Proljetne bebe 2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pupa2
    15. Prosinac 2015. 19:53

A meni se iskreno nigdje ne ide, a opet, šta ćemo doma :D
    ali, strah me ići u gužvu, zadimljeno i too plus što znam da neću imati gdje sjesti, a ovakva ne mogu nikuda... Idealno bi mi bilo da prijatelji nikud ne idu pa da idemo k njima, malo večerica, oni malo cugaju, ja jedem i pijem sokiće i super :)
    s njima smo slavili i prošlu i bilo nam je super, bili smo kod nas... A sad, vidjet ćemo.
    Prvotno smo mislili s kumovima negdje tipa Budimpešta/Beč/Prag, al kako ne mogu hodati i obilaziti, nema mi to nekog smisla!

Halila
    15. Prosinac 2015. 20:18

Minnie, ma da bar mogu masirat, tocno nekako ko po uscu me zareže ko da mi nož netko zabije. Mislim da me to ona nogicom tresne možda.. neznam, al nije uopće ugodno.

Mi nećemo nigdje za doček, kod kuće s vjenčanim kumovima i to mi najbolje odgovara, ni ja nisam za šetnje ili neke klubove, kafiće.. ove godine laganini. 😊

Ninachh12
    15. Prosinac 2015. 20:19

bambola-ahahahahaha  Baš sam se nasmijala :P :P Čim si spomenula sarmu, sad sam gladna!..jedva čekam Božić :D

Bambola
    15. Prosinac 2015. 20:50

Pa da, uopce me ne vesele kolaci ni tuke ni bakalari. Samo sarma!

Pupa2
    15. Prosinac 2015. 20:50

Halila, da, ove godine laganini, al cini mi se i nagodinu :) onda cemo ih valjda uvaliti bakama i djedovima :D
    Ninach, jos 10 dana :D ja danas jela kiseli kupus!!! I sutra ❤️🐽

Ninachh12
    15. Prosinac 2015. 21:01

Pupa2-i ja imala kiseli kupus danas :D Evo jedne divne strane trudnoće-jedem kolko hoću, kad hoću, šta hoću i nemam nikakvu grižnju savjesti :D :D

Pupa2
    15. Prosinac 2015. 21:06

Hahaha i ja isto, dok ne stanem na vagu 😂 onda se malo izbediram. Sad me najvise muci sto sutra na pregled idem u cizmama koje su bas teske i ona sestra ce mi rec da se ne izuvam na vaganju. Ma ja cu joj slagat pol kile manje :D

Ninachh12
    15. Prosinac 2015. 21:40

Ahahahaha, e točno ko da sam ja pisala taj post :P I meni kaže da ne skidam čizme, a ja ih uvijek počnem skidat i kažem "ma kad sam već na pola budem do kraja" :P Ja svojoj ne mogu slagati, ona gleda u vagu :(

Pupa2
    15. Prosinac 2015. 21:50

Moja ne gleda u vagu! To cu iskoristiti. Glupa sam sto vec prije nisam :D
    Moja vecinom bulji u komp, a vaga je iza nje tako da je to dobitna kombinacija!
    A nedavno je jedna sestra bila na zamjeni i rekla je kao oduzet cemo pola zbog cizama :) ova moja to nikad ne kaze pa cu joj se osvetiti :D

Ninachh12
    16. Prosinac 2015. 08:17

Jutro :)) Pupa ti si svoj plan skovala, ahaha :D Koliko si dobila kg do sad?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.