpati kao vir sto komada, ogromne su i jedan paket je dovoljan za bolnicu. Ja sam kupila 2 paketa u konzumu. Cure iz zg, imate u king's crossu chiccov ducan i tamo te uloske. Pakiranje je veliki kao pelene. Sve cure s kojima sam pricala su ih nahvalile i rekle da im je jedan paket bio ili dovoljan ili da je ostalo jos par komada. Eventualno iz drugog, ali to vam moze ponijeti muz kad bude dolazio. 
    Stvarno su velike! Za cijenu ne znam, sestra mi je kupila, al provjerite na netu. Ja sam iz malog grada i nasla sam ih u konzumu pa procunjajte. Tj.sestra ih je nasla. 
    Kolko kom tih mrezastih gaca? Meni su svi rekli da su spas i to one tipa bokserice iz ljekarne. 
    Meni su isto svi preporucili te jednokratne podloge ponijeti u bolnicu pa staviti ispod sebe kad je vizita.
    Ja planiram vec sad kupiti tu kremu za bradavice za svaki slucaj, izdajalica mi je spremna isto za svaki slucaj. Kod nas se u rodiliste ne smije unijeti nista, nema tih odvojenih torbi za rodiliste i sobu. Raadjas u njihovoj spavacici. Kad rodis, sestra ti ode po stvari za tusiranje na odjel, pa preporucuju staviti te stvari staviti u jednu vrecicu na vrh torbe (ono rucnik, gace, uloske, spavacica i to za tusiranje) da sestra ne kopa po torbi. 
    Halila, moj stomak je gore jos, ali nekako kao da vise ne rastr kao prije. I ja muku mucim s bolovima i tim pritiskom kad hodam. Ne prepoznajem bh jer mi se beba mrda od 0-24 i ne kuzim kak to izgleda...

Pupa2
    08. Siječanj 2016. 13:10

P.S. Ja imam 10 obicnih bijelih tetri, kazu ako ne planiras bebu povijati s tim da je dosta 10. Kod nas bebu u rodilistu kad ides doma poviju preko pelene u tetru jos... Osim toga, trebaju za kod doktora. I znam da je seka malog kupala preko tetre. A ovako za puno stvari..: iako je meni sveki napravila 15 komada gazi obrubljenih za bljucanje i te stvari pa mislim da necu vise kupovati tetri. Ako zafali, muz ce otic kupit i dobro.

Sunshine-ri
    08. Siječanj 2016. 14:22

Moji savjeti za torbu za rodiliste:

Chicco ulosci-najbolji
    Jednokratne gacice-ja ih kupila u ljekarni
    Grudnjak za dojenje i par onih jastucica za grudnjak
    2-3 rucnika-da imate za tusiranje. Pa onda muzu posaljete doma one prljave ,on vama donese nove.
    Nesto za prigristi,ja imala paket petit beurre keksa-ako rodite poslije vecere,nema nista za jesti do ujutro ,a budete jaaaaako gladne
    Neke japanke/slape s kojima mozete pod tus-tu prodje jaaako puno zena pa cisto zbog svoje higijene 
    Jos jednu dodatnu spavacicu-kod nas u Ri nosite njihove spavacice ali zna ih nestati kad je guzva pa da imate da ne morate biti u prljavom
    1 toaletni papir-jer zna ih nestati
    Domestos maramice za brisat wc ili jednokratne podloge za wc skoljku
    Lupocet za bolove i dulcolax

Ako se jos sta sjetim onda napisem. 😉

• Piki83
    08. Siječanj 2016. 14:38

PROLJETNE BEBE 2016

1. Ninachh12 - 06.03. - cura
    2. simal - 07.03. - dečko
    3. Pupa2 - 12.03. - dečko
    4. Garavica - 13.03. - cura
    5. poisonivy2604 - 13.03. - cura
    6. Halila  - 14.03. - cura
    7. Damjana - 20.03. - cura
    8. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
    9. LillaRose - 24.03. - cura
    10. Bambola - 27.03. - dečko
    11. Lola29 - 01.04. - dečko
    12. ines_m - 02.04. - cura
    13. Mune - 06.04. - cura
    14. NMareN - 07.04. - cura
    15. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
    16. Minniee - 13.04. - dečko
    17. kiki_ca - 16.04. - dečko
    18. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
    19. Mamasita4 - 21.04. - cura
    20. ILoveCats - 22.04. - cura
    21. Bellagio - 15.05. - cura
    22. Piki83 - 17.05. - cura
    23. Malamimi - 20.05. - dečko i dečko
    24. Starim - 23.05. - 
    25. Sanjarka88 - 30.05. - 
    26. MamaAzra - 02.06. -
    27. viky96 - ? - dečko
    28. mpetrica - ? - dečko
    29. Miaa3 - ? - cura

• Piki83
    08. Siječanj 2016. 16:31

Vidim da pricate o mrezastim gacicama i pelenicama. Danas sam bas u konzumu vidjela 10 pelena 119,99 kn, a gacice 5 komada 19,99. Meni se to cini dosta skupo s obzirom da je u ljekarni 10 gacica 10 kn, a u jednom ducancicu za bebe sam naletila na 10 pelena 70 kn, a one u boji su 99,99 kn i isto tako se te pelenice mogu kupovati na komad 7 kn i sarene 11 kn.

Jel zna koja da li se ista promjenilo u Rijeckom rodilistu jer kad sam ja bila prije 11 god. je bila blaga katastrofa. Cak je i taj dan kad sam ja izasla pao plafon na zenu koja je bila na mom krevetu kasnije. Toalet papir nula bodova, djecu su nam davali tri puta dnevno po pola sata, uglavnom logor atmosfera, a da ne pricam o tome da kad mi se mali bio pokakao su to istresle u smece i vratile prljavu pelenu na njega.

Sunshine-ri bas super da si nesto i navela jer sam ja u totalnoj blokadi sto poceti kupovati i spremati. Jesi li bila na tecaju u Rijeckoj bolnici, ako da sto kazu na tecaju i kad se treba prijaviti za njega.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.