Jutrooo kuglice okruglice! :)
Poison, drzim fige da budu nalazi ok i da ides doma za blagdane :*
Moram se "pohvaliti" da sam sinoc povracala :/ bas kad sam mislila da je ta faza mucnina i povracanja zavrsila, evo ga opet!! Imala sam i tako snazne grceve da sam se vec uplasila da cu morati na hitnu. Sjetila sam se da su ovdje neke od vas pisale da ste imale slicne probleme pa se ustanovilo da je probava u pitanju. Tako sam i ja, u noci me probudilo, da prostite, pokakila se posteno i kao da nije nista ni bilo.
Jutric mamice..
Poison ma ja vjerujem da je sve odlicno i da ces ici kuci, drzim palceve sa ines_m.
Ines nisi sama, ja jucer provela dan sa uzasnom glavoboljom i grcevima u busici koje sam rjesila kao i ti u uredskoj fotelji (wc). Samo nisam srecom povracala. Nadam se da si danas bolje.
Mi bili u vikend potrazi za kolicima i naisli smo na super popuste pred blagdane. Uspjeli naci jedna prekrasna sportski plavo crna. Mislim da je netko objavio slikicu takvih i danas idemo po njih.
Piki, ma danas sve 5 kao da nista nij ni bilo ;) Super za kolica! Mi imamo CAM-ova, boja bordo crvena.
Bas je lijepo sto imamo jedni druge ovdje gdje se mozemo izjadati, pohvaliti, razmijeniti kojekakva iskustva, a svi se razumijemo
Da nema ovoga foruma, ove grupe, naposljetku vas ovdje, ja bi svako malo na hitnu :P
Ovako procitam ovdje razna iskustva pa vidim da se bas ne mora za svaku sitnicu juriti tamo.
Ahahaha ja ni neznam te marke kolica meni samo upadne u oko oblik i boja...Ma za to kratko koristenje biti ce odlicna a i sa 5400 pala cijena na 3200 sto je super.
A to ti je ines kad smo sad sve na iglama i jedva cekamo upoznati nase mrvice pa bi na hitnu i izmislile razlog samo da vidimo na minut ak nis drugo. Da mogu nabavila bih vlastiti ultrazvuk.
A to sto kazes super ovaj forumic ma p
Pozz evo i mene među proljetnim bebama. Mi čekamo dečka termin je oko 1.4. Za sada je sve ok, sutra imam pregled. Početak trudnoće je bio prilično težak (bar meni) svakodnevne mučnine i povraćanja sve do 5.mj trudnoće. Sada konačno mogu jesti pa sam i nadoknadila kile, bas me zanima šta će mi dr sutra reci kad čuje da sam u mj dana dobila 3kg.. Sad sam na +7 kg.
Kako vi stojite s kg? Ne znam jeste već pisale o ovome na temi...
Pozz :)
Poison, nadam se da će sve bit ok pa da idete napokon kući!
Lola, dobro nam došla!
Danas sam se baš čula s frendicom, rodila prošli tjedan, veli da je porod bio grozan pa me baš to nekako uznemirilo. Znam da ima svakakvih priča i lijepih i groznih i kako je svaka trudnoća drugačija, tako i svaki porod, al nekad me baš uplaši kad čujem tako nešto. Iako mi nije htjela ništa konkretno pričati da me ne izdeprimira. Vas ne lovi panika nikad? Mene rijetko, al evo danas me baš primilo...
Btw. konačno sam i ja našla vremena i volje da objavim sliku pa evo...
P.s. Lola, ja sam s kilama na nekih +18.... nisam baš sretna zbog toga, al doktor je zadnji puta samo iskomentirao "Ajde konačno da si dobila koju kilu"... bila sam poprilično mršava pa valjda zato ne smeta, ali sama sebi sam teeeeeška.
Pozdrav cure! I posebno puuno pozdrava novim curama :)
Evo da se malo potuzim... Vec tjedan i pol muku mucim s dijabetesom. Jel ga imam, nemam... Smijem li jesti ili ne... Sutra cu valjda napokon dobiti konacnu dijagnozu. Sva sreca da dijabetologinja ima isto godisnji kao i ja pa me ugurala za Termin. Uz to sve naravno je isla i panika, smijem li letjeti doma ili ne... pa jos uz to mali mis je stalno aktivan, udara ko da vice daj cokolade malo :D pa me nocas ulovili BH pa sam sve zivo procitala o tome iako znam da je bolje ne citati... ali samo da je maleni dobro
Uglavnom, uzivajte mi uz kolace, barem jedan komad je u moje ime :) i koliko sam skuzila za LillaRose koja je u slicnoj situaciji
Knjižničarka, žao mi je... nadam se da ipak nije dijabetes i da je sve ok pa da ipak pojedeš koji kolač za blagdane. Ako ništa drugo, ja ću svakako pojest jedan za tebe.
Btw sorry cure na ogromnoj slici, malo me šokiralo kad sam vidla.
Sortiraj odgovore
Najstariji