Nosim nisko, svako malo idem na wc-e, trenutno me koža jako svrbi, ogtt još nismo vadili al očekujemo uskoro da bude to... Imam jastuk za dojenje s kojim spavam... Za čudo promjene raspoloženja su rjetke i nekak sam ok :)
Dobila sam 7 kila :) , slatko mi baš ne paše, prije sam se ubila u čokoladama sad su mi tak :P
Dobrodosle sve nove!
Ninach, ja sam bila na tecaju, nis posebno kod nas! U nekim gradovima je super organizirano, al eto, kod nas nista znacajno. Al treba nam papir za porod-tj za muza i prisustvovanje porodu.
Kad smo kod bolova, ja evo nazalost lezim od ponedjeljka... Opet me boli, ne znam tocno sta al prakticki je preko cijelog stomaka iako mislim da je korijen svega u onome sto me boljelo kad sam zavrsila u bolnici. Beba je aktivna, luduje po obicaju pa sam za to mirna. Nisu kontrakcije... Tak da cekam sljedeci petak i pregled. Ide na bolje, manje me boli, ali ako se slucajno pogorsa otic cu ranije na pregled.
Cure, mene uzasno svrbi desno uho unutra vec tjednima! Cistim a nije prljavo nego bas svrbi uzasno... Probudi me koliko me svrbi. Sad sam zamotala bijeli luk u krpu pa stavila, nadam se da ce pomoci jer luuudim!
Muz i ja danas pravili mjesta za bebine stvari, tj ja sjedecki njemu pomagala :) nadam se da cu sljedeci tjedan biti bolje pa krenuti s robicom i pranjem... Moram kupiti jos par sitnica!
Ilovecats, kakva te kolica zanimaju? Cijena? Mi smo uzeli Bebetto Holland 3u1, 4600kn. Visoka su, cvrsta ali dosta teska. Zauzimaju dosta mjesta u autu, ali su jako stabilna i velikih kotacaa sto je nama bio prioritet. Kotaci se mogu pumpati... I prikladna su za neravne terene! Nas su odusevila, vidjet cemo kad klinac dode kakva ce biti za voziti...
Jos jedno pitanje za iskusne :D kolko cega od robice trebamo za taj pocetni period od mjesec-dva? Ne vjerujem da ce mi se ic u soping kad rodim jer mi nije sve nadohvat ruke, pogotovo za robicu!
Da, imam takav neki popis i sama!
E pa ako ti trebaju za sve terene i ravne i neravne onda svakako gledaj da tockovi budu veci i onak cvrsti! I da imaju amortizere! Ako ces picit samo po ravnoj stazi, onda mozes komotno male tockice!
Mi smo gledali da budu cvrsta i vecih tockova! E sad, ima i drugih cvrstih, npr stokke, ali nama su preskupa i neprakticna. Sogorica ima peg perego book plus ili kako vec pa kaze da su na neravnim terenima onak, klimava iako su jako lijepa i zahvalna. Ja sam tocno znala sto hocu, sto ne dolazi u obzir pa sam po tim kriterijima gledala.
PROLJETNE BEBE 2016
1. Ninachh12 - 06.03. - cura
2. Pupa2 - 12.03. - dečko
3. Garavica - 13.03. - cura
4. poisonivy2604 - 13.03. - cura
5. Halila - 14.03. - cura
6. Damjana - 20.03. - cura
7. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
8. LillaRose - 24.03. - cura
9. Bambola - 27.03. - dečko
10. Lola29 - 01.04. - dečko
11. ines_m - 02.04. - cura
12. Mune - 06.04. - cura
13. NMareN - 07.04. - cura
14. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
15. Minniee - 13.04. - dečko
16. kiki_ca - 16.04. - dečko
17. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
18. Mamasita4 - 21.04. - cura
19. ILoveCats - 22.04. - cura
20. Bellagio - 15.05. - cura
21. Piki83 - 17.05. - cura
22. Malamimi - 20.05. - dečko i dečko
23. Starim - 23.05. -
24. Sanjarka88 - 30.05. -
25. MamaAzra - 02.06. -
26. viky96 - ? - dečko
27. mpetrica - ? - dečko
28. Miaa3 - ? - cura
pozdravic mamice i bebice i dobrodosle nove
U prvoj trudnoci sam pocela kupovati polako vec u tvojim tjednima, a sada sam kao u nekoj blokadi...ima vremena, a vrijeme prolazi ko ludo i bas si nekako mislim da ce me opalit i po glavi i po depu zadnji trenutak ako nastavim cekati umjesto da pocnem svaki mjesec neku sitnicu...
Mi smo mislili pod kraj prvog mj u Zg u neki veći šoping centar... Ja bi ranije napravila popis onoga kaj mi treba pa da se ne gubimo. Od onih stvari meni za rodilište pa za bebu, da imamo za prvih mjesec dana :)
Neke stvari ćemo dobiti, pa kad sortiram oću videti kaj nam još treba i kaj nemamo ...
Sortiraj odgovore
Najstariji