Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    poisonivy2604
    17. Prosinac 2015. 19:32

Ma nije problem u tome sto moram biti ovdje, znam zašto to radim, ne mogu zamisliti svoju curicu malu i bespomocnu, ako se ne daj Bože dosta ranije rodi, kako lezi u inkubatoru spojena na cjevčice i aparate i puna iglica kako se bori, a ja joj ne mogu pomoci, to bi mi bilo 1000000 puta teze gledati nego ovdje ležati još 2 mjeseca.
    Ali ti doktori me nekada bas naljute, nitko ti nista konkretno neće reci, svaki prica svoje. 
    A opet, ja tu nista ne mogu. Bezveze se zivciram. :-\
    Važno da je moja cura dobro, ostalo ce već nekako proći. :-)

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Bellagio
    17. Prosinac 2015. 21:03

Poison - doktori se nikad neće istrčavati sa svojim dijagnozama o bebama, a za neke je i puno bolje da muče. Budi nam hrabra za bebu i sebe; ti to možeš! 
    Nisam uspjela sve dobro pročitati. Imam trenutno viroznu curicu s visokom temperaturom kojoj se teško primiriti pa sam cijela u tome.
    Za kilažu - naučila sam od moje gine da nije toliko problem u broju kila koliko u mjesečnom porastu. Ne bi sebi trebale dopuštati više od 2, max 3 po mjesecu, a 1 kg je idealno. 
    Pitla sam je i za iscjedak - normalan je jogurtasti iscjedak tijekom cijele trudnoće, on je u funkciji zaštite vašeg grlića. I preporučila mi je baby sapun za higijenu i popljuvala sve kupkice pa i pH prilagođene...
    A za NG smo vjerojatno doma. Logistika nam otkazala, a šmrc, šmrc imali smo velike planove za Graz-Beč turu kod prijatelja. Prvu trudnoću me muž natjerao da ugostimo par parova kod nas, a mislim da ni sad nije daleko...Najgore mi je šta nam je većina prijatelja pušaća pa umrem od smrada (iako sam sama pušač bila prije trudnoće).

Halila
    17. Prosinac 2015. 21:27

Bellagio, tako je i meni. Odvratno mi smrde cigarete i smeta dim, a isto sam bila pušač. 
    Poison, najbolje nikom ne vjerovati kad kažu da ćeš kući pa te možda iznenade 

Da se požalim, zadnjih tjedan dana me stalno žgaravica muči, što god pojela evo je. Vi nemate s tim problema?

Bellagio
    17. Prosinac 2015. 21:58

Meni je veći problem ako ne jedem sa žgaravicom. Moram biti točna i jesti svaka dva sata pa bude ok. Al kljuknem gastal, ako baš ne mogu spavati.

Pupa2
    17. Prosinac 2015. 22:19

Mama, ma kuzim te totalno, i meni bi to bilo puno, a jos nemam ni dijete...i jos dvoje na putu! Kad se zelis umiriti, odi kod tog ginekologa, taman ce ti nekako u medjuvremenu i tvoj ginekolog napraviti uzv...
    Poison, mene isto to zivcira sto svaki put kad sam bila u bolnici (nevezano za trudnocu) nitko ti nista ne govori i prakticki ovisi o doktoru koji je u smjeni hoce li te pustiti ili jos ostajes.... Ja uvijek gledam "negativnije" .. Ne znam kak da se izrazim, ali konkretno u takvim situacijama ne ocekujem puno i ne nadam se pa da se ne razocaram! 
    Al naravno da se uvijek svi nadamo! Ima jos par dana do kraja tjedna, svasta se moze izmijeniti (na pozitivno :))
    Bellagio, zao mi je zbog curice! Moji necaci su isti bili bolesni, stariji je imao bas visoku temperaturu. Kazu da vlada to nesto! A sad su pokupili seka i sogi! Tako da, vitaminiziraj se :)
    Sto se tih glupih kila tice, malo mi zvuci "nestvarno" ta kila po mjesecu jer bi onda prirast bio premali u odnosu na ono sto smatraju optimalnim!! Ali, da,,u pravu si sto se tice toga da je vise zabrinjavajuci taj prirast mjesecni.,.
    Ja sam do sada imala prirast oko 2 kg. Nekad manje, nekad tocno 2. A sad izmedju zadnja 2 pregleda je razmak bio mjesec i pol i prirast od 3,5 kg.
    Ali, ponavljam, to je sestra komentirala, a doktorici je to sve ok!
    Sto se pusenja tice, ja nisam nikad bila pusac, ali svi u drustvu uvijek puse i nikad mi to nije smetalo, ali sada u trudnoci mi smrrrrrdi uzaaaasno! 
    Halila, ja imala zgaravicu na pocetku trudnoce, sad mi bude na odredenu hranu! Neku vecer mi je smetala pa sam popila malo mlijeka i malo sode u vodi... Znam da se soda ne smije puno u trudnoci, ali ovo sam prvi puta koristila pa eto... U svakom slucaju mi je pomoglo!! Ali smijemo i gastal samo sam lijena otic kupit za nedajboze!

poisonivy2604
    18. Prosinac 2015. 08:11

Jutro. 
    Jučer sam pisala u momentu krize hahaha, danas sam opet smirena. :-)
    Žgaravica mene ubija već nekoliko tjedana...obavezno moram malo mineralne popit navečer ili nema spavanja. Po danu isto zna biti, ali manje.
    Puse svima 

2016. 👩🏼
    2019. 👩🏼
    2023. 🧒🏻
    27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙

Ninachh12
    18. Prosinac 2015. 09:11

Cure moje ja nemam žgaravicu no navodno je najsigurnija i najučinkovitija soda bikarbona u trudnoći. Probajte :)

Pupa2
    18. Prosinac 2015. 09:38

Ja sam uzela zlicu sode u casi vode i stvarno mi je pomoglo neki dan, ali mislim da je netko ovdje uletio i napisao nesto za sodu, da se ne smije bas cesto u trudnoci, ali se vise ne sjecam!

Bambola
    18. Prosinac 2015. 10:00

Mrkve ljudi! Zakon za zgaravicu! Ja sam postala ko zeko i super mi je smiri!

Garavica
    18. Prosinac 2015. 10:24

Mia dobrodosla.
    Lila nadam se da ce otkrit sto je najgore je tako dok se ne otkrije.
    Mama102 cestitke na duble man snazi💪😁💗 neka bude sve ok.
    NMare moja curka ima preko kile.kak bi ja rekla za Bozic ce dobit jos jednu😂
    Kako bi bake rekle vi sta imate zgaravicu bice kose na bebi,po tom je moja ćelava.narast ce.sretno na pregledima i uzivajte za vikend.

Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
    (^_^)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.