Ajmee Piki super za bebicu, bas mi je drago da je sve super :)
Damjana znam da je tesko izdrzati uz svu tu hranu, budi jaka💪❤
Poslije vjencanja idemo doma na ručak,tako mi nekako najbolje jer se kasnije mogu "izvalit" na krevet
I sto se tice tog iscjetka i dalje je tu,,spomenut cu ga kad budem isla u utorak na pregled.
Trenutno sam slomljena od prehlade..uhvatilo me preko noći,,ali doslovno...nos mi je zacepljen,ali curi,usta se suše,,grlo peče neznam više šta napraviti
Jutro cure..
NMareN, poslala sam ti zahtjev ovdje za prijateljstvom da ti mogu u poruku šibnuti slike!
Ovog puta sam ipak zaboravila :D :D
Piki, super za bebu!
Mune, jel neka fina torta? Meni je uskoro rođendan pa razmišljam što ću praviti....
Viky, sad ti je to razdoblje prehlada i svega.. Puno odmaranja, spavanja, čaja i vitamina :) Nema druge...
Jutreko svima!
Evo i mene malo, nikako da stignem pisati ovih dana, ali citam vas svakodnevno
I ja sam sva u kolacima, vec sam nesto pravila za Bozic, a danas dvije torte pravim jer sutra imaju rockase sestra i suprug.
Mene također zna zgaravica napasti u vecernjim satima, ako mogu, trpim,ako je bas jaka, popijem zlicicu sode s vodom. Nakon sto par puta podrignem, kao da nisam ni imala zgaravicu.
Cure koje ste u bolnici, na mirovanju itd. saljem puno pozitivnih vibrica i pusa! suosjecam se s vama jer i ja mirujem!
saljem svima poljubac!
Pozdrav cure drage, vidim da ste sve u kolačima i pripremama, ja neću praviti ništa da se ne dovedem u iskušenje..Ionako smo za Božić, a i ove druge blagdane kod mojih, njegovih i okolo.
Nastojim mirovati što više mogu i papam zdravo..Puno voća, povrća , žitarica i lagano kuhano meso ili riba, salate, posni sir, ponekad koje jaje utvrdo,..U napadima gladi grickam bademe, orahe i sl ili popijem probiotik.
Nije uvik lako, ali kad se mora mora se, a ja sam veliki ljubitelj ugljikohidrata i fali mi slatko i to baš neki fini kremasti kolač ili pizza s ljutim feferonima..Za sad o tome sanjam, hahahhha
Samo da mi stignu nalazi i da vidim na čemu sam. Neizvjesnost ubija.
Cure koje mirujete čuvajte se, šaljem vam puno puno pozitivnih vibrica i poljubaca !!!
Piki čestitke na curici ! Mislim da curice prednjače u ovim našim Proljetnim bebicama
Mama čestitke na dva dečka, bravo za tatu, sigurno se hvali na sva usta, a bome ima i zašto
Pusa !!!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
tata je oduševljen iako je i on bio za verziju cura i dečko...kuma je zjb da ak sad od dvoje djece ne bude ni jedan dečko onda nije nikakav majstor, kad ono dva...hehe...sad bi i kuma, al kaže muž da nema više narudžbi...malo se šalimo...ma nek su oni nama živi i zdravi...to je najbitnije...iako se lijepo poklopilo, imamo curu i sad dva dečka...svi su navijali da budu dečko i cura, a dobili dva dečka...sve haljinice, cipelice moje curke budemo čuvali za tete...možda one budu imale curke jednog dana pa će dobro doć...
...divim vam se žene koje imate snage i volje peć kolače i torte...ja naručim i mirna sam...neda mi se uopće prtljat s tim po kući i onda još ne ispadne kak treba...a koliko para dam za materijal, radje odem kupim i mirna sam a kuhinja čista :)) znam da je bolje kad se doma složi i fino mi je za popapat, al za radit nikad nisam bila...bolje mi idu slane verzije...meseko, francuska i sl. a to volim i pojest, pa valjda i zato mi se to radi...kolači ako ima ok, ako nema može i keksi :))
mama10
https://www.facebook.com/bebeNova.hr/photos/a.469736363045318.107573.469724623046492/1105995976086017/?type=3&theater Evo cure akokome treba ;)
Cure kod nas je uzbudenje na vrhuncu,sutra smo na 4d, javim vam navečer dojmove naše
Zelim vam ugodan početak novog tjedna svima, najviše curama koje moraju mirovati .
Ja to mogu, ja to hoću....
Jutro trbušaste :)
Kako ste danas? Kod nas konačno malo sunca poslije sve one silne magle.
Danas imam pregled, ultrazvuk i krvne pretrage, a onda bi me sutra pustili doma kažu. :) Naravno, ako ih pregled ne uvjeri u suprotno. Nadam se da neće jer se ja skroz OK osjećam.
Puse svima
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Sortiraj odgovore
Najstariji