Mama102, jeeeeeee! Super za dva mala princa!!! Jako mi je drago sto je sve u redu! Sad barem znas da ako budes trebala mozes otici kod tog doktora! Ali iskreno, 250 kn i nije tako strasno kako se inace cijene krecu!!! Bas sam sretna zbog tebe :)
Poisonivy
Ja nemam osip, ništa me ne svrbi, nisam otečena, nemam visoki tlak ni bilo kakve bolove. Ali ti enzimi su uvećani i to prilično. Evo upravo sam se vratila od svoje doktorice opće prakse, bila sam po još uputnica jer sad moram napraviti razno razne pretrage na sve viruse. A već sam sva izbodena. Samo da sve bude ok..
Bambola ja sam mono imala u trećem gimnazije i od toga je prošlo jako puno vremena, al isto ne znam je li moguće da mi je taj virus proradio sad pod utjecajem trudnoće..A vidit ćemo sve kroz nekoliko dana.
Živciram se, pa onda opet znam da moram biti mirna zbog bebice jer te naše bebice sve osjećaju..
U bolnici su mi prigovarali zbog malog prirasta težine. Već mjesec dana stojim na 55 i ne mrdam.. Apetit imam, jedem više puta po manje ali sve niskokalorično.
S druge strane, bebica dobro napreduje tako da sam sigurna da ona sebi uzima sve što joj je potrebno..
https://lb1f.lilypie.com/toVvp2.png
Mama bas mi je drago za djecake!!
Lilla da, beba sve uzme, zato i moras pazit sebe. Neka naprave sve pretrage, pa onda vidi
Mama super za 2 frajera!😉
Lilla nemoj se nervirati unaprijed bezveze,drzim fige da sv bude ok.
Ja prekjucer bila na ogttu i hvala bogu secer odlican! Jeeeeee! Bit ce papice sad za blagdane! 😅😀
Uglavnom taj secer za popit je oduran,uf bas uzas! Malo mi doslo muka nakon nekih sat vremena ali sam ispjela to zadrzat u sebi. Cure koje ste imalw preglede bravo za lijepe vijesti. Moj je sada u srijedu i jedva cekam. Pozdrav svima. Uzivajte!
pupa2 ma nije puno ovako ponekad otić na uzv ili na redovnu kontrolu godišnje ionako trošimo na šta treba i ne treba, ali ako cijelu trudnoću vodiš privatno izađe od 3500-4000 kn...tak je meni ispalo za prvu trudnoću...a za te novčiće sad kupim nešto za klince. kćer je sad dobila sobu, klincima kupujemo kolica, kinderbet i još svašta nešta tak da svaka kuna treba...da mi je trudnoća komplicirana sigurno bi išla privatniku, ali kako je hvala Bogu sve uredu dobro dođe socijalac kojeg ne plaćaš svaki pregled a ok je, samo eto nema svoj uzv, a u bolnici je tako kako je :)
mama10
Hvala vam sta ste nas primile u vasu grupicu 😘
pratim vas 😃
Javim se u ponediljak da podjelim s vama kako je prosao nas 4D pregled 😀
Mia, dobro nam došla i sretno u ponedjeljak!
Mama, čestitke na dva sinčića! Nek samo i dalje lijepo rastu.
Jako mi je čudno to s tvojim ginekologom, meni moj svaki put radi uzv i to me uvijek i veseli kad idem na pregled.
Nakon par mirnijih dana (već sam skoro izludila od brige), moja curka se vratila u formu i opet mi trbuh skače na sve strane, danas me probudila čak i baš sam sretna kad je tak aktivna. 😊
Poison, vjerujem da sve mislimo na tebe.
Večer žene.
Mama - bravo za dečkiće :)
Lilla - nadam se da ce sve biti u redu i da ce brzo otkriti sto je.
Sunshine - super za secer ;)
Nama večeras doktor veli sve je u redu, ali ostajemo do daljnjeg..bas me izbaci iz takta, ujutro kažu još preko vikenda, sada do daljnjeg..pa ako me ne misle pustit nek tako vele, a ne da se ja veselim sljedeći tjedan ici kuci, a oni me ne planiraju pustit i muljaju kao da sam malo dijete :-\ :-(
a nisu mi ni nalaze donijeli urinokulture, ja već par puta pitala i svaki put kažu već su trebali biti, pogledat ćemo.
Ljubim vas sve
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Poison mogu mislit kako ti je,koma je sto moras biti u bolnici,ali gledaj to na nacin da je to sve zbog tvojeg bebolinca. Sta je jos tih par mj mirovanja naspram nagrade koja slijedi kada u rukama budes drzala svoju malu ljubav?! Proletit ce to vidjet ces.I ako vec trebas bolje da si u bolnici da te foktori lijepo mogu pratiti i nadzirari trudnocu. Saljem puno pozitivnih vibrica i zelje da ti vrijeme tamo sto brze i sto ljepse prodje!
Ispricavam se na pravopisnim greskama. Preko moba sam pa ja jedno stisnem,a on drugo! 😁
Sutra stavim sliku od svoje buskice. Puse svima.
Sortiraj odgovore
Najstariji