Ja imam iscjedak pojačani i moram reći ništa bez dnevnih uložaka. A ponekad i bolove u donjem dijelu trbuha, ali puno manje nego na početku (5., 6., 7. tt) i puno kraće!
Jučer sam napravila sve pretrage što sam morala, osim za hormone štitnjače, to se čeka oko mj dana. Sada čekam nalaze samo.
I odlučila sam ipak ići na kombinirani probir, naručena sam 24.04.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poisonivy, ja jos nisam dobila nikakve uputnice za pretrage osim ono standard, krv, urin, rh faktor i jos neke 2 stavke. A sto je kombinirani probir? Mislim otprilike znam sto je to, al sam mislila da salju kasnije nekad... Ja nisam cula da kod nas salju, tj.meni bliske osobe nisu ni pitali koliko sam upucena.
Sto se iscjetka tice, ja sam rekla da ga imam, al ne nosim dnevne jer me to strasno smeta i svrbi pa cesto miienjam gacice...
Damjana, ja ne moram mirovati, ali me tlak i vrucine ubijaju da ne mogu hodat dok je ovako toplo. Inace muz i ja setamo navecer, a sad me vrucina prikuca za krevet... Zato jedva cekam zahladjenje da mogu normalno otvorit prozore, izac u setnju i ne osjecat se klaustrofobicno.
Fiolina, ako ne mozes popiti kavu onda miruj kad ti je tako... Proci ce, valjda :D
Cure vecer!
Pupa i ti si profa! I takodjer kao i ja po zamjenama 😁 ja sam radila vodjenja sa turistima i nije mi bila tolika muka, ali vrucine su me unistile! Ozbiljno, ovo je prestrasno i evo odbrojavam do preksutra kad zovu nevere i pad temperature! Spavam kad god stignem, zadnjih dana bolje jedem, iako to nije ka prije. Saljem pozdrave!
Drage moje i ja imam taj iscjedak nekad bijel, a nekad svijetlo zuckast, ne znam za vas, ali ja otkako sam usla u 7 tjedan dusu izbaci iz sebe koliko povracam ma cak i na vodu stalno jela puno sad nista trudim se bar voce pojesti, i evo vec par dana osjecam nekakvo zatezanje u cijelom stomaku kad probam da se ispravim nekako kao da se u meni crijeva i sve steglo i koza. Inace sam mrsavica sad imam malo stomacica iako mi je prazan stomak odnosno ne mogu jesti pa mi to neobicno :) jos malo i ja idem upoznat svoga podstanara :)
》♡☆♡ svaki novi dan je novi pocetak ♡☆♡《👪
Pupa meni je isto to gin predlozila, kao izbor ako zelim ( za mjesec mi je 30 god, tako da kao jos nije obavezno). Rekla me poslat opet vadit krv i cukar koji je zasad dobar, al je majka imala cukar kad je bila trudna sa mnom, pa ono... Ugl, taj probir je predlozila kao opciju.
Poisonivy, kuzim, da. Totalno su mi se nadimci pobrkali i ne mogu se vise sjetiti koja je vec bila trudna... Ja idem sad u srijedu na pregled pa cu vidjeti sto ce mi reci. Na prvom pregledu je bila zamjena, a sad bi trebala moja dr biti konacno (nakon god dana).... Onaj prvi pregled je bilo cisto da se vidi jel plod ok. Nista posebno nismo pricale...samo upute do sljedeceg pregleda. Moja sestra je po tim nekim novim mjerama u drugoj trudnoci imala poviseni secer, ali to je bilo smijesno, samo su ju mucili da dolazi svaki tjedan u bolnicu. Al sve je ok na kraju ispalo....
Moja povijest bolesti (i blizih mi trudnica) je hvala Bogu poprilicno cista pa se nadam da ce tako i ostati...
Maja58, jel ti ides u ponedjljak? Ja opet zaboravila...
Ja usla u 11.tt i kao dobrodoslica, nocas me prala mucnina zesce, a jutros jedva stigla do wc-a s povracanjem. I onda 3x u sat vremena i evo cijeli dan opet nista. Znaci 5-6 dana bude ok, bude mi malo muka i neka iziritiranost zeluca o kojoj smo pricali i onda obicno za vikend me opere mucnina i povracanje u sat i pol i dalje sve ok. Cudna ta moja beba. Sto se tice stomaka, meni je doslovno preko noci iskocio! Nije to sad ne znam koliko, ali se vidi u tim ljetnim majicicama pogotovo....
Bambola, da, ja profa s nezavidnim radnim vremenom.... Ali, ajde, makar je za stalno pa se sve nadam da ce se negdje napuniti....
Drage zene pozdrav svima. Evo ja sam nova medju vama na forumu. Imam vec curicu od 4 godine i sada sam opet trudna. Nisam jos bila na pregledu jer je jos rano,namjeravam pricekati jos 2 tjedna pa onda ici. eto veselim se jako ovoj trudnoci i druzenju sa vama!
Pozdrav :) evo da i ja podijelim sa vama svoju radost :) Suprug i ja pokusavali smo vec 1 god i 3 mj da dobijemo bebu,ali svaki put se desi razocarenje :( Ovaj mj mi je kasnilo ali sam imala menstrualne bolove i bolne grudi i mislila sam da sam se prehladila da mi zbog toga kasni,ali me nesto povuklo da uradim test i kada sam uradila nisam mogla vjerovati da su se pojavile 2 crte prvo sam pocela da se tresem pa onda plakati,naravno sreci nije bilo kraja :) Za 2 dana idem ginekologu pa se nadam da ce sve biti u redu sa Jedino me muci sto me ponekada zaboli stomak kao da cu da dobijem,sada nezz da li je to normalno ili za zabrinuti se i danas me takodje dva puta zabolio lijevi bubreg i ta bol traje par sekundi i prestane,volila bi da mi se jave sve trudnice koje su ovo prosle :)... Velikii pozdrav
Tanchy
Dobro jutro trudnice .
Sunshine-ri i Tanchy zelim vam dobrodošlicu u nas mali svijet i da vam trudnoće budu uredne i bebice da lijepo napreduju .
Što se tiče iscjetka imam ga i ja,i to dvije vrste, jedan je gusti bijeli od tableta koje koristim a drugi kremasti gusti. Taj drugi je bez mirisa,i ništa me ne svrbi ni ne pecka.CČitala sam dok je prisutan samo iscjedak bez drugih simptoma da je sve ok. Donji dio trbuha me bolio svakodnevno,malo s lijeve strane,pa s desne,više puta na dan,kratka i oštra bol. SAD su se ti bolovi smanjili. Medutim počele su mučnine, nisam još povećala ali mi zna biti vrlo blizu toga. Novost je da su mi grudi i bradavice postale bolne,to me veseli jer kažu dok su napete i bolne daje sve ok s ttrudnoćom. Nadam se da je ovaj put zaista sve ok. Još samo 4 dana do prve prave kontrole, veselim se .
Ja to mogu, ja to hoću....
Sortiraj odgovore
Najstariji