Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    16. Prosinac 2015. 16:49

Mia, dobrodosla :) ugodan boravak s nama!
    Ma cure, ja mislim da su BH sasvim normalne ukoliko ne rokaju bas od 0-24!
    Poison, neka ste vi dobro, a doci ce dan i kad cete doma :) to je sigurno da doma ne bi tako mirovala kao u bolnici....
    Mune, supeeer :)
    Ja isto s pregleda, sve ok, beba 1100g, okrenuo se dolje i eto. Sestra me malo pogledala kad je vidjela da sam skoro 4 kg dobila od zadnjeg pregleda, ali onda je skuzila da sam zadnji prgled imala pocetkom 11.mjeseca pa je ipak proslo dosta od tada. A doktorici je sve ok, nista nije komentirala kile...
    A to sto me boli, ni ona ne zna zasto! Prema uzv je sve ok! 
    Ninach, ne znam kolko je kao ok dobiti od pregleda do pregleda! Svaki put sam imala svaka 4tjedna pregled i dobijem izmedju oko 2kg, a od proslog do ovog (mjesec i pol tj vise od 6 tjedana) sam dobila 4!

Ninachh12
    16. Prosinac 2015. 17:55

Po nekom pravilu (mada pravila nema) 1-2 kg za svaki mjesec trudnoće. Ali to je tako individualno, netko dobije više, netko manje. Netreba se opterećivati kilama tokom trudnoće..imamo ostatak života brinuti se o kilama :P

Minniee
    16. Prosinac 2015. 18:30

Mia dobrodošla..
    Ja obično skinem čizme prije vaganja, a ovaj put sam se vagala sa čizmama jer je bilo sve dosta hitno pa je ispalo da sam tri kile dobila,a samo čizme imaju kilu i roba bar još pola kile..ali mene to uopće ne dira..to je više njima za evidenciju, pa nek se vesele 

Pupa2
    16. Prosinac 2015. 19:05

Pa ja isto u cizmama i robi i svemu!!! Ah.. Ne bi se ja sekirala, al taj njen komentar (sestrin) 🔫

Bambola
    16. Prosinac 2015. 19:06

Nina hvala na info! Ma ne sumnjam, nisam oticala nikako, a nisam sad vas nesto ni kile skupila, unatoc mojim povremenim napadajima prezderavanjem, nego je doktor na tecaju spomenija da pratimo kako bi na vrime reagirale. Kako nije detaljizira, nisam znala dal svako oticanje znaci preklampsiju jer koliko sam vidila u kraj dosta trudnica postane vodeno i malo nateceno. Pa me zanimalo dokle je 'normalno' malo natec, a kad i sta je znak za obratit se doktoru.

Ninachh12
    16. Prosinac 2015. 20:09

Aj super..nije baš bezopasno stanje pa dobro da nemaš simptome :)

NMareN
    16. Prosinac 2015. 20:56

Cure hvala vam na odgovorima. Ujutro sam bila u žurbi i to malo što sam procitala o BH je bilo valjda sve najgore i loše,skoro pa da sam po tome već trebala roditi. Evo nisam znala ni da su BHkontrakcije normalne,ma nisam bništa znala o njima. Vidjela sam kak pišete nešto slično mojim dogadanjima i da bi to mogle biti BH. Naravno kad nemas pojma ides istraživati i na svasta naides. Evo odmah sam bolje volje . Danas mise to dva puta dogodilo kao i nnoćas,ali ako je to normalno super.
    U pon idemo nna 4d i jedva cekamo vidjeti svoju curu,a na redovni pregled dva tjedna poslije .
    Mia dobro nam došla i ugodno se smjesti na nasu temu .
    Cure super za sve današnje preglede, pupa jesi nam ti prva s bebom tezom od kile?bravo 

Ja to mogu, ja to hoću....

Pupa2
    16. Prosinac 2015. 21:05

NMareN, ma sve je to ok s bh! Ja sam isto cula i procitala da su normalne... Nista se ne sekiraj...jao super, 4D :) 
    A moj bejbi je preko kilu, ali mislim da necija beba ima isto tako oko kile!!! Ne mogu se sjetiti cija :) ma nek su oni nama zdravi u uskoro s nama ❤️

Damjana
    16. Prosinac 2015. 21:36

Evo i mene, nakon dana u bolnici. Beba je za tjedan veća po uzv. Ima 1080. Sto je po jednoj Dr u redu jer je mama dijabetičarka, a po drugoj nije i trebam smanjiti vrijednost hba1c do 6. Sad mi je 6,2. I malo bolje regulirati šećere. Znaci vise nema nikakvih grijeha, moram se pridržavati prehrane, bez ikakvih odstupanja. A blagdani stižu 😫

• viky96
    16. Prosinac 2015. 21:47

Pozz drage moje...kako ste mi vi i vase bebice?

Mi smo sve veci hehhe
    Ali me sad poceo zabrinjavati iscjedak,,,nije kao obican nego je vise vodenkast..jako se bojim da nesto nije u redu..jel imala koja tako sta?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.