ej zene...ja bila danas na pregledu...u četvrtak idem na uzv privatniku...jer eto naše divno zdravstvo pa ne možemo puno uzv imat u bolnici...grrr...ne kontam...svaki doktor radi po svojim pravilima...doktor koji mi je radio uzv mi je rekao da se vidimo za tri tjedna, a ovaj moj kaže ne...tek u prvom mjesecu???zato ja sebi plazim uzv pa da sam mirna i možda konačno saznam kojeg spola su moje mrvice...
...koliko vidim vi svaki put radite uzv kod socijalnog gin...kako? ja nosim blizance i češće su kontrole, a gle s tim uzv...lud, zbunjenog!
mama10
Poison, drago mi je da je sve ok! Nadam se da će tako i ostati pa da barem Božić provedete doma.. Ali, najvažnije je da je sve ok!
Vidim da nas bebe baš fino udaraju :) Mene isto nekad baš zaboli. Kak će tek biti kad bude još ovoliko težak... i više.
Mune, nemoj se sekirati, pa možda ti je O bila kasnije pa je kasnije došlo do oplodnje. Ja vjerujem da je to sve u redu, ali eto, ideš za 2 tjedna opet pa ćeš se i uvjeriti...
Mama, stvarno ne kužim zašto ti nije radio uzv.. Meni svaki puta radi soc ginekologinja. Vjerujem da će mi i sutra, pogotovo jer sam bila u bolnici. Ma odi privatno ako možeš... Stvarno svašta, još što kažeš, blizanačka trudnoća... Pa kako će znati jel se sve ok razvija ako ne ideš na uzv? a u 1.mj ćeš biti već dosta trudna...
Hvala cure!!!
Ja malo odspavala i malac se opet namjestio na crijeva pa sam ga izmasirala da se makne i odmah bol prestane. Ovaj moj zvrk je bio glavicom dolje kad je upalila uzv,onda se okrenuo sa zadnjicom dole i onda na kraju poprecno,zato od danas nemam ni jednu dobru slikicu,ali smo ga na 2D pogledali i taman je otvarao usta kao da nesto govori hahaha
Poison super da si dobro, neka tiba samo raste..
Mune ne sekiraj se, dobro ti Pupa govori, bebe su uvijek dva tjedna plus,minus zbog ovulacije.
Mama102, pa kakve su to gluposti, nosis dva bica u sebi,a tako aljkavo brinu o tebi, pa ti bi vise od svega trebala biti pomno pracena, ja ne kuzim te socijalce..inace mene moja gin naruci svaka 4 tjedna, osim kad sam krvarila,onda me za 3 narucila ili bi isla cak i prije da se ponovilo.
Hvala vam cure na utješnim rijecima :)
mama102 stvarno mi je bedasto sto neki ginici kompliciraju oko uzva..jos je blizanacka trudnoca, stvarno mi trebali pratiti te bebice..meni moj ginic radi uzv svaka 4 tjedna..jedino ce sada iznimno nakon 2..
Mune, sigurno je sve ok. Držim fige da se pokaže da si bezveze brinula.
Ninach, u Magic baby smo kupili kolica. Ja sam za sad jako zadovoljna s njima, čvrsta su i laka za upravljanje.. barem sada, vidjet ćemo kad beba dođe. 😊 Ne mogu dočekat da ih provozamo konačno.
btw. Opet me danas probada i stvarno više ne znam kud bi... 😕
Halila mozda i tebe crijeva muče, lagano masiraj sa kremom tamo gdje te boli, to mi je danas isto gin rekla ili popij nesto za bolove sta ne steti bebici ili malo jaci magnezij. Kako smo krenule sa bolovima,sve u isto vrijeme...ajde da nam to sad prestane ako može pa da malo uživamo.
Evo i mene.
Minnie drago mi je da je sve završilo dobro. Ja nemam bas nekih bolova, osim kad malo preforsiram ili ako se saginjen puno. Tipa ubacivanje robe u mašinu, npr čarapa kojih ima puno, mi je počelo predstavljat problem. Ne mogu ni šetat u shoppingu ko prije 😆 Vise sam za sjedit na kavi. Kako sam ona prva 3-4 mjeseca samo ležala, ja sam zakržljala skroz. Znaci u nedjelju sam probala šetat, u 20 min sam stala 10 puta, al doslovno 10 puta da se naslonim na sta god stignem!
Ja moju curicu uglavnom osjetim dole nisko i lijevo al isto niže malo. Okrenuta je kako treba, pa su to ručice očito 😍
E da, danas sam bila u dijabetologa i prvo sto mi je žena rekla je bilo: nemojte lakirati nokte, to su vam sve otrovi. I aceton kojim skidate isto nije dobar. Tako unosite loše stvari u organizam itd
Uglavnom sam imala predavanje 5-10 min o štetnosti laka za nokte. 😳😳😳
Minnie, da, ocito smo u isto vrijeme svi u manje vise slicnim problemima! Valjda je to onda znak da je sve to normalno?
Damjana, ja ni prije nisam bila bas za soping centre, al sad mi stvarno ti kafici unutra izgledaju najprimamljiviji :)
Sto se laka i acetona tice, ja uopce nisam koristila, al ne iz tih razloga vec mi se nije dalo, a evo jucer prvi put nalakirala nokte i sad ih trebam skinuti! Tj lak skinuti. A jebemu pa nis ne smijemo.
E a cure, sta planirate za novu? :D mi smo planirali neko blize putovanje, ali sad nista od toga, ostat cemo doma ili do prijatelja ako ne budu isli na skijanje....
Mama102-jooj kako divno, blizanci :D :D Imaš već djece ili ce oni biti prvi? Imam puno blizanaca u familiji pa kad sam saznala da ih ja ne nosim malo sam se razočarala :P
Nova Godina kod mojih roditelja doma. Nagovaraju me prijatelji na neki doček u nekom restoranu/baru, reko nema šanse. Ove godine u laganini :)
je je, istina za aceton i lakove, ali to je samo štetno ako se stalno upotrebljavaju, ako nalakirate par puta u trudnoci nokte nece bit bebacu nista :)
Ja volim lakirat moje campre 😳
Neman pojma di cu za novu. Omotat cu se u sarmu negdi i hibernirat 😏
Sortiraj odgovore
Najstariji