Lola dobrodosla! Ti i ja smo tu negdje, meni je termin 2.4. :)
Ja sam na zadnjem pregledu bila na +9kg. Halila super da ti dr.nista ne prigovara zbog kilaze, meni svaki put skoro, ali ja sam i prije trudnoce imala viska kg. Btw super izgledas na slici! ;)
Knjiznicarka drzimo fige da bude sve ok i da mozes doma za blagdane ;)
Ovako da vam javim, vaginalni pregled super, šav drži, sve 5, kažu doma strogo mirovat i kontrola za 2 tj. Prvo još na ultrazvuk, curica raste dobro, ima 1200 g, ali opseg trbuscica manji za tjedan dana, nije tako strasno kažu, i onda na kraju primjete malo manje plodne vode, opet nista strasno. I sada budući da su mi to radile 2 različite doktorice kaže ova s uzv-a, da ce vidjet s ovom drugom sto ce. Sve mi to smrdi na ostanak u bolnici.
Btw. ne znam koliko sam kila dobila, ali danas su i sestra i doktorica komentirale da mi trbuh izgleda kao da sam trudna vise od 28 tj
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison držim fige da se dogovore i da zaključe da te puštaju doma , pa ipak su blagdani, a ti ćeš im obećati da ćeš kući strogo mirovati i imati svu njegu.
Najmrže mi je što u bolnici svaku pretragu radi drugi liječnik pa dok se oni usuglase, a svatko ima neko svoje mišljenje..
Lola draga, dobrodošla i lijepo se družila s nama, želim ti urednu i školsku trudnoću !
Knjižničarka shvaćam tvoju brigu u potpunosti i iskreno se nadam da kod tebe neće biti dijabetes. Ja se držim dijete jer moram ( plus još i jetrena dijeta, pisala sam o svojim problemima pa da se ne ponavljam) . A tako mi dođe za pojest neki sočni kolač, pogotovo u ovim poslijepodnevnim satima..
Danas mi je stigao nalaz za aids i hepatitis B i C, sve je negativno, te nalazi ukupnog i konjugiranog bilirubina, isto uredno.
Jutros sam ponovo vadila krv , KKS i jetrene probe, i prosjek šećera. Sutra će nalaz biti gotov pa da vidimo ima li kakvih promjena. I još nalaza čekam u srijedu .
Puno puno pusa svim okruglicama !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Ines nesto ti od hrane mozda nije sjelo..ja sam imala jednu epizodu sa proljevom i grcevima u crijevima al samo taj dan i tjt.
Piki meni x puta dode da si uzv kupim s novcima koje nemam.kak bi rekli ne zanimaju me pare a ocito ni ja njih hahaha
Lola dobrodosla neka te s nama tu.
Super je da da se druzimo
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
Lola dobrodosla! I s terminom i sa kilama smo tu negdje..jedino ja cekam curicu :)
Knjiznicarka i LillaRose drzite se..vjerujem da vam je tesko..ja inace obozavam slatko pa ne znam kako bi izdrzala..
Poisonivy i meni curica malo kasni, tjedan ili dva, zato me dok sada narucio vec za dva tjedna, umjesto za cetiri..nadam se da ce nase cure to sve nadoknaditi i da ce tebe pustiti malo doma :)
Blagdani su nam sve blize, veselim se, ovaj ugođaj i jos nase bebice, ma predivna kombinacija :)
I NEda mi fon napisat do kraja joooj..
Super da se druzimo tu i razmjenjujemo price i vec je lakse cim napises sta te muci makar bila obicna glavobolja.
Poison drzimo fige a curka je fino napredovala.
Halila bas ste slatke skroz juuj.
Lola pitala za kile mislim da sam povela sa 15+ hahaa doktor nis ne veli..imala sam 54 kad sam bila na prvom pregledu a juce kod mame vaga veli 69.majka kaze jooj kak cete vas dvije do kraja.reko lagano ko i do sada.evo curka nesto lijena danas.malo se promigolji i to je to.
Curke koje ste mame jel se koja sijeva jesu rebra vas bolila na pritisak?ne lupa me pod rebra nije trbuh jos dosao do tu ali je jako blizu i na pritisak ili onak kad se izravnam skroz na sjedecki bole.pri disanju ne.promatram promjene u nadi da ce me koja zaobici hahahaa.
P.s.lila super za nalaze sve je to jako bitno.meni je zadnji nalaz od testova senzibilizacije bio super.a cure bitno da sve sa bebama bude ok a mi cemo se oporavit.normalno ne prek noci ali da je jedno bolnije iskustvo je ali opet napomena sve smo individue i dosta toga lezi u samoj glavi kak bi se reklo.
Sretnom me čini svaki otkucaj srca tvoga :)
(^_^)
pozdrav, imam jedan kratkiiiii upit za sve buduće mame :)
studentica sam na akademiji dramske umjetnosti u zagrebu, 3.godina snimanja te trebam snimiti kratki dokumentarni fim (trajanje od 10-15min).. pošto nisam mama, i cijeli mi je taj svijet stran, malo sam probala čitati o razlikama porođaja u bolnici, te prirodnog porođaja.
zanima me ima li koja buduća mama koja se odlučila na prirodni porođaj kod kuće (da je termin u idućih mjesec i pol dana), koja bi pristala na snimanje tog događaja? ako da, molim vas da mi se javite na mail: sarabmoritz@gmail.com
ako sam ovo postala na krivi thread na forumu, moje isprike, slobodno me preusmjerite.. :)
hvala puno unaprijed!
Garavica, prešišala sam te za 3 kg. Nije da se hvalim, al ono... Nego, mene je jučer boljelo kod rebra al je prošlo nakon kojih 10-15 minuta. Danas sam čitala nešto vezano uz trudnoću na nekoj stranici i naišla da piše baš nešt za tu bol oko rebara, al da me ubiješ ne sjećam se što sam pročitala. Kako su to ono cure nazvale, trudnitis glupitis.. Ali znam da sam odahnula jer kao, to je normalno.
Ako naiđem opet na taj članak, javim ti.
Btw. cure koje imate preglede ovaj tjedan, sretno!!!
Jutro cure, mi jučer bili na 4d, odusevljeni smo našom malom mrvom. Nije nam se baš htijela pokazati u punom sjaju ali ono najbitnije beba jesuper i sve je ok. Teski smo 650g i po 4. put potvrdeno da imamo malu gosopodicnu,tako da je to sad već valjda i sigurno
.
Ugodan dan svima cure i ako koja ima danas preglede sretno od nas dvije.
Ja to mogu, ja to hoću....
Dobro jutro stare cure i nove cure dobrodosle :) vec sam zaboravila sta sam procitala! Knjiznicarka, nadam se da svi ti nalazi budu ok i da mozes letjeti doma :)
Halila, mene bude na tren onak ne strah nego vise ne vjerujem da ce se to sve dogadati meni :D sto se kilaze tice, dosta si dobila, ali ako dr nista ne kaze-super! Moja zapravo nista ne komentira...
Lola, ja sam od prosle kontrole do ove zadnje dobila 3,5kg u 6 tjedana, sestra me samo pogledala i onak veliki upitnik iznad glave, a dr nista. Al kolko sam citala/cula tad je bilo razdoblje ubrzanog rasta i stvarno mi se jelo stalno. Saad je ok!
Poison, nadam se da ces ici kuci, ali vise od svega nadam se da je sve ok s tim sto su zapazili na uzv!
NMareN, super za uzv :)
Ja sam u kolacicima i pripremama, jos hrpa gluposti oko posla pa rijetko svratim na forum!
E i svi pricate o tom seceru, o ogtt-u, ja to nisam radila i kolikO vidim, dala mi je uputnicu za krvnu sliku i urin. Cudno!
Sortiraj odgovore
Najstariji