Pupa, moja beba luduje.. jedan tren me udara visoko gore, kod želuca, a drugi nisko dolje kod ruba gača pa uopće ne znam u kojem je položaju.. partijanerica na mamu hehe
Bambola, meni evo prvi dan da sam ga osjetila gore! Inače skrooooz dolje dolje... a u bolnici su mi rekli da je na zadak i da je u tom tjednu trudnoće oko 30% beba još uvijek na zadak. Baš me zanima jel se okrenuo :)
Halila, ma svi su oni mali partijaneri... joj kako ću mu se osvetiti kad bude velik i htio spavati, a ja uključim usisavač :D :D
A meni je vec bija glavom doli na zadnjem pregledu. I iznenadilo me kako je dug, tako da sam skuzila da ti udarci sta nekad osjetim gore su njegove noge, a ne moj zeludac kako sam ja to mudro bila zakljucila. Al svejedno ga najvise osjetim doli. I drob mi se najvise rasteze oko pupka.
Da, i ja sam se iznenadila kolko je to već velika beba. Praktički blizu 40 cm!!! A sad će tek krenuti u širinu :D
Ufff, prava beba :)
I moj beban ogroman,bile mu noge kod mojih crijeva kad smo ga gledali, to me on priklještio jer luduje,vrtio se i okretao. A bar ja jedem 2,3 jogurta na dan i žitarice i taj magnezij pijem, tu i tamo imam koji dan da tek navecer idem na wc.. ne,ne...ja jos ne vjerujem, ja vam tu bol ne mogu opisati, inače imam visok prag tolerancije na bol i nisam pizdica, onda si samo zamislite sta je to bilo kad sam najgore pomislila...
Sad pijem trecu salicu caja i ne stajem na tome hahaha
Tko je pisao za cipele da se ne vracam?! Ja sam imala neku gumenu četkicu baš za to, a ako mrlja nebi odlazila onda sam lagano namočila neku glatku krpicu i prebrisala obicnom vodom,pustila da se osusi pa lagano iscetkala...
Cure moje, ovo moje dijete prelijepo udara i sve to je preslatko, ali kad me zvizne na desno u rebra ja prebrojim zvijezde na nebu. Čudo jedno koliko boli.
Što se čizmica tiče, i ja imam plišane i kupila sam si u ccc neku pjenu i četkicu i sve se s njih skida..jest da ne znam za mrlje od alkohola, nisam imala iskustva..
Trbušćići su vam predivni, ja sam u rangu s Damjanom (dobro malo veća :P) i točno znam muke po brijanju -.- Muža sam već pripremila da ce me brijati prije poroda, sad još uvijek kolko tolko mogu :)
Halila-ja muku mučim s kolicima :P Sad mi se pak ta marka cam combi baš sviđa, gdje si kupovala, u kojoj trgovini? :)
Koliko vidim sve nas vise manje muče iste stvari, probava, ti neki bolovi, depiliranje, ah, to blaženo stanje trudnoće! To je sigurno neki muškarac izjavio! Hahaha
Mi smo dobro, još uvijek na odmoru, malo bi nas pustili doma, malo ne, ovisi koji je doktor, al dok je sve u redu ja se ne bunim! ;) Ako nas puste krajem ovog ili početkom sljedećeg tjedna, onda smo za Božić najvjerojatnije doma! :) vidjet ćemo sve u svoje vrijeme.
Jučer mi rekao doktor da mi trbuh na očigled raste. :)
Moja cura je isto još uvijek na zadak okrenuta, a osjetim ju posvuda. Uglavnom po sredini trbuha negdje i to vise neko okretanje nego udarce, ali bome znam i skroz nisko osjetit da me sve strah, valjda kad nogice ispruži.
Cure s pregledima sretno! I Minnie drago mi je da nije nista ozbiljno :-*
2016. 👩🏼
2019. 👩🏼
2023. 🧒🏻
27.02. 6+4 uzv ❤️/ 06.06. 💙
Joj Minniee zao mi je sto si to dozivjela, mogu mislit kako si se uplasila :/
Cure ja obavila pregled..sve je ok, dok mi je uzeo taj bris i nalaz ce biti za 10 dana..nego, malo me uplasio jer je rekao da mu se cini da bebica malo sporije raste, odnosno sve su mjere za 22, 23 tjedna..zbog toga me za svaki slucaj narucio vec za 2 tjedna da provjerimo kako raste..nine strasno, ali sam sad nekako uplasena..al vjerujem da ce to sve biti ok :)
Ma Mun nemoj se nervirat, znas i sama da se bebe rode svih velicina i tezina.
Sortiraj odgovore
Najstariji