Viky, moj iscjedak zna bit nekad vodenkastiji! Ne mora te to nista zabrinjavati. Zabrinjavajuce bi bilo da je npr zelenkast! Mislim, upucivalo bi na neku bakteriju... Ali mislim da je ovo ok! Jel se pripremas za vjencanje? Jel ti dosao dragi?
Da Nina to je jedino navea da odma reagiramo ako prepoznamo simptome zato sam i pitala. Hvala jos jednom!
Pupa nije jos dosao..trebao bi u subotu navecer...ja trazim haljine po netu,,frizuru ce mi sestra napraviti jer je frizerka(a i zna kako hocu hehe)
Ma sve sam skoro organizirala
Jos mi je ostala hrana...ja sam za čobanac,moj šogi kaze da bi trebali i pečenku ...pa sad nezz sta bi hehe
Viky, idete onda negdje na veceru nakon vjencanja? Hoce vas biti puno?
To su slatke pripreme :) kad si ono rekla da vam je vjencanje?
I moj bebac je presao kilu :D
Damjana-a pa možeš malo griješiti, ipak su blagdanii :)
Viki96-Iscjedak sam imala i ja, vodenasto bijeli, i obilan. Navodno lagana upala rodnice. Doktor pripsao dvije kutije vaginaleta i onda na zadnjem pregledu još 2 kutije, da se skroz sve očisti..potrošila sam jednu i evo sad ga gotovo i nema. Spomeni ginekologu obavezno :)
Jooj ja bi se opett udavala..tako je bilo lijepo. Uživaj u tom danu onako maksimalno :D:D:D
Cure drage, evo me konačno s vama
Bila sam u bolnici, napravila guk profil, šećer je bio pod kontrolom jer jedem samo dijetno. Znači, voće, povrće, žitarice, integralni kruh, rižu ili tjesteninu, uglavnom sve lagano i lešo.
U bolnici su mi vadili krv i ustanovili da su mi jetreni enzimi dosta uvećani i sad hodam po pretrgama da vidimo zašto se to dogodilo, jeli u pitanju neki virus ili je to posljedica trudnoće i hormona. Ne znam što bi mislila. Jako sam se uplašila.
U bolnici su me pregledali vaginalno, sve je u redu, potpuno sam zatvorena. Ultrazvukom su gledali bebicu i bebica je dobro, živahna je, okrenuta glavicom, ima 900 grama i sve mjere odgovaraju tjednima.
Imam i tešku anemiju, bez obzira što pijem heferol i elevit, pa su mi savjetovali ukinuti elevit i piti 2 heferola s vitaminom C.
Šta da vam kažem, umorna sam,iscrpljena, iako ne osjećam nikakve bolove uplašena sam što se dogodilo s jetrom.
Srećom mi se jetrena dijeta uvelike poklapa s šećernom. Ovih blagdana definitivno se neću najesti hahhaha. Moram dosta mirovati.
U bolnici su mi uzeli i mokraću za urinokulturu pa ću nazvat sutra da vidim jel nalaz gotov. Iscjedak imam stalno, nekad obilniji, nekad manje..
Puno puno pozdrava svima vama i vašim bebicama
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Ajme Lila, bome si se nahodala! Znam da je moja prijateljica s jetrom imala problema u trudnoci, ali njoj je sve izbijalo na kozu, kao uzrocnik je jetra... Ne znam sto se s tim na kraju dogodilo!
Samo se ti pazi, bit ce jos blagdana u zivotu :) super za bebuuuuu! Velika beba i kod tebe :)
Ajme ti enzimi. Meni brat mjesecima ima povremeno urtikariju i uvecane enzime. Od pustih pretraga i doktora zadnje je da je prebolio mono, a da nije ni znao. Uglavnom, nista mu nisu nasli, al mu pomaze dijeta bez glutena i sve leso. Al je problem ga najest. Najbolje ces to sama prehranom rijesit, bitno da je beba dobro.
...evo i mene...obavila uzv danas...i objavljujem da nam stižu dva dečkića, tako da slobodno upišete na tablicu... :)) baš mi je doktor sve lijepo objasnio i ja sam pre zadovoljna...je da je 250 kn, al vrijedi...e sad čekamo prvi mj pregled i uzv u bolnici...rekla sam doktoru da se vidimo još koji put za uzv, ak ovi u bolnici budu zjb s tim...inače taj doktor mi je vodio prvu trudnoću i bila sam zadovoljna, al kako je recesija i imamo puno izdataka sad idem socijalnom...sve je uredu s trudnoćom od početka pa ajd...privatno uvijek mogu otić i ako će trebat znam di ću ić...i da zajedno imaju kilu :)
ninacch12 imam već kćer, sad je 3 godi i 3 mjeseca...
mama10
poisonivy znam da ti je već dosta bolnice, al bolje da si tamo nego da nešto pođe po zlu...tamo bar miruješ, a poznavajući nas žene doma bi sigurno došla u napast da nešto radit...vjerujem da ćeš za Božić i novu bit doma sa svojima...
Miaa dobro nam došla... :)
Bambola što se tiče oticanja,,,ja sam ti u prvoj trudnoći bila puna vode...dobila sam sveukupno 26 kg...inače nosim broj 38 39, a za bolnicu sam kupila 42 tenisice muške jer mi noga u ništa nije stala a bilo je kišno i hladno...do tad sam nosila samo japanke jer je bilo ljeto pa sam mogla...prsti su mi ujutro znali bit toliko naotečeni da ih nisam mogla savinut...a noge da ne pričam...i nitko mi nije ništ rekao jer je kao to normalno :/ ...samo smanjit unos soli...iz bolnice izašla 14 kg lakša kad je sva ta voda nestala i beba, plodna voda i sve to...
mama10
Sortiraj odgovore
Najstariji