Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mune
    18. Prosinac 2015. 22:14

Ajmee Piki super za bebicu, bas mi je drago da je sve super :)
    Damjana znam da je tesko izdrzati uz svu tu hranu, budi jaka💪❤

• viky96
    18. Prosinac 2015. 22:27

Poslije vjencanja idemo doma na ručak,tako mi nekako najbolje jer se kasnije mogu "izvalit" na krevet
    I sto se tice tog iscjetka i dalje je tu,,spomenut cu ga kad budem isla u utorak na pregled. 

Trenutno sam slomljena od prehlade..uhvatilo me preko noći,,ali doslovno...nos mi je zacepljen,ali curi,usta se suše,,grlo peče neznam više šta napraviti 

Pupa2
    19. Prosinac 2015. 08:24

Jutro cure..
    NMareN, poslala sam ti zahtjev ovdje za prijateljstvom da ti mogu u poruku šibnuti slike!
    Ovog puta sam ipak zaboravila :D :D
    Piki, super za bebu!
    Mune, jel neka fina torta? Meni je uskoro rođendan pa razmišljam što ću praviti....
    Viky, sad ti je to razdoblje prehlada i svega.. Puno odmaranja, spavanja, čaja i vitamina :) Nema druge...

• ines_m
    19. Prosinac 2015. 09:00

Jutreko svima!
    Evo i mene malo, nikako da stignem pisati ovih dana, ali citam vas svakodnevno 
    I ja sam sva u kolacima, vec sam nesto pravila za Bozic, a danas dvije torte pravim jer sutra imaju rockase sestra i suprug.
    Mene također zna zgaravica napasti u vecernjim satima, ako mogu, trpim,ako je bas jaka, popijem zlicicu sode s vodom. Nakon sto par puta podrignem, kao da nisam ni imala zgaravicu.

Cure koje ste u bolnici, na mirovanju itd. saljem puno pozitivnih vibrica i pusa! suosjecam se s vama jer i ja mirujem!
    saljem svima poljubac!

• LillaRose
    19. Prosinac 2015. 11:33

Pozdrav cure drage, vidim da ste sve u kolačima i pripremama, ja neću praviti ništa da se ne dovedem u iskušenje..Ionako smo za Božić, a i ove druge blagdane kod mojih, njegovih i okolo. 
    Nastojim mirovati što više mogu i papam zdravo..Puno voća, povrća , žitarica i lagano kuhano meso ili riba, salate, posni sir, ponekad koje jaje utvrdo,..U napadima gladi grickam bademe, orahe i sl ili popijem probiotik.
    Nije uvik lako, ali kad se mora mora se, a ja sam veliki ljubitelj ugljikohidrata i fali mi slatko i to baš neki fini kremasti kolač ili pizza s ljutim feferonima..Za sad o tome sanjam, hahahhha 
    Samo da mi stignu nalazi i da vidim na čemu sam. Neizvjesnost ubija. 
    Cure koje mirujete čuvajte se, šaljem vam puno puno pozitivnih vibrica i poljubaca !!!
    Piki čestitke na curici ! Mislim da curice prednjače u ovim našim Proljetnim bebicama
    Mama čestitke na dva dečka, bravo za tatu, sigurno se hvali na sva usta, a bome ima i zašto 
    Pusa !!!! 

https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png

mama102
    19. Prosinac 2015. 15:30

tata je oduševljen iako je i on bio za verziju cura i dečko...kuma je zjb da ak sad od dvoje djece ne bude ni jedan dečko onda nije nikakav majstor, kad ono dva...hehe...sad bi i kuma, al kaže muž da nema više narudžbi...malo se šalimo...ma nek su oni nama živi i zdravi...to je najbitnije...iako se lijepo poklopilo, imamo curu i sad dva dečka...svi su navijali da budu dečko i cura, a dobili dva dečka...sve haljinice, cipelice moje curke budemo čuvali za tete...možda one budu imale curke jednog dana pa će dobro doć... 

...divim vam se žene koje imate snage i volje peć kolače i torte...ja naručim i mirna sam...neda mi se uopće prtljat s tim po kući i onda još ne ispadne kak treba...a koliko para dam za materijal, radje odem kupim i mirna sam a kuhinja čista :)) znam da je bolje kad se doma složi i fino mi je za popapat, al za radit nikad nisam bila...bolje mi idu slane verzije...meseko, francuska i sl. a to volim i pojest, pa valjda i zato mi se to radi...kolači ako ima ok, ako nema može i keksi :))

mama10

• Goga32
    19. Prosinac 2015. 16:30

https://www.facebook.com/bebeNova.hr/photos/a.469736363045318.107573.469724623046492/1105995976086017/?type=3&theater Evo cure akokome treba ;)

NMareN
    20. Prosinac 2015. 20:46

Cure kod nas je uzbudenje na vrhuncu,sutra smo na 4d, javim vam navečer dojmove naše  
    Zelim vam ugodan početak novog tjedna svima, najviše curama koje moraju mirovati .

Ja to mogu, ja to hoću....

poisonivy2604
    21. Prosinac 2015. 08:31

Jutro trbušaste :)
    Kako ste danas? Kod nas konačno malo sunca poslije sve one silne magle.
    Danas imam pregled, ultrazvuk i krvne pretrage, a onda bi me sutra pustili doma kažu. :) Naravno, ako ih pregled ne uvjeri u suprotno. Nadam se da neće jer se ja skroz OK osjećam. 
    Puse svima 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.