Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    05. Siječanj 2016. 10:34

Ja planiram nekoga poslati po grudnjak kad rodim... Imam jedan sto mi je sestra dala, taj ce posluziti za prvu ruku, a onda cu vidjeti na temelju toga koji broj ce mi trebati... Lako mi netko ode kupiti...
    Poisonivy, bas mi je drago da je sve u redu, neka tako i ostane :)

ILoveCats
    05. Siječanj 2016. 15:15

Hej svima :)
    I ja ću roditi proljetnu bebu :) i baš se veselimo

Minniee
    05. Siječanj 2016. 19:31

Cure ja se više ne sjećam jesam vam čestitala novu, ako nisam sve najbolje u novoj i da nam bebači budu divni i porodi mirni i lagani. 
    Ja sam na pregledu u utorak i baš me zanima koliki je sad debeljuco i koliko sam ja kila dobila, mislim da nebi trebala biti na vise od plus 6 kila. Moja kucna vaga redovito laže za cca 2kg u plus pa se veselim onoj kod ginicke.. 
    ILoveCats dobro nam došla, odakle si?! ..raspiši se slobodno 
    Ja sam za ove "minigreeny"stvarčice cula da su slatke,ali da nakon dva,tri pranja sličice odu jer su naštampane pa ako koja ima iskustva neka kaže..

Puse svima***

simal
    05. Siječanj 2016. 21:06

Bok curke evo da se i ja javim. I ja ću roditi proljetnu bebu i jako sam uzbuđena zbog toga i pomalo prestravljena. Ali dobro, sve je to normalno! 
    Želim vam svima puno srećeee!

SIMAL

poisonivy2604
    06. Siječanj 2016. 09:44

Dobro nam došle IloveCats i Simal 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• LillaRose
    06. Siječanj 2016. 10:16

Jutrooo cure !
    iloveCats i Simal dobrodošle, želim vam urednu i školsku trudnoću ! Kad su vam termini i znate li spol bebača?
    Sinoć sam radila uzv abdomena i svi unutarnji organi uključujući i jetru su u najboljem redu. Ma ko će znat zbog čega su se ti enzimi povećali, nekako sam mišljenja da se sve to dogodilo zbog utjecaja hormona trudnoće. Idući tjedan moram u bolnicu na GUK profil, pa ću viditi kakvog će doktori biti mišljenja.
    Ja se osjećam super, odlično spavam, jedino imam problem što nosim malo niže pa imam dojam svaki put kad hodam da ću se popiškiti. Jel koja od vas ima sličan problemčić?
    Uživajte danas u ovom blagdanskom danu 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

mamasita4
    06. Siječanj 2016. 11:14

Pozdrav svima, nove cure dobrodošle!
    Evo mi bili jučer na pregledu i sve super. Sin je opet vidio seku na "televiziji" i dobio slikicu pa je sretan. Sve mjere odgovaraju tjednima, samo kaže da je malo "žgoljava" haha, a kako i neće, i sin mi se rodio s ravno 3 kile...a bilo 3 dana poslije termina....mi neki žgoljavci očito. Ja dobila 5 kila od početka trudnoće, kaže doktorica: daj najedi se više! A ja jedem li ga jedem.....
    Idem na ogtt ovaj tjedan i na ict (Rh) sa 28 tjedana jer sam Rh negativna. I eto....sve super. U ponedjeljak smo naručeni i za 4D pa vam javim.
    Odo nešto pripremat za posao, meni ovaj praznik radni, ne znam kako vama...:-)
    Pusica svima

Ninachh12
    06. Siječanj 2016. 12:08

Nove cure dobrodošle :))
    Minnie-imam jastuk za dojenje i oprala sam ga u veš mašini i normalan je skroz, nije naštampano ništa na njemu, a za ostalo ne znam:/
    Drago mi je da nitko nema nekih velikih problema, pogotvo PoisonIvy baš mi je drago da sve ide po planu, samo neka tako nastavi :))
    Moj muž i ja smo jučer bili na tečaju trudničkom, jel itko od vas već išao? :))

Halila
    06. Siječanj 2016. 12:26

Nove cure, dobrodošle! 
    LillaRose, ja nosim nisko, al zbog toga me zna probadati kad dugo hodam.. obično kad se ona još dodatno spusti pa radi pritisak. S mjehurom uopće nemam problema, čak ni nejdem na wc tako često, osim kad me ona zvekne, onda trčim isti tren. 😊

Ninachh, mi smo išli na tečaj, još u studenome, meni je to bilo super, zanimljivo i korisno. Pogotovo obilazak rodilišta i vježbe disanja. Znam da je i Pupa išla i mislim da Bambola, sve nekako u otprilike isto vrijeme. 
    Koliko to traje kod vas? Mi smo imali 4 dana po 2-3 sata.

ILoveCats
    06. Siječanj 2016. 14:24

Nama je termin 22.4 i za sad je curka :) :) Mi smo na komplikacijama skoro od početka ( zbog mog posla a i imala sam bolove, terapiju ventolin sam koristila kad je magla pa da ne bude slučajno došlo do toga bolje je da sam doma)...
    U petak idemo na 4 D i jako se veselimo tome :)
    Pa ... imam 27 godina, vjenčala sam se nedavno ( radi papira jer to tak ljudi rade a bolje napraviti to nego objašnjavati i natezati se ,ovak je vuk sit i koza cijela makar debela) ...

Ovo mi je prva beba, jako željena i uspjelo nam je odma na moje iznenađenje a muž je znal da bu to odma  ( ha ha ha ) ...

Zanima me sve kaj se tiče beba i poroda , oko brige,njege i bla bla bla... trenutno sam zaljubljena u Next web shop a veća briga mi je " KOJA KOLICA KUPITI" ...

Volim životinje - mačke pogotovo ., i da znam da su "opasne" al ja se više bojim zločestih ljudi...

Radujemo se druženju ( Eva i ja ) i nadamo se da budemo ugodno tipkale:)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.