Jutro mame i bebe...
mama102 cestitam. Sada nitko nije ponosniji od tate sigurno. Dva decka.
Miaa3 dobrodosla.
Garavica nasmijala si me...zgaravica-puno kose, a papar kod deckica veliki mis...u to se moja seka uvjerila. Imala je uzasnu zgaravicu i stvarno joj nista nije pomoglo protiv nje, a papar je krcala u svako jelo i to u velikim kolicinama...rodila je deckica sa puuuuno crne i guste kosice i kako je doktor rekao mora mu paziti na misa jer ima nadprosjecno veliki.
Poison zato i jesmo tu, kad te ulovi kriza samo se ti ispucaj. Bolje ovdje nego da pocupas koga ni krivog ni duznog. Sve ce biti u redu, bas zato i jesi u blizini doktora da i ti i bebac budete na sigurnom i da uspijete sto mirnije izgurati do kraja.
Sa kilicama sam bila +2,a sad sam na -2, ne zabrinjavam se puno ako je bebani dobro.
Danas konacno nakon 8 tjedana idem na prvi pregled kod privatnika i jedva cekam vidjeti svoju mrvicu i cuti da je sve super i da dobro napreduje.
PS. Curke evo liste, ako sam sto izostavila javite. viky96, mpetrica, Miaa3 kad vam je termin? Ostale, ako znate spol?
PROLJETNE BEBE 2016
1. Ninachh12 - 06.03. - cura
2. Pupa2 - 12.03. - dečko
3. Garavica - 13.03. - cura
4. poisonivy2604 - 13.03. - cura
5. Halila - 14.03. - cura
6. Damjana - 20.03. - cura
7. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
8. LillaRose - 24.03. - cura
9. Bambola - 27.03. - dečko
10. ines_m - 02.04. - cura
11. Mune - 06.04. - cura
12. NMareN - 07.04. -
13. Suneshine-ri - 11.04. - dečko
14. Minniee - 13.04. - dečko
15. kiki_ca - 16.04. - dečko
16. mama102 - 20.04. - dečko i dečko
17. Mamasita4 - 21.04. - cura
18. Bellagio - 15.05. -
19. Piki83 - 17.05. -
20. Starim - 23.05. -
21. Sanjarka88 - 30.05. -
22. MamaAzra - 02.06. -
23. viky96 - ? - dečko
24. mpetrica - ? - dečko
25. Miaa3 - ? - cura
ROĐENI
1. doris1006 - (08.12.15.-8.12.2015.) - dečko Nikola :(
E da, vidim pišete o virozicama, onaj dan kad me jako bolilo pa je ispalo da su crijeva mi je rekla gin da su baš te trbušne viroze u điru..
Mama čestitke na pisulincima.
Poison samo neka ste vas dvoje dobro.
Ja sam prvi put sad nakon ovog pregleda izašla iz kuće bez straha i hladne glave. Od početka stalno nešto, a sad je napokon sve štimalo..ali jako me umara i kratki izlazak van..
Puse svima!*
evo nas...malo smo naopačke :P
...što se tiče žgaravice mene ubija navečer...imam osjećaj da će mi sve izgorit koliko me zna peć...popijem hladan jogurt pa kao bude malo bolje...
...a u prvoj trudnoći me je isto dosta zezalo i govorili da to znači da će beba imat puno kose i bome je imala...crnu gustu kosicu...
mama10
Hehehhe mama, super je trbuh :) meni je slika dobro okrenuta! Ali, kad sam na kompu, onda je izokrenuta :D
Ja nemam neku veliku zgaravicu, ali zna se pojaviti tu i tamo!
Vidjet cemo hocu ja roditi malog celavca :)
Poison, samo se ti ispusi kada trebas, sto kaze Piki, bolje tu nego negdje dalje 😀 naravno da imas losih i tezih dana, pogotovo kad si u bolnici.... Sve ce to biti super!
Ja se bavim kolacicima i uzivam :)
Večer cure, mi smo obavili ovaj tjedan tečaj,bilo je vrlo poučno i zanimljivo. Kaže babica da pratnja uvelike pomogne trudnici i baš sam sretna da će suprug biti snama. Bojim se malo ali budemo nekak .
Mama bravo za tvoje momke,super. Samo neka rastu i napreduju lijepo.
Piki i mi ti imamo curu .
Pupa dok budeš gotova s kolačima ja bi slikice kolica ako budeš mogla poslati.
Što se tiče žgaraviceimala ssam je svega možda dva puta i to na početku nakon slatkog. Ako znate od čega vam se javi možda bi bilo dobro da izbjegavate tu vrstu hrane
U pon idemo na 4d i jedva jedva cekamo .
Ugodan vikend svima cure
Ja to mogu, ja to hoću....
Pupa u kolacima, a ja radila tortu muzicu za rockas 😀
mama super za deckice, sad ce tvoja cura imati braceke..
poison drzi se, mozda za blagdane i budes doma..drzim fige!
Sto se tice zgaravice, ja sam je u prvoj trudnoci imala, pogotovo pred kraj, i na kraju rodila malog celavca 😄
sada mi se javlja ponekad, a osjecaj je vrlo neugodan..unace od jucer popodne mi beba bas mirna i vec sam pocela brinuti, ali evo zadnjih sat vremena se bas javlja..odmah sam happy 😍
Vecer curke...
Pa da se konacno pohvalim...bila sam na 4d privatno i bebana nam je odlicno, napreduje, zivahna i velika i prezadovoljna sam. Doktor nam je sve lijepo obijasnio i pokazao da je curica. Trenutno sam u sedmom nebu.
I ja sam danas osjetila sve čari žgaravice. Ovo je ajme! Izgori mi sve od 6 popodne. Ručala sam sto i obično, ništa drugačije. Pila sam mineralnu, sad cu bademe. Oni su mi super, jer ne dižu šećer, a hranjivi su.
Došla sam doma danas, nova hospitalizacija za 2 tjedna. Beba je veća za tjedan dana od onoga sto bi trebalo biti. Za jednu Dr je velika, za drugu ok, jer sam ipak ja dijabetičarka.
Moj Dr. kaže da moju trudnoću sad vodi tim, da nije on sam. Da ne može on uvijek biti tu kad mene hospitaliziraju. Donekle je u pravu, al opet ako ga ne bude kad me idući put hospitaliziraju, definitivno se vraćam kod njega na ambulantu! Jer ovako mi već treći doktor radi uzv i svaki ima svoju priču. A i ja svaki put moram sve pričati od početka trudnoće.
Uglavnom teški su blagdani ispred mene, moram se paziti, a ne znam kako to izvesti. Planirala sam napravit neke kolače, al mislim da odustajem od toga. Znam da neću izdržat da ih ne jedem, a onako kad nema u kuci, neću imati sta uzeti. 😕
PROLJETNE BEBE 2016
1. Ninachh12 - 06.03. - cura
2. Pupa2 - 12.03. - dečko
3. Garavica - 13.03. - cura
4. poisonivy2604 - 13.03. - cura
5. Halila - 14.03. - cura
6. Damjana - 20.03. - cura
7. Knjiznicarka - 22.03. - dečko
8. LillaRose - 24.03. - cura
9. Bambola - 27.03. - dečko
10. ines_m - 02.04. - cura
11. Mune - 06.04. - cura