Uf, dugo mi je trebalo za ovo sve pročitati :-)
Cure, nadam se da ćete kući sve vi hospitalizirane (ili u strahu od nje).
Piki - uvrsti moju curu u spisak (znamo za nju od 12. tj.)
Viki - suosjećam; ja se borim sa sinusima još, inhalacija i prirodna medicina propolis, med, čaj, češnjak.
Lola - dobrodošlam nam!
Mi ipak za NG odlučili na put tj. muž bio dovoljno uporan. Mislim da sam postala službena rekorderka u čekanju - 4 sata u splitskoj policiji za izvaditi maloj osobnu (jer oba roditelja moraju biti prisutna). Naravno da me nitko nije pustio, al kriva sam i sama što tamo nisam napravila dramu. Glavno da im je smetalo moje dijete koje je jurišalo po hodniku jer ju nisam imala kome ostaviti.
Pa sam došla bijesna kući što zbog čekanja, što zbog nereda koji me čekao doma. Muž se uhvatio smijat kad sam rekla da nam je kuća ka štala, a u štali krava (ja). Imam sav materijal za kolače i nula vremena za napraviti :-(
Jutro cure, pitanje za vas iz splita! Jel ogtt pocinje u sedam ujutro i dal nalazi budu odma ili kako? Znam za limun i ponit cu za citat! Hvala!
Jutro curke..
Dobrodosle nove..
Cini se da trbusne virozice haraju ili je kao kod mene..crijeva u pitanju...
Cure koje ste vec rodile, ima koja da nosi lece, da li se smiju imati na porodu u očima ili ne???
Moram zvati za onaj tečaj pa ću ih tamo izrešetati pitanjima...
Halila ja sam u zadnje vrijeme cula samo pozitivne price sa poroda i to bez epiduralne, kazu potrpile su, nije da ne boli,ali da se izdrzati..eto...
Bambola draga, ja sam radila ogtt na Školskoj poliklinici u Splitu. Oni ti počinju raditi od 7, a ti možeš doći i u 7.30, ili 8 sati. Ja sam došla malo prije osam. Pripremi se na malo duže sjedenje, pa si ponesi nešto za čitanje. Nisu dozvolili da se stavlja limun. Nalazi budu sutradan iza 10 sati.
Minniee leće se na porodu ne dozvoljavaju, zbog naprezanja.
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Bambola ovisi di ti je rečeno tj. u kojeg si dr. opće prakse. U školskoj nalazi budu sutradan ili ja uopće nisam odlazila po njih jer šalju mailom gini.
Jutro cure!
Ukratko, letimo Doma, ali svaka dva dana moram mjeriti jutarnji secer i voditi dnevnik. Dobila sam strojcek za mjerenje a kaj se tice prehrane rekla je dr. ne pretjerivati ali da mogu sve po malo. Jedino na vecer paziti jer mi se preko noci ne smanji secer. Tako da evo odradim jos danas na poslu i Doma na pakiranje :D a cim se vratimo na kontrolu.
Garavice i meine zna presjeci kod desnog rebra. A primjetila sam da ako spavam cijelu noc na lijevom boku da me boli ispod desnih rebara kad jako udahnem.
Kaj se tice Kila je sam sad na +8. Sve otislo u trbuh i guzu i noge.
Pozdrav cure.
Ostajemo mi i dalje u bolnici zbog plodne vode, kažu da bebica dobro raste i to nije problem, ali plodna voda je. Moraju pratiti da li ce se popraviti stanje ili ce je sve manje biti.
Malo sam tužna, makar znam da je tako najbolje.
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Jutro svimaa :))
Ja sam od jutra na nogama, kolači se spremaju, puca me blagdansko raspoloženje i baš sam si sretna :D :D
Bellagio-Točno mi te žao, da sam bila na tvom mjestu, prek reda bi se ugurala i rekla "ja sam trudnica" i točka. I briga te za sve poglede i kolutanja očima. Ja sam to neki dan napravila u pošti, svi placaju račune, a ja trebam dić glupi paket i pregurala sam se i uopće mi nije žao i učinit cu to svaki put dok ne rodim.
Bambola-Kod mene je to skroz drugačije bilo, ja sam došla u 7.30 h, izvadili su mi krv, dali tu vodu, popila sam tu vodu (nije ju teško popit nego pol sata poslije mi se povraćalo od nje) i otišla sam u grad, do banke i svašta nešto, za 2 sata se vratila, opet mi izvadili krv i otišla doma. Nalazi su otišli elektronički kod ginekologa.
Halila-Jako je lijepa slika *_* i stvarno se ne vidi tih 18 kila, ja mislila da si možda tu jedinicu slučajno napisala :P I ja sam tu negdje u blizini s kilama, ja sam +12 :)
Garavica-Već dugo i mene to muči, ispod desnog rebra ko da me pikac uhvati. Jako boli i pojavljuje se u bilo koje doba dana i noći, ponekad oduzima dah, sad sam već navikla na tu bol pa ju ignoriram, malo se protegnem i slicno. Dosta trudnica se žali na tu bol.
Poisonivy-šaljemo ti prepuno pozdrava i virtualnih zagrljaja moja curica i ja i znamo da ti je teško no isplatit ce se na kraju, drži se :))
Draga Poison drži se, mislimo na tebe i šaljemo puno, puno poljubaca ..Nije ti lako, ali ako su doktori tako procijenili, izdražt ćeš, ti si jedna pametna i hrabra mamica !!! A sve ćeš ti nadoknaditi idućih blagdana sa svojom bebicom.
Dobila sam još novih nalaza, jetrene probe su i dalje vrlo visoke ali su ipak počele padati od prošlog tjedna pa se tješim da mirovanje i dijeta pomažu. Još novih nalaza na viruse imat ću sutra pa idući tjedan poslije blagdana ponovo na kontrolu kod infektologa. Moja ginićka se vraća 4.1. i za tad imam zakazan pregled pa ćemo vidit što će ona reći.
Pusa svima !!!
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji